Επισκέπτης
ε και???Παω να στειλω ενα μηνυμα και μου βγαζει καθε φορα Υπερβήκατε τον μέγιστο χρόνο σύνδεσης κατά την αποστολή. Παρακαλούμε προσπαθήστε να αποστείλετε ξανά το μήνυμά σας.
ξαναπατας το κουμπακι αποστολη & φευγει..
ε και???Παω να στειλω ενα μηνυμα και μου βγαζει καθε φορα Υπερβήκατε τον μέγιστο χρόνο σύνδεσης κατά την αποστολή. Παρακαλούμε προσπαθήστε να αποστείλετε ξανά το μήνυμά σας.
Θέλει μυαλό και αυτό ρε πλε μουε και???
ξαναπατας το κουμπακι αποστολη & φευγει..
καλημέρες
να ρωτήσω κάτι....
είμαι οπαδός στη σελίδα μασατζίδικα στην αθήνα και τώρα δεν βρίσκω τίποτα ούτε κριτικές ούτε τα ιδρύματα και ούτε να απαντήσω μπορώ στις αγγλικούρες που αντίκρησα (αδιανόητο να είμαστε έλληνες κ να μιλάμε μεταξύ μασ αγγλικά)
για δώστε μια βοήθεια καλε.......
Είναι λίγο ενοχλητικό!!! Μία κάθετα... μία οριζόντια...βαρεθηκα την κριτικη μου να κανει τραμπαλα σε καθε ανανεωση σελιδας......
και σε μενα αυτο και μετα παγωνε μπροουζερ και εκλεινε.μεχρι πριν απο λιγο μου εβγαζε ενα κουτακι που εγραφε αν θελω να αποφυγω ενα κακοβουλο σκριπτ που τρεχει η σελιδα..
οτι & αν παταγα δεν με αφηνε τελικα να μπω στο site..
αφεντικο παλι μας την πεφτουν???
ναι τεχνικα προβληματα..γαμησε ταμεχρι πριν απο λιγο μου εβγαζε ενα κουτακι που εγραφε αν θελω να αποφυγω ενα κακοβουλο σκριπτ που τρεχει η σελιδα..
τα ιδια σκατα και εμενα για καποιο σκριπτ τι σκατα ηταν αφου νομισα οτι επιασα γιομεχρι πριν απο λιγο μου εβγαζε ενα κουτακι που εγραφε αν θελω να αποφυγω ενα κακοβουλο σκριπτ που τρεχει η σελιδα..
και σε μενα το ιδιο εβγαζεκαι σε μενα αυτο και μετα παγωνε μπροουζερ και εκλεινε.
τι εγινεεεεεεεεεεεε
το μουνι της μαννας τους εγινε..τι εγινεεεεεεεεεεεε
ώπατο μουνι της μαννας τους εγινε..
ενοχλαμε..
τα γνωστα..
προσπαθουν με νυχια & με δοντια να μας κλεισουν..
εγω θα πιασω τον γιο του καριολη που μας την πεφτει & θα τον βγαλω στην καβαλας..αφου νομισα οτι επιασα γιο
ώπα
τροκτικά μας την πέφτουνε;
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχαχα γαμιόλια κάτσετε καλά.
το μουνι της μαννας τους εγινε..
ενοχλαμε..
τα γνωστα..
προσπαθουν με νυχια & με δοντια να μας κλεισουν..
ξεκίνα απ τον άσπρο...εγω θα πιασω τον γιο του καριολη που μας την πεφτει & θα τον βγαλω στην καβαλας..
αλό ομορφιά μου.δεν καθόμαστε!!!!! τι κάνεις τζουτζούκο;; :-*