Επισκέπτης
Μπορείς ν'ανοίξεις επιχείρηση παροχής συμβουλών για άνοιγμα επιχείρησης..
μάλλον για κλείσιμο θα ήταν καλύτερα...
Μπορείς ν'ανοίξεις επιχείρηση παροχής συμβουλών για άνοιγμα επιχείρησης..
Πες τα ρε τύπε.Να το θέσω αλλιώς. Από όσα έχει γράψει ο άλεξ στο φόρουμ, αυτό σε πείραξε??
Θα παρουμε από τον Μεσίε glύκα κοψοχρονιά τα βαρέλια με το μουχλιασμένο τελεμέ. ;)
Παίκτη εσύ παίζει να είσαι σύμβουλος επιχειρήσεων.Δε συμφωνώ -- αν κάνεις κάτι και πιάσει, μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι και να ανοίξουν οι αναγωνιστές εσύ θα έχεις εδραιωθεί πλήρως και οι άλλοι θα είναι οι κακοί αντιγραφείς. Σε κάθε περίπτωση, αν φτάσουν στο σημείο να ανοίξουν αντιγραφείς σου σημαίνει ότι τα λεφτά σου εσύ θα τα έχεις βγάλει (όπως ζητά και ο OP)
Άλλωστε, η νοοτροπία των περισσότερων είναι η τσαπατσουλιά και η γρήγορη κονόμα. Εγώ λέω να πουλάς κάτι πραγματικά καλό και ποιότικο, για το οποίο να ξεκινάει ο άλλος από την κηφησιά να κατεβαίνει ομόνοια για να το φάει.
Πες τα ρε τύπε.
Δε συμφωνώ -- αν κάνεις κάτι και πιάσει, μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι και να ανοίξουν οι αναγωνιστές εσύ θα έχεις εδραιωθεί πλήρως και οι άλλοι θα είναι οι κακοί αντιγραφείς. Σε κάθε περίπτωση, αν φτάσουν στο σημείο να ανοίξουν αντιγραφείς σου σημαίνει ότι τα λεφτά σου εσύ θα τα έχεις βγάλει (όπως ζητά και ο OP)
Άλλωστε, η νοοτροπία των περισσότερων είναι η τσαπατσουλιά και η γρήγορη κονόμα. Εγώ λέω να πουλάς κάτι πραγματικά καλό και ποιότικο, για το οποίο να ξεκινάει ο άλλος από την κηφησιά να κατεβαίνει ομόνοια για να το φάει.
τι εκδιδει, τη χοντρουλα?"Mama's House" κι ετσι?
Παρεμπιπτόντως:
Ενας κολλητος μου, μου ανακοινωσε ότι ανοιξε σημερα εκδοτικο οικο, και μου ειπε κιολας ότι προσελαβε μια χοντρουλα στο ταμείο και να σπεύσω.
μαγαζι με στραπον τοτε....εσυ ξερεις καλα πως το τρωνε αυτο το προϊον ;)Οτι και να πουλησεις στην Αθήνα που έχει σχέση με φαι θα πιασει αν είναι καλο
Οτι και να πουλησεις στην Αθήνα που έχει σχέση με φαι θα πιασει αν είναι καλο
έχει πολλά...μαγαζι με στραπον τοτε....εσυ ξερεις καλα πως το τρωνε αυτο το προϊον ;)
"Mama's House" κι ετσι?
Παρεμπιπτόντως:
Ενας κολλητος μου, μου ανακοινωσε ότι ανοιξε σημερα εκδοτικο οικο, και μου ειπε κιολας ότι προσελαβε μια χοντρουλα στο ταμείο και να σπεύσω.
τι εκδιδει, τη χοντρουλα?
Ο στόχος είναι να δουλέψεις 20-30 χρόνια και ν αφήσεις και στο παιδί σου την επιχείρηση (ή τουλάχιστον να την πουλήσεις κανά δυό μύρια αέρα)
Αν είναι να τρέμουμε μην ανοίξουν 5 Αλβανοί, μακροχρόνια άνεργοι, υπερχρεωμένες νοικοκυρές, συνταξιούχες τσατσάδες, κ.ο.κ. ίδιο μαγαζί απέναντί μας και μας πάρουν τη μισή δουλειά, το γαμήσαμε και ψόφησε...
Το 95% των Ελλήνων με τέτοιο σκεπτικό ξεκινάει και γι αυτό σε 3-4 χρόνια τρώνε σφαλιάρα και μαζύουν βαλίτσες για Γερμανία -λαντζιέρηδες, για να ξεχρεώσουν τις εφορίες και τους προμηθευτές εδώ...
Καλα αυτος ο κρετινος ο φιλος σου χοντρη βρηκε να προσλαβει;
και καφετεριες εχει πολλες ;)έχει πολλά...
εγώ θα άνοιγμα ενα πρωινό μπαράκι ή μια πιτσαρία που θα φτιάχνει πίτσα με γύρο μαζί με τον χαστουρακαι καφετεριες εχει πολλες ;)
για να εχει κολλητο τον αλεξ, τι περιμενες να προσλαβει ρε τυπε? κανα μοντελο?Καλα αυτος ο κρετινος ο φιλος σου χοντρη βρηκε να προσλαβει;
θα ειχες ολη την πελατεια μιας και δεν θα υπηρχε δευτερο ;)εγώ θα άνοιγμα ενα πρωινό μπαράκι ή μια πιτσαρία που θα φτιάχνει πίτσα με γύρο μαζί με τον χαστουρα
εγώ θα άνοιγμα ενα πρωινό μπαράκι ή μια πιτσαρία που θα φτιάχνει πίτσα με γύρο μαζί με τον χαστουρα