kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Ο σαμαρας και ο στουρναρας εριξαν το site μετα το οχι των κυπριων για να γλυτωσουν το σκατο. Δυστυχως ομως το σκατο δεν γλυτωνεται με τιποτα.
Ο σαμαρας και ο στουρναρας εριξαν το site μετα το οχι των κυπριων για να γλυτωσουν το σκατο. Δυστυχως ομως το σκατο δεν γλυτωνεται με τιποτα.
Και σε εμένα, το ίδιο. Ακόμα κι αν πρόκειται και για το δικό μου.
κλωνοεπιθεση τυπε...αληθεια τι επαθε το σαιτ ? απαιτουμε εξηγησεις...
Δεν πας να κάνεις κανένα Ευχέλαιο λέω γω;Και σε εμένα, το ίδιο. Ακόμα κι αν πρόκειται και για το δικό μου.
Πηγανε βολτα και σε αφησαν εδω !!!!!!!τι εγινε σημερα,μπηκα στο προφιλ μου και λειπουν ολοι οι φιλοι που ειχα κανει,ξερει κανεις τι εγινε?
Αntistheniiiiiiiiiiiiiiiiiii
λες? ρε συ στο εχει κανει κ εσενα?λειπουν σχεδον ολοι οι φιλοι απ το προφιλ μου,Πηγανε βολτα και σε αφησαν εδω !!!!!!!
Τι επαθε το σαιτ ρωτάτε????ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ????Ας οψεται ο ΖΕΡΟ που ανοιξε thread για τον ARION1955!!!!!Παρτε μια επίθεση τωρα απο τον ΑΡΙΟΝΑ!!!!!
Τι επαθε το σαιτ ρωτάτε????ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ????Ας οψεται ο ΖΕΡΟ που ανοιξε thread για τον ARION1955!!!!!Παρτε μια επίθεση τωρα απο τον ΑΡΙΟΝΑ!!!!!
διαγραφη κουκιςμαγκες τι γινεται?μονο απο το λινκ του email μπορω να μπω.ειχε ξαναγινει κ καποιος ειχε πει να πατησω κατι κουμπακια για να ερθει το σαιτ στα ισια του...
εργαλεια πανω πανω και μετα καθαρηση ιστορικου που λεει κουκισξερεις τι να πατησω βολκανο?
και εγω μοτζιλα εχω πανω εχει μια μπαρα που λει αρχει μετα επεξεργασια μετα ιστορικο μετα σσελιδοδεικτης κια μετα ιστορικοεγω που εχω μοτζιλα που το βρισκω?!
kernas νταναεισαι αρχηγος!σ ευχαριστω πολυ!