JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Δεν ασχολούμαι.....
Μπραβο ολοι οι καλοι δεκτοι. Εδω εκανε παρεα ο gayboy & o heilakias, που ειναι το προβλημα? Αλλωστε η (καλοπροαιρετη & κακοπροαιριτη παει συννεφο εδω μεσα. Καλως ηρθες (ξαναηρθες?)_εχω μπερδευτει πια! καθε καλοπροαιρετη σου δεκτη..... Have fun!!!Εγω τουλαχιστον οτι λεω φιλτατε Αλεξ ειναι πανω στην πλακα...εσεις χρησιμοποιησατε λεξεις και εκφρασεις βαριες που τις εννοουσατε...Ποτε δεν κατσατε να συζητησετε μαζι μου....Δεν πειραζει μεχρι να ζητησετε ΣΥΓΝΩΜΗ εγω θα ειμαι εδω με χιλιους τροπους ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ...
Μπραβο ολοι οι καλοι δεκτοι. Εδω εκανε παρεα ο gayboy & o heilakias, που ειναι το προβλημα? Αλλωστε η (καλοπροαιρετη & κακοπροαιριτη παει συννεφο εδω μεσα. Καλως ηρθες (ξαναηρθες?)_εχω μπερδευτει πια! καθε καλοπροαιρετη σου δεκτη..... Have fun!!!
τωρα φταιω εγω αν σου απαντησω οχι θα προσεξω να τα αφησω ολα μεσα σου??? ΠΟΥ θιτηκες εσυ?? Καλοπροεραιτη λαλακια ειπα. αυτο κανουμε συν τα αλλα εδω λεμε λαλακιτσες να χαβαλεδιαζουμε. Μα παντα, υπαρχουν καποιοι κακοπροαιρετοι & κομπλεξικοι που ειναι ετοιμοι να αρπαχτουν με οτιδηποτς. Τελος....το jerking ειναι ειδικοτητα σου απο οτι φαινεται προσεχε μην μας πιτσιλισεις
Βρε παιδια επιμενω... Θα μου εξηγησει καποιος??? The site you accessed is bourdela.com.
CallingID verification tests have found the following:
Site owner hides its identity
The site ownership has been identified.
The site is not on a scamming or phishing blacklist.
This site currently being accessed has a CallingID risk assessment of High Risk.
Before you proceed please visually verify this is the site you want to visit and give information with caution as hackers often use this connectivity type.
--------------------------------------------------------------------------------
bourdela.com contains access to one or more other site pages based on where you place the cursor or enter data on the page. CallingID will alert you and highlight the target site with the CallingID Risk Assessment.
bourdela.com High Risk Site owner hides its identity
cams.com Verified
adbrite.com Verified
google-analytics.com Verified ( bourdela.com | Owner: Hides its identity | Server location: United States )
Να σαι καλα, μα δε παυω να ανησυχω βεβαια, οχι τοσο για προσωπικα δεδομενα ,τ οσο για αυτο το φαινομενο με τα "zombies pcs οσο γιατι οταν χρησιμοποιω το laptop της δουλειας το οποιο εχει window$, ειναι κουραστικη η επιδιορθωση, format, καθε τοσο!!!!Lep, αδερφέ μου, δεν είναι ανάγκη να ανυσηχείς τόσο πολύ. Αυτό που σου βγάζει είναι οτι απλά η εταιρεία ιδιοκτησίας του site, (λέγοντας εταιρεία δεν εννοώ αυτό ακριβώς, αλλά αυτό που καταλαβαίνει το πρόγραμμα) δεν έχει κάποια υπογραφή ταυτότητας που να είναι αναγνωρίσιμη απο τα προγράμματα αναγνώρισης, ή δεν έχει φτιάξει καθόλου τέτοια ταυτότητα. Αυτό για τα προγράμματα προστασίας σημαίνει αξ'ορισμού κίνδυνο. Το cams.com είναι εν δυνάμη περισσότερο επικύνδυνο για dialers ή κάποιας μορφής trojans λόγω περιεχομένου και εμβέλειας, αλλά λόγω της αναγνωρίσιμης μορφής υπογραφή ιδιοκτησίας, στο βγάζει ελεγμένο.
Να σαι καλα, μα δε παυω να ανησυχω βεβαια, οχι τοσο για προσωπικα δεδομενα , οσο για αυτο το φαινομενο με τα "zombies pcs) οσο γιατι οταν χρησιμοποιω το laptop της δουλειας το οποιο εχει window$, ειναι κουραστικη η επιδιορθωση, format, καθε τοσο!!!!
ΟΚ σε καταλαβαίνω! Πάντως, τώρα που ξαναβλέπω το post μου, το ξεφτίλισα με τα λάθη σήμερα! Μάλλον χρειάζομαι αποτοξίνωση...
Είμαι ο Powerline και... ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ;
Εχω παρατηρήσει όταν είμαι στο site μερικές φορές μου βγάζει 503 error server is not available συγχωρέστε με εάν έκανα ορθογραφικό λάθος διότι τα αγγλικά μου δεν είναικαι τόσο καλά.Με αφορμή τα "πεσίματα" του site, τα βράδυα κυρίως, και επειδή δεν μπαίνω πολύ καιρό στο site είπα να κάνω ένα γκάλοπ να δω τι παίζει με το σκηνικό.
& μιλαμε ειτε η συνδεση ειναι dialup, ειτε dsl τοσο 1Μbs, ειτε 2Mbs, τα ιδια!! Αλλα θα σου πω οτι αργησες!! το εχουμε ξαναπει αυτο: (& συνεχιζουμε) Τεσπα... Για οσους γνωριζουν κατι παραπανω νομιζω οτι αυτα τα τεχνικα προβληματα-δυστυχως -υπαρχουν. & φυσικα υπαρχουν & πολυ χειροτερα γνωστοτατα site, που ασχετως επισκεψιμοτητας ειναι σαν ταινια του Αγγελοπουλου!!Με αφορμή τα "πεσίματα" του site, τα βράδυα κυρίως, και επειδή δεν μπαίνω πολύ καιρό στο site είπα να κάνω ένα γκάλοπ να δω τι παίζει με το σκηνικό.