KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Πατινάρει ε?Αντε να επισκευασουμε ενα σασμαν θελη αλαγη φουρκετες και βαρκακια
Πατινάρει ε?Αντε να επισκευασουμε ενα σασμαν θελη αλαγη φουρκετες και βαρκακια
Το πατιναρισμα ειναι απο δισκο πλατωΠατινάρει ε?
Μπα το χρειαζεται μεχρι να διορθωθη το σαιτΜας βλέπω ο αντί να μας πετάξει κανένα κατσαβίδι έτσι που το πάμε..
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ...!!!!
Α ναι βρε...το ξέχασα..βλέπεις τα έχω παρατήσει...χαχαχαχαχΤο πατιναρισμα ειναι απο δισκο πλατω
Μαλλον θελης λιγο γρασαρισμαΑ ναι βρε...το ξέχασα..βλέπεις τα έχω παρατήσει...χαχαχαχαχ
μηπωσ,πηρεσ το μπιστολακι για τα μαλλια ? και μασ λεσ οτι χαλασε?Μου χάλασε το κωλοπιστόλι και δεν μπορώ να το ρυθμίσω..
τωρα με την ζεστη να παρεισ χοντρη βαλβονιληΑ ναι βρε...το ξέχασα..βλέπεις τα έχω παρατήσει...χαχαχαχαχ
Θυμήσου για το σασμαν..να πάρουμε βαλβολίνες...άμα δεν βρούμε να πάρω από το μαγαζί 3-4 σωληνάρια κρέμα...
Το ίδιο είναι...
Χααααααααααχαχαχαχαχαχ...
Ε αφου ειναι το ιδιο οταν σου τελειωση η κρεμα βαλε βαλβολινηΘυμήσου για το σασμαν..να πάρουμε βαλβολίνες...άμα δεν βρούμε να πάρω από το μαγαζί 3-4 σωληνάρια κρέμα...
Το ίδιο είναι...
Χααααααααααχαχαχαχαχαχ...
δηλαδη χειμωνα καλοκαιρι θα αλλαζει τις βαλβολινες απο χοντρες σε ψιλεςτωρα με την ζεστη να παρεισ χοντρη βαλβονιλη
Χαχαχαχαχ...και παραφλού να μην ιδρώνω...χαχαχαχαχ..Ε αφου ειναι το ιδιο οταν σου τελειωση η κρεμα βαλε βαλβολινη
Ε ναι αφου ειναι αντιθερμικοΧαχαχαχαχ...και παραφλού να μην ιδρώνω...χαχαχαχαχ..
τελοσ παντων το σαιτ θελει επισκευη να το πουμε στον αντιτετοιο γιατι το καλοκαιρι δεν το βγαζουμεΧαχαχαχαχ...και παραφλού να μην ιδρώνω...χαχαχαχαχ..
δε χτυπησες κουδουνι?Εδω και τρεις μερες παλεβω να μπω στο bourdela.com!Ολο δεν με αφηνε να μπω.Ευτυχως τωρα ολα καλα.
Γιατι τα μπουρδελα εχουν κουδουνι?δε χτυπησες κουδουνι?
Τι μερα ειναι αυριο ?τελοσ παντων το σαιτ θελει επισκευη να το πουμε στον αντιτετοιο γιατι το καλοκαιρι δεν το βγαζουμε
Γιατι τα μπουρδελα εχουν κουδουνι?