Επισκέπτης
ενας φιλος θελει να ανοιξει μια κρεπερι εγω εαν ανοιξω διπλα μια παρτουζερι λετε να εχει δουλεια ?????????
τύπε γιατί δεν ανοίγετε μια ΚΡΕΠΑΡΤΟΥΖΕΡΙ;
ενας φιλος θελει να ανοιξει μια κρεπερι εγω εαν ανοιξω διπλα μια παρτουζερι λετε να εχει δουλεια ?????????
τύπε γιατί δεν ανοίγετε μια ΚΡΕΠΑΡΤΟΥΖΕΡΙ;
Σταθης Ν εαν θελεις στυλε μου σε ενα πμ που ειναι το parking ... ευχαριστω
Ότι είδους επιχείρηση και αν έχεις (από περίπτερο μέχρι διυλιστήρια) είσαι υποχρεωμένος, μπαίνοντας ο πελάτης στο
μαγαζί σου να του πεις «γεια σας» και αφού σε πληρώσει να του πεις «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ». Αλλιώς είσαι τελειωμένος...
Λάθος, αν κάνεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ είσαι τελειωμένος
Τεμενάδες πρέπει να κάνεις αν θέλεις να σου ακουμπήσει ο άλλος τις πολύτιμες αυτές τις ημέρες δραχμούλες του...
Προφανώς οι εν λόγω υπάλληλοι είχαν προηγούμενα με το αφεντικό τους και ήθελαν εσκεμμένα να του κάνουν κακό
Κακώς ο φίλος σου δε μίλησε απευθείας με τον ιδιοκτήτη για να τους διώξει...
Skioure κοίτα, υπάρχει και αυτή η εκδοχή που λες δεν διαφωνώ. Όμως φίλε μου εγώ δεν μίλησα για τεμενάδες ούτε
πολύ συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Το ότι κάποιος είναι πελάτης δεν σημαίνει πως θα κάτσω να με πηδήξει για να εξακολουθήσω
να τον έχω σαν πελάτη. Ρε παιδιά είπαμε, ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ. Ο επιχειρηματίας σέβεται τον πελάτη του
και ο πελάτης τον επιχειρηματία... Απλώς επειδή η ροή του χρήματος κατευθύνεται από τον πελάτη προς τον επιχειρηματία
ο δεύτερος πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να μην χάσει πελατεία επομένως και ρευστό.
Είναι τόσο δύσκολο, βλέποντας έναν άνθρωπο να μπαίνει στο κατάστημα σου, να του πεις «γεια σας». Είναι τόσο περίπλοκο...;
Πόσα πτυχία και πόσα μεταπτυχιακά χρειάζεται κανείς για να πει αυτές τις δυο λέξεις;
Στην Ελλάδα αξίζει 100% ΚΑΠΟΤΑΔΙΚΟ! Για να αγοράσει ο κόσμος να γα....σει τους μπάσταρδους του πολιτικούς τα λαμόγια!!!!!
Αν είχατε ή σας έδινε κάποιος χρήματα π.χ. 50000 euro - 100000 euro για να ανοιξετε μια νόμιμη επιχείρηση στην Ελλάδα η οποία θα έβγαζε τα λεφτά της σε ένα έυλογο χρονικό διάστημα, τι θα επιλέγατε να κάνετε;
Αν μου έδινε τα λεφτά αυτά αλλά και το χρόνο για να ασχοληθώ με ένα τέτοιο μαγαζί τότε μάλλον κάποιο μαγαζί εστίασης για όρθιους (τυροπιτάδικο/σουβλατζίδικο/σαντουϊτσάδικο) κλπ σε σημείο - περασμα πχ ομόνοια / σύνταγμα.
Φυσικά πριν το ανοίξω θα έκανα την κατάλληλη έρευνα ώστε το προϊόν μου να είναι χειροποίητο με τα καλύτερα υλικά και σίγουρα νοστιμόερο από το μέσο όρο -- έστω και αν πχ πούλαγα την τυρόπιτα 2 ευρώ αντί για 1. Θεωρώ ότι πολύς κόσμος ψάχνει εδώ στην Αθήνα να βρει κάτι ποιοτικό αλλά βρίσκει τα ίδια και τα ίδια (εγώ τουλάχιστον ψάχνω). Πχ σαν παράδειγμα την τυρόπιτα: Παντου η ίδια κατεψυγμένη σφολιάτα με το ψευτικο τυρί.
Φυσικά εκτός από την ποιόητα θα έκανα και επιθετική διαφήμιση (πχ ιντερνετ) ώστε να μάθει ο κόσμος ότι κάποιος στην ομόνοια φτιάχνει *καλύτερο* σουβλάκι από τα υπόλοιπα 10 000 σουβλατζίδικα που υπάρχουν στην Αθήνα! Και φυσικά το μαγαζί θα το δουλεύουν 2 γκομενάκια ως 25 με ελαφριά ενδυμασία και δασκάλεμα για το πως θα φέρονταν στους πελάτες.
Το παραπάνω καλώς ή κακώς προύποθέτει πολύ ψάξιμο από τον ιδιοκτήτη ώστε να βρει αυτό το καλύτερο προϊόν και να στήσει το μαγαζί -- μετά όμως θα πουλάει μόνο του σαν το ζεστό ψωμί... Το κεφάλαιο 50 000 νομίζω αρκεί, ουσιαστικά μια τρύπα θες απλώς να είναι σε πέρασμα + κάποιο εξοπλισμό.
είναι βαρύ και λιπαρό τυρί για πίτα μανΘα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?
Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.
Θα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?
Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.
Ίσως επειδή με τέτοια αηδία ούτε το πρώτο νοίκι δε θα έβγαζε..
Ίσως επειδή με τέτοια αηδία ούτε το πρώτο νοίκι δε θα έβγαζε..
Αληθεια ρε παιδια? Εγω γιατι τρελαίνομαι???????είναι βαρύ και λιπαρό τυρί για πίτα μαν
είναι βαρύ και λιπαρό τυρί για πίτα μαν
Ακριβο ναι, αλλά τι μ' αυτό? Απλως θα κοστιζε κατι παραπανω.νομίζω και ακριβό...
Αληθεια ρε παιδια? Εγω γιατι τρελαίνομαι???????
Ακριβο ναι, αλλά τι μ' αυτό? Απλως θα κοστιζε κατι παραπανω.
Θα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?
Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.