Ο Αντισθένης αντί να επενδύσει τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει από το σάιτ σε νέους,υπερσύγχρονους σέρβερ και ηλεκτρονικούς υπολογιστάς,προτιμά να τα ξοδεύει σε ακόλαστες συνευρέσεις με αμφιβόλου ποιότητας σίτι τουρ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 417K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κολαει παλι σημερα.
chuck_norris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους!!
Παιδια, εχετε παρατηρησει ολοι κατι? Στα μισα διαφημιστικα μπανερακια που εχει αυτο το site για καποια studio, δεν περνανε πλεον πληροφοριες για το ποια κοπελα δουλευει και στο Φραντζη 47 στη σελιδα με τις βαρδιες εχει παντου ερωτηματικα. Επισης σε 2-3 μπανερακια περναει η ενδειξη "Κλειστο".
Τυχαιο δε νομιζω!!! Μετα το περιστατικο με τη Ρωσιδα που πιασανε, θα γινεται λογικα παντου ελεγχος. Χαμος εχει να γινει!
Παιδια, εχετε παρατηρησει ολοι κατι? Στα μισα διαφημιστικα μπανερακια που εχει αυτο το site για καποια studio, δεν περνανε πλεον πληροφοριες για το ποια κοπελα δουλευει και στο Φραντζη 47 στη σελιδα με τις βαρδιες εχει παντου ερωτηματικα. Επισης σε 2-3 μπανερακια περναει η ενδειξη "Κλειστο".
Τυχαιο δε νομιζω!!! Μετα το περιστατικο με τη Ρωσιδα που πιασανε, θα γινεται λογικα παντου ελεγχος. Χαμος εχει να γινει!
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Το οτι αυριο ειναι αργια, δεν το εχεις παρει χαμπαρι;Καλησπερα σε ολους!!
chuck_norris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμφωνοι, αλλα σε πολλα site απο τα studio, ενω εχουν γραμμενα ονοματα κοριτσιων στις βαρδιες και για σημερα και για αυριο (και σε αρκετα για τις επομενες ημερες), στα μπανερακια τους δεν περνανε καθε λιγο πληροφοριες για το ποια δουλευει τωρα και στην επομενη βαρδια.
Υ.Γ. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος και να εφταιγε κατι αλλο, γιατι απ' οτι βλεπω αρχισουν σιγα σιγα και επανερχονται.
Υ.Γ. Μπορει βεβαια να κανω και λαθος και να εφταιγε κατι αλλο, γιατι απ' οτι βλεπω αρχισουν σιγα σιγα και επανερχονται.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οχι δεν το πηραμε χαμπαρι,εχουμε αντμπλοκ......Καλησπερα σε ολους!!
Επισκέπτης
παιδιά από χθες το σαιτ οχι απλώς σέρνετε ...έρπετε ...για να ανοίξει σελίδα η να αλλάξεις θρεντ μπορεί να κάνει και 15-20 δευτερόλεπτα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Άλλαξε μορφή το σάιτ ή εμένα μου το εμφανίζει όπως να'ναι?
Πάνω πάνω το άβαταρ (και πόσες μέρες είμαι συνδεδεμένη, μην χαρώ λίγο, αμέσως σε φάση κάνε και κανά λογκ άουτ )
A και πάνω πάνω λέει simple machines forum
Πάνω πάνω το άβαταρ (και πόσες μέρες είμαι συνδεδεμένη, μην χαρώ λίγο, αμέσως σε φάση κάνε και κανά λογκ άουτ )
A και πάνω πάνω λέει simple machines forum
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Βάψε μπλε και πέτα στην θάλασσα το πισί σουΚανείς δεν έχει αυτό το πρόβλημα ρε?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Δεν το νομίζω ρε Velvy.Κανείς δεν έχει αυτό το πρόβλημα ρε?
Kάνε δυο τρεις φορες log-in log-out και ενημέρωσε.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Βάψε μπλε και πέτα στην θάλασσα το πισί σου
Σε 2 συσκευές το ίδιο πρόβλημα έχω ρε.
Δεν το νομίζω ρε Velvy.
Kάνε δυο τρεις φορες log-in log-out και ενημέρωσε.
Α δεν τα έκανα αυτά. Γιααα να δούμε.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K