You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 417K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.359
Εμενα δε μου βγαζει κατι ... κανονικα μπαινω
Εσύ είσαι υπεράνω πάσης υποψίας.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 530
- Like
- 75.467
- Πόντοι
- 41.129
Εσύ είσαι υπεράνω πάσης υποψίας.
Ισως εχει σχεση που χρησιμοποιω GNU/LINUX
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Τυποι ψαξτε να δειτε τι φταιει με το σαι γιατι δεν παλευεται με τιποτα.Μια ωρα κανει να ανοιξει ενα θεμα και αλλη μια ωρα για να βγεις απο το θεμα και μεχρι να το κανεις αυτο εχουν ποσταριστει και γω δεν ξερω ποσα posts.Μιλαμε οχι απλα σερνεται αλλα ειναι χαλι μαυρο.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 530
- Like
- 75.467
- Πόντοι
- 41.129
Τυποι ψαξτε να δειτε τι φταιει με το σαι γιατι δεν παλευεται με τιποτα.Μια ωρα κανει να ανοιξει ενα θεμα και αλλη μια ωρα για να βγεις απο το θεμα και μεχρι να το κανεις αυτο εχουν ποσταριστει και γω δεν ξερω ποσα posts.Μιλαμε οχι απλα σερνεται αλλα ειναι χαλι μαυρο.
τυπε σιγουρα ? εμενα αερας μπαινει, ουτε ελεγχοι τιποτα.
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Ελεγχο δεν εχω και γω τυπε αλλα ολα τα αλλα ειναι οπως τα περιεγραψα χαλι μαυρο.Εκανα και εναν ελεγχο αν κατα τα αλλα το ιντενερνετ μου ειναι ενταξει σερφαροντας απο δω και απο κει και βλεποντας εγκυκλοπαιδικου ενδιαφεροντος βιντεο με gangbang της adriana chechick σε HD ποιοτητα μαλιστα και ολα πηγαιναν σφαιρα
Αν εχουν και αλλοι τα ιδια προβληματα ας ποσταρουν να δουμε σιγουρα τι παιζει γιατι πραγματικα δεν παλευεται :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Αν εχουν και αλλοι τα ιδια προβληματα ας ποσταρουν να δουμε σιγουρα τι παιζει γιατι πραγματικα δεν παλευεται :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Επισκέπτης
Παιδια ο σερβερ ειναι σε μπορδελο στο Μεταξι....δεν μπορει να γινει τιποτα.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
παιδια οσο και να γραφετε οτι κολλαει το σαιτ κανεις δεν προκειται να κανει κατι
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τωρα εχει διορθωθει η κατασταση...
gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
σορρυ παιδιά δεν ξανά τρώω φασόλια
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Τι? Σβήστηκε? Τσάμπα βγάλαμε το ποιητικό μας οίστρο! >που πηγε το θεμα
Αντικαταστήστε μια λέξη σε μια παροιμία, με την λέξη ''πούτσα'' ???
σβηστηκε? ενσωματωθηκε αλλου?
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.512
- Πόντοι
- 1.056
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
εχω μια ερωτηση παρακαλω, και με το μπαρδον κιολας
βλεπω κατα καιρους κατι τυπους στα ξαφνικα ειτε WARNED, ειτε ,χειροτερα, BANNED...
ετσι στο ξαφνικο, και μαλιστα χωρις να εχουν δωσει δειγματα "κακουργηματικων" πραξεων τουλαχιστον στα θρεντ που παρακολουθω εγω.
γινεται , λεω εγω τωρα, να υπαρχει ενα θρεντ ειδικο οπου οι αντ-μην να βαζουν 1 περιεκτικη επεξηγηση για ποιον λογο εγινε κατι τετοιο ωστε να γνωριζουμε/μαθαινουμ/ενημερωνομαστε κι εμεις οι αδαεις?
πχ
ΑΝΤ-ΜΗΝ Νο69:ο Νετσομε: warned 26/8 διοτι εβαλε την φωτο της πεθερας μου γυμνης και φαινοταν προσωπο, οποτε την αναγνωρισα και απο τοτε δεν μπορω να την δω αγνα ως μια απλη πενθερά.
[και με σχετικη προειδοποιηση: ΕΑΝ ξανακανει κατι τετοιο και με τον πεθερο μου, θα τον κανω ΜΠΑΜ! (οχι μπαν!)]
γινετε ρε σεις αντ-μην ?
βλεπω κατα καιρους κατι τυπους στα ξαφνικα ειτε WARNED, ειτε ,χειροτερα, BANNED...
ετσι στο ξαφνικο, και μαλιστα χωρις να εχουν δωσει δειγματα "κακουργηματικων" πραξεων τουλαχιστον στα θρεντ που παρακολουθω εγω.
γινεται , λεω εγω τωρα, να υπαρχει ενα θρεντ ειδικο οπου οι αντ-μην να βαζουν 1 περιεκτικη επεξηγηση για ποιον λογο εγινε κατι τετοιο ωστε να γνωριζουμε/μαθαινουμ/ενημερωνομαστε κι εμεις οι αδαεις?
πχ
ΑΝΤ-ΜΗΝ Νο69:ο Νετσομε: warned 26/8 διοτι εβαλε την φωτο της πεθερας μου γυμνης και φαινοταν προσωπο, οποτε την αναγνωρισα και απο τοτε δεν μπορω να την δω αγνα ως μια απλη πενθερά.
[και με σχετικη προειδοποιηση: ΕΑΝ ξανακανει κατι τετοιο και με τον πεθερο μου, θα τον κανω ΜΠΑΜ! (οχι μπαν!)]
γινετε ρε σεις αντ-μην ?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K