KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι....ναι....ναιαιαιαιαι....το ένιωσα "τρελό αγόριιιιιι"..Παίζει να 'χαμε και ταυτόχρονο οργασμό!
Χαχαχαχαχ...!!!!
Ναι....ναι....ναιαιαιαιαι....το ένιωσα "τρελό αγόριιιιιι"..Παίζει να 'χαμε και ταυτόχρονο οργασμό!
To τσατ δεν σου λειπει?αααααααααααααααααααααχχχ κι έλεγα, τι μου λείπει, τι μου λείπει σε τούτο το φόρουμ εκτός από την αντεργκράουντ εμφάνιση και την μόνιμη μπάρα με το προφίλ/πμ... τα μηνύματα ότι κόλλησε μου έλειπαν!!
τώρα αναγνωρίζω το παλιό καλό μπου
τι ιεν ελοχιμ δακαλε?κατι ιερογλυφικα που βγαζει ειναι επειδη μπαινουν ελωχιμ ως επισκεπτες;
ιεν η νεφεμιλ η ελοχιμ οντα παραξαινε που πινουν εμα στρατιεσ απο δαυτουσ θα κατακτησουν τον κοσμο. τι πουτσισαμετι ιεν ελοχιμ δακαλε?
συνδεση;ρε παιδες εμενα αργει πολυ να φορτωσει τις εικονες και τα μπανερς με τα στουντιο
conn-xσυνδεση;
τεσπα δεν βλεπω κατι σε μενα να αργει....conn-x
παντως στο παλιο σαιτ ημουν κομπλε
ουτε κολληματα ουτε προβληματα τιποτα
εδω στο νεο σαιτ κατι παθαινει
Η ανανεωση που ειναι πανω απο τα τελευταια ποσταρισματα δεν πραγματοπιει αυτο που υποσχεται.
θα ερθουν κ εδο?ιεν η νεφεμιλ η ελοχιμ οντα παραξαινε που πινουν εμα στρατιεσ απο δαυτουσ θα κατακτησουν τον κοσμο. τι πουτσισαμε
να διαδηλωσουμε για το τσατ ο καθενας με τον τροπο του... τελικά θα επανέλθει το chat ...
..... μας λέιπει πολύ