Νέα

Τι επιχείρηση θα ανοίγατε αν είχατε ένα μκρό κεφάλαιο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mikros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Μηνύματα
113
Like
4
Πόντοι
1
Σταθης Ν εαν θελεις στυλε μου σε ενα πμ που ειναι το parking ... ευχαριστω  :rockon:

Tayrus είσαι ο δεύτερος ή τρίτος που εμμέσως πλην σαφώς ζητάς να αναφέρω το parking. Είπαμε, αυτό δεν πρόκειται να
το κάνω γιατί δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να μπλέκω με μαλάκες. Αν διάβασες την πρώτη τοποθέτηση μου θα είδες πως ο
άνθρωπος σηκώθηκε και έφυγε και θα τους κάνει να πουν το ψωμί ψωμάκι. Και χάρη τους έκανε που δεν ζήτησε να μιλήσει με
τον ιδιοκτήτη γιατί ένα δυο άτομα εκεί μέσα τώρα μπορεί να ήταν και άνεργα...
Ότι είδους επιχείρηση και αν έχεις (από περίπτερο μέχρι διυλιστήρια) είσαι υποχρεωμένος, μπαίνοντας ο πελάτης στο
μαγαζί σου να του πεις «γεια σας» και αφού σε πληρώσει να του πεις «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ». Αλλιώς είσαι τελειωμένος...
 

Επισκέπτης
Ότι είδους επιχείρηση και αν έχεις (από περίπτερο μέχρι διυλιστήρια) είσαι υποχρεωμένος, μπαίνοντας ο πελάτης στο
μαγαζί σου να του πεις «γεια σας» και αφού σε πληρώσει να του πεις «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ». Αλλιώς είσαι τελειωμένος...

Λάθος, αν κάνεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ είσαι τελειωμένος

Τεμενάδες πρέπει να κάνεις αν θέλεις να σου ακουμπήσει ο άλλος τις πολύτιμες αυτές τις ημέρες δραχμούλες του...

Προφανώς οι εν λόγω υπάλληλοι είχαν προηγούμενα με το αφεντικό τους και ήθελαν εσκεμμένα να του κάνουν κακό

Κακώς ο φίλος σου δε μίλησε απευθείας με τον ιδιοκτήτη για να τους διώξει...
 

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Μηνύματα
350
Κριτικές
26
Like
754
Πόντοι
531
Στην Ελλάδα αξίζει 100% ΚΑΠΟΤΑΔΙΚΟ!  Για να αγοράσει ο κόσμος να γα....σει τους μπάσταρδους του πολιτικούς τα λαμόγια!!!!!
 

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Μηνύματα
113
Like
4
Πόντοι
1
Λάθος, αν κάνεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ είσαι τελειωμένος

Τεμενάδες πρέπει να κάνεις αν θέλεις να σου ακουμπήσει ο άλλος τις πολύτιμες αυτές τις ημέρες δραχμούλες του...

Προφανώς οι εν λόγω υπάλληλοι είχαν προηγούμενα με το αφεντικό τους και ήθελαν εσκεμμένα να του κάνουν κακό

Κακώς ο φίλος σου δε μίλησε απευθείας με τον ιδιοκτήτη για να τους διώξει...

Skioure κοίτα, υπάρχει και αυτή η εκδοχή που λες δεν διαφωνώ. Όμως φίλε μου εγώ δεν μίλησα για τεμενάδες ούτε
πολύ συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Το ότι κάποιος είναι πελάτης δεν σημαίνει πως θα κάτσω να με πηδήξει για να εξακολουθήσω
να τον έχω σαν πελάτη. Ρε παιδιά είπαμε, ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ. Ο επιχειρηματίας σέβεται τον πελάτη του
και ο πελάτης τον επιχειρηματία... Απλώς επειδή η ροή του χρήματος κατευθύνεται από τον πελάτη προς τον επιχειρηματία
ο δεύτερος πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να μην χάσει πελατεία επομένως και ρευστό.
Είναι τόσο δύσκολο, βλέποντας έναν άνθρωπο να μπαίνει στο κατάστημα σου, να του πεις «γεια σας». Είναι τόσο περίπλοκο...;
Πόσα πτυχία και πόσα μεταπτυχιακά χρειάζεται κανείς για να πει αυτές τις δυο λέξεις;
 

Επισκέπτης
Skioure κοίτα, υπάρχει και αυτή η εκδοχή που λες δεν διαφωνώ. Όμως φίλε μου εγώ δεν μίλησα για τεμενάδες ούτε
πολύ συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Το ότι κάποιος είναι πελάτης δεν σημαίνει πως θα κάτσω να με πηδήξει για να εξακολουθήσω
να τον έχω σαν πελάτη. Ρε παιδιά είπαμε, ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ. Ο επιχειρηματίας σέβεται τον πελάτη του
και ο πελάτης τον επιχειρηματία... Απλώς επειδή η ροή του χρήματος κατευθύνεται από τον πελάτη προς τον επιχειρηματία
ο δεύτερος πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να μην χάσει πελατεία επομένως και ρευστό.
Είναι τόσο δύσκολο, βλέποντας έναν άνθρωπο να μπαίνει στο κατάστημα σου, να του πεις «γεια σας». Είναι τόσο περίπλοκο...;
Πόσα πτυχία και πόσα μεταπτυχιακά χρειάζεται κανείς για να πει αυτές τις δυο λέξεις;

Για να ανοίξεις επιχείρηση που εμπεριέχει εξυπηρέτηση πελατείας, απαιτείται ευγένεια, ποιότητα προιόντος, ταχύτητα, κλπ

Αν δε μπορείς να ανταπεξέλθεις, ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ και επιβιώνει ο καλύτερος

Δεν πειράζει, δεν είναι όλοι γεννημένοι για επιχειρηματίες, ούτε μπορούν να είναι όλοι στην πιάτσα επιχειρηματίες

Ας μείνουν οι καλύτεροι...
 

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
95
Like
0
Πόντοι
0
Αν είχατε ή σας έδινε κάποιος χρήματα π.χ. 50000 euro - 100000 euro για να ανοιξετε μια νόμιμη επιχείρηση στην Ελλάδα η οποία θα έβγαζε τα λεφτά της σε ένα έυλογο χρονικό διάστημα, τι θα επιλέγατε να κάνετε;

μπουρδελο  :rockon:
 

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Μηνύματα
1.107
Like
21
Πόντοι
16
Αν μου έδινε τα λεφτά αυτά αλλά και το χρόνο για να ασχοληθώ με ένα τέτοιο μαγαζί τότε μάλλον κάποιο μαγαζί εστίασης για όρθιους (τυροπιτάδικο/σουβλατζίδικο/σαντουϊτσάδικο) κλπ σε σημείο - περασμα πχ ομόνοια / σύνταγμα.

Φυσικά πριν το ανοίξω θα έκανα την κατάλληλη έρευνα ώστε το προϊόν μου να είναι χειροποίητο με τα καλύτερα υλικά και σίγουρα νοστιμόερο από το μέσο όρο -- έστω και αν πχ πούλαγα την τυρόπιτα 2 ευρώ αντί για 1. Θεωρώ ότι πολύς κόσμος ψάχνει εδώ στην Αθήνα να βρει κάτι ποιοτικό αλλά βρίσκει τα ίδια και τα ίδια (εγώ τουλάχιστον ψάχνω). Πχ σαν παράδειγμα την τυρόπιτα: Παντου η ίδια κατεψυγμένη σφολιάτα με το ψευτικο τυρί.

Φυσικά εκτός από την ποιόητα θα έκανα και επιθετική διαφήμιση (πχ ιντερνετ) ώστε να μάθει ο κόσμος ότι κάποιος στην ομόνοια φτιάχνει *καλύτερο* σουβλάκι από τα υπόλοιπα 10 000 σουβλατζίδικα που υπάρχουν στην Αθήνα! Και φυσικά το μαγαζί θα το δουλεύουν 2 γκομενάκια ως 25 με ελαφριά ενδυμασία  :tits2: και δασκάλεμα για το πως θα φέρονταν στους πελάτες.

Το παραπάνω καλώς ή κακώς προύποθέτει πολύ ψάξιμο από τον ιδιοκτήτη ώστε να βρει αυτό το καλύτερο προϊόν και να στήσει το μαγαζί -- μετά όμως θα πουλάει μόνο του σαν το ζεστό ψωμί... Το κεφάλαιο 50 000 νομίζω αρκεί, ουσιαστικά μια τρύπα θες απλώς να είναι σε πέρασμα + κάποιο εξοπλισμό.

 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν μου έδινε τα λεφτά αυτά αλλά και το χρόνο για να ασχοληθώ με ένα τέτοιο μαγαζί τότε μάλλον κάποιο μαγαζί εστίασης για όρθιους (τυροπιτάδικο/σουβλατζίδικο/σαντουϊτσάδικο) κλπ σε σημείο - περασμα πχ ομόνοια / σύνταγμα.

Φυσικά πριν το ανοίξω θα έκανα την κατάλληλη έρευνα ώστε το προϊόν μου να είναι χειροποίητο με τα καλύτερα υλικά και σίγουρα νοστιμόερο από το μέσο όρο -- έστω και αν πχ πούλαγα την τυρόπιτα 2 ευρώ αντί για 1. Θεωρώ ότι πολύς κόσμος ψάχνει εδώ στην Αθήνα να βρει κάτι ποιοτικό αλλά βρίσκει τα ίδια και τα ίδια (εγώ τουλάχιστον ψάχνω). Πχ σαν παράδειγμα την τυρόπιτα: Παντου η ίδια κατεψυγμένη σφολιάτα με το ψευτικο τυρί.

Φυσικά εκτός από την ποιόητα θα έκανα και επιθετική διαφήμιση (πχ ιντερνετ) ώστε να μάθει ο κόσμος ότι κάποιος στην ομόνοια φτιάχνει *καλύτερο* σουβλάκι από τα υπόλοιπα 10 000 σουβλατζίδικα που υπάρχουν στην Αθήνα! Και φυσικά το μαγαζί θα το δουλεύουν 2 γκομενάκια ως 25 με ελαφριά ενδυμασία  :tits2: και δασκάλεμα για το πως θα φέρονταν στους πελάτες.

Το παραπάνω καλώς ή κακώς προύποθέτει πολύ ψάξιμο από τον ιδιοκτήτη ώστε να βρει αυτό το καλύτερο προϊόν και να στήσει το μαγαζί -- μετά όμως θα πουλάει μόνο του σαν το ζεστό ψωμί... Το κεφάλαιο 50 000 νομίζω αρκεί, ουσιαστικά μια τρύπα θες απλώς να είναι σε πέρασμα + κάποιο εξοπλισμό.

Θα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?

Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?

Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.
είναι βαρύ και λιπαρό τυρί για πίτα μαν
 

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.772
Like
3
Πόντοι
16
Θα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?

Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.

Ίσως επειδή με τέτοια αηδία ούτε το πρώτο νοίκι δε θα έβγαζε..
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.320
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Ακριβο ναι, αλλά τι μ' αυτό? Απλως θα κοστιζε κατι παραπανω.

Το ροκφόρ μπορεί να χει και 10€/κιλό

Η μισοχαλασμένες ούρδες που βάζουν στις κλασικές τυρόπιτες έχουν κάτω από 2€/κιλό

Τεράστια διαφορά
 

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Μηνύματα
1.107
Like
21
Πόντοι
16
Θα πω κατι ακυρο αλλά δεν γαμιεται?

Γιατι δεν εχει σκεφτει κανενας να φτιαξει τυροπιτες με ροκφορ?
Εμενα η μανα μου εφτιαχνε τυροπιτακια (σφολιατακια) με ροκφορ και καναμε ολοι σαν τρελοι ποιος θα τα πρωτοφαει.
Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει ποτέ, γιατι δεν εχω βρει ποτέ πουθενα κατι τετοιο.

Ορίστε μια ιδέα ! Τυρόπιτα με χειροποίητο και ψημμένο φύλο στην οποία βάζεις εσύ ότι τυρί θέλεις και σου την περνάνε 1 λεπτό από το γκρίλ να λιώσει !

Λοιπόν την κατέθεσα εδώ αλλά αν το κάνει κάποιος θα έρθω να πάρω τα ποσοστά μου να ξέρετε !!! :dancing:

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom