Καλά ντε μην βαράς....Alexx κανε κατι!
Δεν το είχα δει.
Εάν το ήξερα δεν θα έγραφα εδώ.
Χίλια συγνώμη........
Καλά ντε μην βαράς....Alexx κανε κατι!
& μιλαμε ειτε η συνδεση ειναι dialup, ειτε dsl τοσο 1Μbs, ειτε 2Mbs, τα ιδια!! Αλλα θα σου πω οτι αργησες!! το εχουμε ξαναπει αυτο: (& συνεχιζουμε) Τεσπα... Για οσους γνωριζουν κατι παραπανω νομιζω οτι αυτα τα τεχνικα προβληματα-δυστυχως -υπαρχουν. & φυσικα υπαρχουν & πολυ χειροτερα γνωστοτατα site, που ασχετως επισκεψιμοτητας ειναι σαν ταινια του Αγγελοπουλου!!
Μην ανησυχεις ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Σε ενα μηνακι θα πετας!!! Ολα θα τα κανεις στο site!!! Λιγο εξασκηση θελει!!!! (& ενα browser που να ανοιγει & αλλες καρτελες βοηθαει, να πω την αληθεια!!)Με τον καθημερινό βομβαρδισμό post δεν έχω χρόνο όχι να ψάξω για παλιά thread αλλά ούτε να δώ τα καινούργια!
Μην ανησυχεις ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Σε ενα μηνακι θα πετας!!! Ολα θα τα κανεις στο site!!! Λιγο εξασκηση θελει!!!! (& ενα browser που να ανοιγει & αλλες καρτελες βοηθαει, να πω την αληθεια!!)
Μάλλον οι servers είναι πολύ φορτωμένοι. Ειδικά αν το hosting γίνεται σε server που έχει δύο και τρία site ταυτόχρονα online, συμβαίνει αυτό. Υπάρχει περιορισμός στο bandwidth του συστήματος.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί "κρεμάει" το site?Εδώ και τρεις ημέρες κάθε δυο-τρεις αλλαγές σελίδας μου βγάζει μήνυμα "Το Bourdela.com είναι εκτός λειτουργίας-παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα",ή κάπως ετσι τέλος πάντων.Θα παρακαλούσα για μια απάντηση από τους Υπεύθυνους ,ευχαριστώ..
Eιναι πολλα τα μελη 25000 και δεν μπορει να δεχτει τοσο κοσμο
Xαιρομαι που παραδεχτηκες οτι ειμαι εξυπνοτερος απο εσενα να σαι καλα
Δεν κάνει τίποτα........... ο γιατρός μου έχει πει να λέω ναι............ ;)