lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ατομα που μπαν(ι)αροντε, χωρις να εχουν δωσει δειγματατα κακουργηματικων πραξεων, πιστευω οτι ειναι κλωνοι, τους οποιους μονο ο Αντισθενης μπορει να εντοπισει....
Όταν λες κλώνοι εννοείς να έχουν πάνω από 1 προφίλ δικό τους?Ατομα που μπαν(ι)αροντε, χωρις να εχουν δωσει δειγματατα κακουργηματικων πραξεων, πιστευω οτι ειναι κλωνοι, τους οποιους μονο ο Αντισθενης μπορει να εντοπισει....
O ANTI σιγουρα ναι, οι μοντερεϊτορς οχι....Έχω μία ερώτηση τεχνική:
Το site και οι διαχειριστές του , έχουν πρόσβαση στα password που έχουμε βάλει;
Είναι δηλαδή ορατά σε αυτούς;
Ευχαριστώ !
Οσοι εχουν πανω απο ενα προφιλ και γραφουν και με τα δυο, το "αναπληρωματικο" προφιλ ειναι ο κλωνος. Το κανουν για να τρολλαρουν ή/και για να σαπορταρουν το κυριως προφιλ τους. Καποιοι λοιπον κλωνοι που κανουν μπαμ διαγραφοντε, οχι ομως ολοι γιατι δεν ειναι ευκολο να εντοπιστουν αν γραφουν απο διαφορετικες συσκευες...Όταν λες κλώνοι εννοείς να έχουν πάνω από 1 προφίλ δικό τους?
καλησπερα,
τι εχει συμβει και δεν μπορω πια να κανω like σε μηνυματα που διαβαζω?
εχει αλλαξει κατι?
ωπα... ολα ΟΚ τωρα!
thanks (?)
Οσοι εχουν πανω απο ενα προφιλ και γραφουν και με τα δυο, το "αναπληρωματικο" προφιλ ειναι ο κλωνος. Το κανουν για να τρολλαρουν ή/και για να σαπορταρουν το κυριως προφιλ τους. Καποιοι λοιπον κλωνοι που κανουν μπαμ διαγραφοντε, οχι ομως ολοι γιατι δεν ειναι ευκολο να εντοπιστουν αν γραφουν απο διαφορετικες συσκευες...
Τυπε το φορουμ ειναι μπουρδελο τι περιμενεις;
τυπε ενστολος εισαι? γουσταρεις εξουσια και ετσιπαρακολουθησα με στενο μαρκαρισμα τα ακολυθα θρεντ και νομιζω πως καλο θα ηταν να γινοταν συγχωνευση των 4 σε 1
τυπε ενστολος εισαι? γουσταρεις εξουσια και ετσι
ε οχι και τις Τραβελοκωλοτρυπιδες ρε τυπε το παρακανες
Όπως λέει και ο τίτλος
Έχω πρόβλημα με τα πμ δεν μπορώ να λάβω ενώ στέλνω Κάνονικα
Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό.
Please βοηθήστε με τον άσχετο.
εχουν κανει διαγραφη λογαριασμου.το νικ,εχει μεινει.Εχω μια απορια και ελπιζω να μου τηνε λυσει κανας αδμιν...
Γιατι καποιοι εμφανιζονται οχι ως "μελος" αλλα ως "επισκετης"???
δειτε photo attached
καποιο προβλημα θα χες με τον παροχο σου τυπε.... :S :S :SΔεν εμπαινα στο σαη ολο το απογευμα