Επισκέπτης
εσυ μην μιλας οσο δεν ερχεται τουρ η χριστινα..χαχαχα αφου του εχεις γαμηση τα ματια ρε παιχτη που να τα σηκωσει τοσα μουνια που κρεμας .
εσυ μην μιλας οσο δεν ερχεται τουρ η χριστινα..χαχαχα αφου του εχεις γαμηση τα ματια ρε παιχτη που να τα σηκωσει τοσα μουνια που κρεμας .
χαχαχα αφου του εχεις γαμηση τα ματια ρε παιχτη που να τα σηκωσει τοσα μουνια που κρεμας .
ΟΗ ΜΥ GOD WHAT A FUCK IS THAT. :oεσυ μην μιλας οσο δεν ερχεται τουρ η χριστινα..
ΟΗ ΜΥ GOD WHAT A FUCK IS THAT. :o
Σου φαίνεται. Πάτα F5 και θα γίνει το όγδοο θαύμα.. Αν δεν πιάσει ξαναπάτα... Και ξαναπάτα...εξαφανιστηκαν τα τελευταια posts στο διπλα της σελιδας ή μου φαινεται?
O φιλος εννοει μαλλον οταν εισαι ηδη σε ενα thread..Σου φαίνεται. Πάτα F5 και θα γίνει το όγδοο θαύμα.. Αν δεν πιάσει ξαναπάτα... Και ξαναπάτα...
΄Εχεις δίκιο!!!!!!!!O φιλος εννοει μαλλον οταν εισαι ηδη σε ενα thread..
ακριβως!!!εξαφανιστηκαν τα τελευταια posts στο διπλα της σελιδας ή μου φαινεται?
το site εγινε bourdelo
Ολο γκρινια εισαι μωρε!!!!Αμαν!!
Δείξε μου τον φίλο σου,...να σου πω ποιός είσαι...
και η ένδειξη νέο δεν φεύγει ακόμα κι αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ,πολύ μπέρδεμα...
Το site τρεχει μια χαρα αλλα ειναι σαρδελοποιημενα 17000 θρεντ δεξια.ΨιλοχαοςΕμενα παντως δε μου το εμφανιζει αυτο και γενικα απο το πρωι φυσαει το σαιτ!Μακαρι να συνεχιστει αυτο...