dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Αυτά είναι προσωπικά....μπορεί να χα τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ κτλ......
Αυτά είναι προσωπικά....μπορεί να χα τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ κτλ......
ωπα να και οι αποκαλυψεις....Αυτά είναι προσωπικά....μπορεί να χα τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ κτλ......
Καλά ρε παιδιά.........είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;έχω χάσει όλα τα ΠΜ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!έχω ξενερώσει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!Μέχρι που δεν ξαναμπαινω κιόλας.......!!!!!!!
Καλά ρε παιδιά.........είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;έχω χάσει όλα τα ΠΜ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!έχω ξενερώσει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!Μέχρι που δεν ξαναμπαινω κιόλας.......!!!!!!!
μην στεναχωριεσαι θα τους ξαναβρεις τους φιλους σου κ οποιος θελει θα σου ξαναστειλει pm.Καλά δεν ντρέπεστε λίγο;;;;;;;;;;;;;;όλοι γελάτε μαζί μου!
Καλά δεν ντρέπεστε λίγο;;;;;;;;;;;;;;όλοι γελάτε μαζί μου!
Καλά δεν ντρέπεστε λίγο;;;;;;;;;;;;;;όλοι γελάτε μαζί μου!
Ευχαριστώ!Είχαμε ένα τεχνικό πρόβλημα που λύθηκε και λογικά πρέπει να είναι όλα ok τώρα. Chrysa82 θα το δω το θέμα σου και θα σου πω.
βρε εξυπνοπουλε εγω δεν εχω στειλει πμ στην κοπελα ποτε....Ποσώς. Πλην όμως, με το μπέρδεμα που έγινε τα δικά σας του κ. αχαμπουχαχουχαχα και του κ. hoty, τα έχω εγώ. Άν μου βρείτε τα δικά μου, είμαι πρόθυμος να κάνουμε ανταλλαγή.
Μάλιστα....τι άλλο θα δούμε πια .....!Τα δικά μου μη τα διαβάσεις!Ποσώς. Πλην όμως, με το μπέρδεμα που έγινε τα δικά σας του κ. αχαμπουχαχουχαχα και του κ. hoty, τα έχω εγώ. Άν μου βρείτε τα δικά μου, είμαι πρόθυμος να κάνουμε ανταλλαγή.
εγω στην θεση του θα τα διαβαζα ΟΛΑ...κ πειτε οτι θελετε....Μάλιστα....τι άλλο θα δούμε πια .....!Τα δικά μου μη τα διαβάσεις!
τα εχει διαβασει ολα!!!!!Μάλιστα....τι άλλο θα δούμε πια .....!Τα δικά μου μη τα διαβάσεις!
Δεν εγινε και τιποτα ρε κοπελια, μπορεις να βρεις καινουργια τηλεφωνα κτλ.Αυτά είναι προσωπικά....μπορεί να χα τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ κτλ......
όλοι σας έχετε τρόπους από ότι βλέπω!Μπραβοεγω στην θεση του θα τα διαβαζα ΟΛΑ...κ πειτε οτι θελετε....
σιγα μωρε τι σου εγραφαν στο pm?όλοι σας έχετε τρόπους από ότι βλέπω!Μπραβο
Ειμαστε απο σπιτι γι'αυτο...όλοι σας έχετε τρόπους από ότι βλέπω!Μπραβο
Δεν εγινε και τιποτα ρε κοπελια, μπορεις να βρεις καινουργια τηλεφωνα κτλ.
Τοσοι "πουτσοι" υπαρχουν στο site.