Νέα

Τι επιχείρηση θα ανοίγατε αν είχατε ένα μκρό κεφάλαιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mikros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Δε συμφωνώ -- αν κάνεις κάτι και πιάσει, μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι και να ανοίξουν οι αναγωνιστές εσύ θα έχεις εδραιωθεί πλήρως και οι άλλοι θα είναι οι κακοί αντιγραφείς. Σε κάθε περίπτωση, αν φτάσουν στο σημείο να ανοίξουν αντιγραφείς σου σημαίνει ότι τα λεφτά σου εσύ θα τα έχεις βγάλει (όπως ζητά και ο OP)  :rockon: :rockon:

Άλλωστε, η νοοτροπία των περισσότερων είναι η τσαπατσουλιά και η γρήγορη κονόμα. Εγώ λέω να πουλάς κάτι πραγματικά καλό και ποιότικο, για το οποίο να ξεκινάει ο άλλος από την κηφησιά να κατεβαίνει ομόνοια για να το φάει.
Παίκτη εσύ παίζει να είσαι σύμβουλος επιχειρήσεων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οτι και να πουλησεις στην Αθήνα που έχει σχέση με φαι θα πιασει αν είναι καλο

Επισκέπτης
Δε συμφωνώ -- αν κάνεις κάτι και πιάσει, μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι και να ανοίξουν οι αναγωνιστές εσύ θα έχεις εδραιωθεί πλήρως και οι άλλοι θα είναι οι κακοί αντιγραφείς. Σε κάθε περίπτωση, αν φτάσουν στο σημείο να ανοίξουν αντιγραφείς σου σημαίνει ότι τα λεφτά σου εσύ θα τα έχεις βγάλει (όπως ζητά και ο OP)  :rockon: :rockon:

Άλλωστε, η νοοτροπία των περισσότερων είναι η τσαπατσουλιά και η γρήγορη κονόμα. Εγώ λέω να πουλάς κάτι πραγματικά καλό και ποιότικο, για το οποίο να ξεκινάει ο άλλος από την κηφησιά να κατεβαίνει ομόνοια για να το φάει.

Ο στόχος είναι να δουλέψεις 20-30 χρόνια και ν αφήσεις και στο παιδί σου την επιχείρηση (ή τουλάχιστον να την πουλήσεις κανά δυό μύρια αέρα)

Αν είναι να τρέμουμε μην ανοίξουν 5 Αλβανοί, μακροχρόνια άνεργοι, υπερχρεωμένες νοικοκυρές, συνταξιούχες τσατσάδες, κ.ο.κ. ίδιο μαγαζί απέναντί μας και μας πάρουν τη μισή δουλειά, το γαμήσαμε και ψόφησε...

Το 95% των Ελλήνων με τέτοιο σκεπτικό ξεκινάει και γι αυτό σε 3-4 χρόνια τρώνε σφαλιάρα και μαζύουν βαλίτσες για Γερμανία -λαντζιέρηδες, για να ξεχρεώσουν τις εφορίες και τους προμηθευτές εδώ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
"Mama's House" κι ετσι?
Παρεμπιπτόντως:
Ενας κολλητος μου, μου ανακοινωσε ότι ανοιξε σημερα εκδοτικο οικο, και μου ειπε κιολας ότι προσελαβε μια χοντρουλα στο ταμείο και να σπεύσω.  :2funny:
τι εκδιδει, τη χοντρουλα?  :2on1:

Επισκέπτης
Οτι και να πουλησεις στην Αθήνα που έχει σχέση με φαι θα πιασει αν είναι καλο

Είστε τυχεροί που έχω σταθερή δουλειά με full ωράριο και χωρίς δικαίωμα να μπλέξω με επιχειρήσεις

Αλλιώς θα σας το σκούπιζα όλο το χρήμα απ την πιάτσα...

Έχω τουλάχιστον 15 ιδέες για φαί, εκ των οποίων οι 5 γαμάνε απ όλες τις απόψεις

Θα δουλεύατε για μένα  :grin:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
"Mama's House" κι ετσι?
Παρεμπιπτόντως:
Ενας κολλητος μου, μου ανακοινωσε ότι ανοιξε σημερα εκδοτικο οικο, και μου ειπε κιολας ότι προσελαβε μια χοντρουλα στο ταμείο και να σπεύσω.  :2funny:

Καλα αυτος ο κρετινος ο φιλος σου χοντρη βρηκε να προσλαβει;

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ο στόχος είναι να δουλέψεις 20-30 χρόνια και ν αφήσεις και στο παιδί σου την επιχείρηση (ή τουλάχιστον να την πουλήσεις κανά δυό μύρια αέρα)

Αν είναι να τρέμουμε μην ανοίξουν 5 Αλβανοί, μακροχρόνια άνεργοι, υπερχρεωμένες νοικοκυρές, συνταξιούχες τσατσάδες, κ.ο.κ. ίδιο μαγαζί απέναντί μας και μας πάρουν τη μισή δουλειά, το γαμήσαμε και ψόφησε...

Το 95% των Ελλήνων με τέτοιο σκεπτικό ξεκινάει και γι αυτό σε 3-4 χρόνια τρώνε σφαλιάρα και μαζύουν βαλίτσες για Γερμανία -λαντζιέρηδες, για να ξεχρεώσουν τις εφορίες και τους προμηθευτές εδώ...

Εγώ πάντως βλέπω μια έλλειψη σε τέτοια μαγαζιά (τρώς όρθιος αλλά όχι σκουπίδια) και ένα πλεόνασμα σε μαγαζιά αντίθετου τύπου (τρώς σκουπίδια όρθιος).

Για όλους υπάρχει δουλειά.

Άλλωστε πόσοι ανταγωνιστές να ανοίξουν; Τα καφετυροπιτάδικα είναι σε κάθε τετράγωνο και τα περισσότερα ζούνε... Επίσης, ο ανταγωνιστής θα έχει μέσα δασκαλεμένα γκομενάκια μέσα όπως εγώ; Θα είναι σε πέρασμα στην ομόνοια 24ώρες ανοιχτός;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγώ θα άνοιγμα ενα πρωινό μπαράκι ή μια πιτσαρία που θα φτιάχνει πίτσα με γύρο μαζί με τον χαστουρα
:thumbsup: θα ειχες ολη την πελατεια μιας και δεν θα υπηρχε δευτερο  ;)

δοξα και τιμη στο μεγα οραματιστη πουστικη κιθαρα  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom