Η εξειδίκευση είναι για τους υπαλλήλους, ο σωστός επιχειρηματίας πρέπει να τα κάνει όλα,να είναι πολυμηχάνημα.
Εκτός εάν εννοείς να απευθύνεται σε συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς(niche) ,αυτό μετράει αρκετά.
Αφού μαγαζί ανοίγει ο καθένας ,γιατί δεν ανοίγουν όλοι ένα και πάνε και δουλεύουν υπάλληλοι?
Δεν έχουμε καλή ΙΔΕΑ , θα πουν οι περισσότεροι.
Καινοτόμες ιδέες πλέον δεν υπάρχουν,ή αν υπάρχουν είναι ελάχιστες.
Δηλαδή οι περισσότερες επιχειρήσεις εκεί έξω καφέ,σουβλάκι,τυρόπιτα,συνεργεία καθαρισμού,ραφεία,κομμωτήρια,βοθρατζίδικα,γραφεία τελετών είναι πρωτότυπες?
Η ιδέα αξίζει ελάχιστα, το DOING είναι το παν.