Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εμενα δεν μου το κανει πια. Οταν το εκανε ημουν εκτος Ελλαδος και ειχα μια περιεργη συνδεση wifi απο το ξενοδοχειο... Μολις γυρισα σπιτι σταματησε...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επειδή πριν λίγο για να μπω στο σάιτ έκανα σχεδόν ένα δεκάλεπτο και έλυσα σχεδόν 30 παζλ αναζήτησης πινακίδων δρόμου (street signs) στα πλαίσια ελέγχου αν είμαι ρομπότ (έχω γίνει ειδικός σε όλες τις πινακίδες πλέον ανά τον κόσμο, κυκλοφορίας, διαφημιστικές, τα πάντα όλα)

μπορεί κανείς να μου απαντήσει αν και πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης?

Υπάρχει περίπτωση εγώ ως άτομο ή το IP μου να είναι ανεπιθύμητα και να είναι όλο αυτό ένα καψόνι για να μην μπαίνω στο σάιτ?

Το οτι μπαίνω από Ουκρανία έχει κάποια σημασία? Αλλά από κανονική οικιακή σύνδεση και όχι από wifi ξενοδοχείου όπως ο φίλος πιο πάνω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.908
Πόντοι
366
Επειδή πριν λίγο για να μπω στο σάιτ έκανα σχεδόν ένα δεκάλεπτο και έλυσα σχεδόν 30 παζλ αναζήτησης πινακίδων δρόμου (street signs) στα πλαίσια ελέγχου αν είμαι ρομπότ (έχω γίνει ειδικός σε όλες τις πινακίδες πλέον ανά τον κόσμο, κυκλοφορίας, διαφημιστικές, τα πάντα όλα)

μπορεί κανείς να μου απαντήσει αν και πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης?

Υπάρχει περίπτωση εγώ ως άτομο ή το IP μου να είναι ανεπιθύμητα και να είναι όλο αυτό ένα καψόνι για να μην μπαίνω στο σάιτ?

Το οτι μπαίνω από Ουκρανία έχει κάποια σημασία? Αλλά από κανονική οικιακή σύνδεση και όχι από wifi ξενοδοχείου όπως ο φίλος πιο πάνω.

Τύπε, μπορεί καμία από τις συνταγές που πόσταρες να το έκαιγε το φαΐ και να τα πήρε στο κρανίο ο Αντισθένης και να σου κάνει γυμνάσια.

Ή μπορεί - που είναι και το πιθανότερο - στο διπλανό διαμέρισμα να μένει κανένας Ουκρανός χακεράς που να έκανε επίθεση DoS στο bou και εσύ να νομίζεις ότι έχεις γειτόνισσα κανένα τσίλικο Ουκρανεζάκι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056
η το πιο απλο:να ειναι οντως ρομποτ και να μη το ξερει

σαν τον will smith στη ταινια i.robot
;)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Με vpn μπαινω χωρις κανενα προβλημα. Εδω που ειμαι ειναι κλειδωμενο μεχρι και το fb

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
γιατι σερνεται τοσο πολυ το σαϊτ.....κανει μια ωρα για να μπει ,και μερικεσ φορεσ δεν μπαινει

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εχει δικιο σερνεται,εδω και 2-3 ημερες..

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.349
Πόντοι
41.813
σημερα <<τρεχει>> καλυτερα και σε μενα. ειχε θεμα τις προηγουμενες μερες οντως

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τωρα και 2 μερες σερνεται στην κυριολεξια. Λιγες φορες το εχω δει τοσο αργο...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εδω και μερες καιει καρβουνο το σαι... πατας ν ανοιξει ενα νημα, πας φτιαχνεις καφε, τραβας και μια...γρηγορη μαλακια κι ακομα φορτωνει... :(

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
potato-satan.tumblr.com_.gif
 [/URL] :grin:

Επισκέπτης
Έτσι όπως τα έγραψε ο lefteris38 παραπάνω, χθες το σούρουπο δεν ήταν ότι σερνόταν αλλά και για να γίνει υποβολή της έκθεσης ιδεών (η 50η κριτική) έκανε μπόλικα δευτερόλεπτα.
Τούτη στιγμή όλα βαίνουν καλώς, πλοηγούμαι κανονικά.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.387
Πόντοι
456
Σέρνεται εδω και 2 μερες οπως ειπαν και πιο πανω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom