redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
kernas ντανα
kernas ντανα
mpa eimai 1000 χλμ απο αθηνα και με 100 εβρο εδω στην βουλγαρια παιρνω γκομενα ντανα πιπιλαπαμε στη κυρα ντανιελα!μιση ωρα εσυ μιση εγω...ενα 100κακι θα τσιμπησει...
ακυρο///fixed.σας την εμφανιζει κανονικα την αρχικη (πορταλ)?
σε μενα οχι...
σε απερριψε το συστημα χρυσα :SΚαλά ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως έγινε και έχουν διαγραφεί όλα μου τα πμ, τα ποσταρίσματα και φαίνομαι σαν καινούριο μέλος που μόλις έκανα εγγραφή;;;;;;;; :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
δες το θετικα...μια νεα αρχη...Καλά ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως έγινε και έχουν διαγραφεί όλα μου τα πμ, τα ποσταρίσματα και φαίνομαι σαν καινούριο μέλος που μόλις έκανα εγγραφή;;;;;;;; :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Καλά ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως έγινε και έχουν διαγραφεί όλα μου τα πμ, τα ποσταρίσματα και φαίνομαι σαν καινούριο μέλος που μόλις έκανα εγγραφή;;;;;;;; :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
κλωνος ηταν who cares?δες το θετικα...μια νεα αρχη...
Καλά ρε παιδιά.........είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;έχω χάσει όλα τα ΠΜ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!έχω ξενερώσει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!Μέχρι που δεν ξαναμπαινω κιόλας.......!!!!!!!σε απερριψε το συστημα χρυσα :S
τοσο σημαντικα ηταν πια ρε χρυσα?Καλά ρε παιδιά.........είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;έχω χάσει όλα τα ΠΜ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!
τηλεφωνα συναγωνιστων ειχες μαζεψει?έχω χάσει όλα τα ΠΜ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!
δεν το εννοεις αυτο :S!έχω ξενερώσει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!Μέχρι που δεν ξαναμπαινω κιόλας.......!!!!!!!
δεν εχασες και κατι αφου δεν ειχες δικο μουΚαλά ρε παιδιά.........είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;έχω χάσει όλα τα ΠΜ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!έχω ξενερώσει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!Μέχρι που δεν ξαναμπαινω κιόλας.......!!!!!!!
και τι εγινε,τι το τοσο σημαντικο ειχαν τα pm?η που εχασες τα ποστ και;;Καλά ρε παιδιά.........είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;έχω χάσει όλα τα ΠΜ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!έχω ξενερώσει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!Μέχρι που δεν ξαναμπαινω κιόλας.......!!!!!!!
Αυτά είναι προσωπικά....μπορεί να χα τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ κτλ......και τι εγινε,τι το τοσο σημαντικο ειχαν τα pm?η που εχασες τα ποστ και;;
Εσένα θα σου άρεσε να πάθεις κάτι παρόμοιο δλδ;;και τι εγινε,τι το τοσο σημαντικο ειχαν τα pm?η που εχασες τα ποστ και;;