- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ΕΡΩΤΗΣΗ: το chat θα ξαναδουλέψει ;;;;
μαλλον ναι
ΕΡΩΤΗΣΗ: το chat θα ξαναδουλέψει ;;;;
ειναι παιδικές ασθένειες παιδια ,λιγες μερες υπομονή
γιατι πας να διαβασεις κριτικη και κολαει συνεχεια ρε παιδια...
Εμένα δεν με αφήνει να κάνω παράθεση.
Πατα πατάω...... πάπαλα.
Οκ.
επίσης μου ζητάει κάθε φορά που μπαίνω να ξανακάνω login.
Μετα με βγάζει σε κενή οθόνη.
Ξαναμπαίνω χωρίς login και ολα καλά.
μαλλον ναι
Ρε κόφτε τη γκρίνια.
Το φτιάχνουν ακόμα οι άνθρωποι.
Μια χαρά είναι, και σε μένα πάει σφαίρα.
Συναγωνιστές έχω το εξής πρόβλημα με το καινούργιο site. Αφού δώσω τους κωδικούς και πατήσω σύνδεση, μου βγάζει μια λευκή σελίδα που πάνω αριστερά γράφει invalid token. Για να μπω πρέπει να μαρκάρω το bourdela και αφού πατήσω enter μπαίνω κανονικά χωρίς πρόβλημα.
καθάρισε κουκις
Thanks. Θα προσπαθήσω...
AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ...αν εχεις την καλοσυνη γινεσαι πιο λεπτομερης?στο προφιλ εχει ρύθμιση για μονιμο log in
Η να μπορούμε να "κλειδώνουμε" τα ποστ μας? Λέω εγώ τώραΤΕΛΟΣ να προτεινω...
εκανα περιηγηση στο σαιτ ανευ συνδεσης...σαν τουριστας...μπηκα σε ολα τα θρεντς και βλεπω οποιο προφιλ γουσταρω και τι εχει ποσταρει....μηπως θα επρεπε καποια πεδια να ειναι μονο για χρηστες????
οχι πως καποιος πανευκολα δεν κανει προφιλ εδω μεσα, αλλα ειναι λιγο ανοστο να μας διαβαζει ο καθενας
δεν ησουν τουριστας ...συνδεδεμενος ησουν αλλα δεν στο δειχνε στην αρχικη σελιδα...μου το κανε και μενα αλλα το καταλαβαινεις αφου σου δινει την δυνατοτητα απαντησης στα θρεντ...οταν ημουν σαν επισκεπτης δεν μπορουσα να ποσταρω...τωρα για τα προφιλ-κριτικες αλλο θεμα...ετσι δεν ηταν και παλια??ΤΕΛΟΣ να προτεινω...
εκανα περιηγηση στο σαιτ ανευ συνδεσης...σαν τουριστας...μπηκα σε ολα τα θρεντς και βλεπω οποιο προφιλ γουσταρω και τι εχει ποσταρει....μηπως θα επρεπε καποια πεδια να ειναι μονο για χρηστες????
οχι πως καποιος πανευκολα δεν κανει προφιλ εδω μεσα, αλλα ειναι λιγο ανοστο να μας διαβαζει ο καθενας