καλησπερα αλεξ
υπαρχει καποιο screenshot ωστε να παρουμε μια ιδεα?
Όχι ακόμα.
Αλλά θα ενημερώσω.
Δουλεύουμε πυρετωδώς.
καλησπερα αλεξ
υπαρχει καποιο screenshot ωστε να παρουμε μια ιδεα?
Ως τότε κάνουμε ό,τι μπορούμε να τρέχουμε όσο πιο ΑΡΓΑ γίνεται.
Υπομονή! (ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ)
Όχι ακόμα.
Αλλά θα ενημερώσω.
Δουλεύουμε πυρετωδώς.
οκ θα περιμενουμε εναγωνιως
συνεχιστε την καλη δουλεια
Καποιο bug πρεπει να υπαρχει.
Ανοιγω ενα θεμα, διαβαζω, παω μετα στη κεντρικη σελιδα και το εχει με την ενδειξη νεο. Δλδ μη αναγνωσμενο. Μολις το διαβαζω δευτερη φορα φευγει το νεο. Το βλεπω με εξπλορερ. Σε αλλο pc δε το προσεξα αν γινετε.
Bug ειναι ή εχει καταλαβει το κομπιουτερ οτι κοιμαμαι ακομα και μου λεει να τα διαβασω δυο φορες για να καταλαβω?
καλημερα και εγω οπως και ο baby...πρωι καλα μετα νεκρα...για αυτο που λες γκομπρ τυχαινει καμμια φορα και εχει να κανει με καποιοες ρυθμισεις των admins η των ανθρωπων του σαιτ...κοιμουντια ακομη... μετα θα φτιαξει...Επισης β΄λεπω οτι μολις δημοσιευσα το προηγουμενο ποστ, δε το εβγαλε σα νεο και πανω στη σειρα, αλλα σα μη νεο και στη σειρα που ηταν πριν το γραψω.
Επισης β΄λεπω οτι μολις δημοσιευσα το προηγουμενο ποστ, δε το εβγαλε σα νεο και πανω στη σειρα, αλλα σα μη νεο και στη σειρα που ηταν πριν το γραψω.
Καποιο bug πρεπει να υπαρχει.
Ανοιγω ενα θεμα, διαβαζω, παω μετα στη κεντρικη σελιδα και το εχει με την ενδειξη νεο. Δλδ μη αναγνωσμενο. Μολις το διαβαζω δευτερη φορα φευγει το νεο. Το βλεπω με εξπλορερ. Σε αλλο pc δε το προσεξα αν γινετε.
Bug ειναι ή εχει καταλαβει το κομπιουτερ οτι κοιμαμαι ακομα και μου λεει να τα διαβασω δυο φορες για να καταλαβω?
καλημερα και εγω οπως και ο baby...πρωι καλα μετα νεκρα...για αυτο που λες γκομπρ τυχαινει καμμια φορα και εχει να κανει με καποιοες ρυθμισεις των admins η των ανθρωπων του σαιτ...κοιμουντια ακομη... μετα θα φτιαξει...
Και σε μενα συμβαινει αυτο..Ε, ναι αυτο λεω. ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩς ΠΑΝΤΑ. Αυτο λεωωωωωωω. Ακομα δε μου εμφανιζει τον αριθμο των ποστ του θεματος. Διαβαζω ενα θεμα, μετα το ξαναδειχνει νεο χωρις να εχει γραψει αλλος. Περιεργα πραματα.
Αλλος εχει προσεξει κατι τετοιο?
Εγω φιλε Αlexxx πιστευω οτι εκτος των αλλων πρεπει να βαλετε και εναν ακομα Admin γιατι οι ωρες της ημερας ειναι 24 και ειναι καλυτερα να υπαρχουν 3 βαρδιες 8αωρες που παντα να ειναι μεσα ενας Admin.Να είσαι καλά φίλε.
χαχαχα αφου του εχεις γαμηση τα ματια ρε παιχτη που να τα σηκωσει τοσα μουνια που κρεμας .ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τιποτε δεν δουλευει σωστα..
το γαμησαμε & ψοφησε που λενε..
αντε ρε..
αρχιστε την γκρινια & την κλαψομουνιαση παλι..