Επισκέπτης
Αφεντικο δωσε κανα φραγκο παραπανω γιατι το σαιτ σερνετε. >
το σαιτ ινε σε φασι δντΑφεντικο δωσε κανα φραγκο παραπανω γιατι το σαιτ σερνετε. >
Επισης δεν βλεπω το αβαταρ μου ουτε στο προφιλ ουτε στο φορουμ.Tι παθανε μερικα banner δεξια κ αριστερα???
Δεν εμφανιζονται...
οχιΕπισης δεν βλεπω το αβαταρ μου ουτε στο προφιλ ουτε στο φορουμ.
Ουτε τα αβαταρ των αλλων βλεπω...
Εσεις τα βλεπετε?
εσενα θα σε ριξουν οι επωνυμουςΔεν μπορούσα να μπω ώρα,''unavailable'' μου εμφάνιζε,αφού σκέφτηκα ότι ρίξανε το site οι anonymous.
Το site ακόμα να φτιάξει.Αν μπεις σε ένα θέμα μετά σου εμφανίζονται πολύ περίεργα τα πράγματα...Μόνο εγώ το βλέπω αυτό? Επίσης πάνω δεξιά γράφει simple machines forum.Τι είναι αυτό?
Άλλαξε μορφή το σάιτ ή εμένα μου το εμφανίζει όπως να'ναι?
Πάνω πάνω το άβαταρ (και πόσες μέρες είμαι συνδεδεμένη, μην χαρώ λίγο, αμέσως σε φάση κάνε και κανά λογκ άουτ )
A και πάνω πάνω λέει simple machines forum
nai, κι εμένα έτσι τα βγάζει.Εντωμεταξύ δεν υπάρχει επιλογή για να ξαναπάς στην αρχική σελίδα!!
εχεις πολλούε κλώνους μπαγασάκο με πολλά κουκις γι αυτό.Γιατι μεχρι να μπορω να γραψω πρεπει να βαλω νικ και κωδικο τρεις φορες?
Βαζω κωδικο και νικ και παταω συνδεση, μετα μου βγαζει ξανα να πω οτι ειμαι πανω απο 18, ξαναγραφω κωδικο και νικ, και μετα οταν παω φορουμ απαντησεις τοτε μου ξαναλεει να γραψω κωδικο και νικ.