!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
νε, εγο θα γαβγιζο ισ ενδικσι διαμαρτιριασνα διαδηλωσουμε για το τσατ ο καθενας με τον τροπο του
νε, εγο θα γαβγιζο ισ ενδικσι διαμαρτιριασνα διαδηλωσουμε για το τσατ ο καθενας με τον τροπο του
Κάθε φορά που μπαίνω στο site, τις κριτικές με τα σπίτια στην κεντρική σελίδα..άλλη φορά τα βλέπω όρθια..και άλλη ξαπλωμένα..
Γιατί?
Καλε...δεν μιλάω για τσουτσούνια..χαχαχαχχαχ...μας εφτιαξες βραδυατικα βρε κατερινα..............!!!!!!!!!!
Καλε...δεν μιλάω για τσουτσούνια..χαχαχαχχαχ...
Για τα τετραγωνάκια με τα "σπίτια" λέω..
Α να χαθείς βρε..
Πα να με χαλάσεις....
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
την ιδια απορια ειχα και γω.....αποφασιστε ρε........ορθιες ή ξαπλα;Κάθε φορά που μπαίνω στο site, τις κριτικές με τα σπίτια στην κεντρική σελίδα..άλλη φορά τα βλέπω όρθια..και άλλη ξαπλωμένα..
Γιατί?
Μα νόμιζα ότι φταίω εγώ..και δεν βλέπω καλά..την ιδια απορια ειχα και γω.....αποφασιστε ρε........ορθιες ή ξαπλα;
Εμένα τρέχει ασύστολα..χωρις πλάκα ειδικά σημερα δίνει ρέστα.ρε μαγκεσ κολαει το εργαλειο μηπωσ θελει κανενα ρεκτιφιε?
Όλο το πρωί ήταν κάτω γυναικάρα.... Σπάσαν τα νεύρα μας...Εμένα τρέχει ασύστολα..χωρις πλάκα ειδικά σημερα δίνει ρέστα.
μηπωσ φταιει η hol γιατι δε σκαμπαζω απο αψιλη τεχνολογιαΕμένα τρέχει ασύστολα..χωρις πλάκα ειδικά σημερα δίνει ρέστα.
Λοιπόν φιλαράκι, σε 'πιάνω' ...μηπωσ φταιει η hol γιατι δε σκαμπαζω απο αψιλη τεχνολογια
Ναι ε?Ας κάνουμε υπομουνή λοιπόν γιατί ο Αντισθένης είπε οτι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα μας τα φτιάξει όλα.Δεν ξέρω αν εννοούσε και τσατ..Όλο το πρωί ήταν κάτω γυναικάρα.... Σπάσαν τα νεύρα μας...
Αποκλείεται να εισαι όσο άσχετη είμαι εγώ πάντως με τα "της τεχνολογίας"..μηπωσ φταιει η hol γιατι δε σκαμπαζω απο αψιλη τεχνολογια