Νέα

Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το προσπερνάς επειδή είναι το συνάφι σου. 100% .
Όλες εκεί είστε.

Αν οι γυναίκες ήταν όλες σαν αυτές των εξαρχείων θα κόβαμε τα @@ μας.
Είχε τελειώσει η ανθρωπότητα.

Όλες αυτές , μέχρι τα 45, το αργότερο .... ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΟ.
Μόνο σκύλο έχουν στη ζωή τους.
τι ειναι το συναφι μου ρε λακη; τα παρλιακα της φωτογραφιας; χαχαχαχαχαχαχχα σορρυ που θα σε πικρανω αλλα δε συντάσσομαι..

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Christos Savvidis Αστον. Το παλληκάρι μαζί μου τα έχει. Είδες που είχα δίκιο στην ανάρτησή μου όταν έλεγα ότι δεν μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τον εαυτό τους με επιχειρήματα και θα τρέξουν όλα τα πιστά μουνόσκυλα να αναλάβουν την υπεράσπισή τους όπως ο maik_mk? Έσπευσε κατευθείαν ο λευκός ιππότης με την αστραφτερή πανοπλία του και το σπαθί του και το άσπρο του άλογο, μην τυχόν και του θίξουμε τα αφεντικά του τις γυναίκες.

Και πάμε σε σένα τώρα κύριε maik_mk. Έχεις δει ποτέ όταν μια γυναίκα κριτικάρει άσχημα τους άνδρες να βγει κάποια άλλη γυναίκα, να τους υπερασπιστεί και να την χαρακτηρίσει μίσανδρη και κομπλεξική, όπως χαρακτήρισες εσύ εμένα έμμεσα κομπλεξικό και μισογύνη? ΟΧΙ και ούτε θα δεις ποτέ.

Εσύ και οι όμοιοί σου οι λευκοί ιππότες είσαστε η κύρια αιτία για την γυναικοκεντρική και μουνολατρική κοινωνία που ζούμε. Είσαστε η αιτία που σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν ξεφύγει και ψωνιστεί άσχημα. Εσύ και οι όμοιοί σου τις δίνετε πάτημα να προσποιηθούν τα θύματα χωρίς να υποστούν καμία συνέπεια. Όλες τις συνέπειες θα τις υποστείτε εσείς που τις υπερασπίζεστε. Είμαι σίγουρος και δεν μου το βγάζεις με τίποτα αυτό από το μυαλό μου, ότι εσείς θα προδίδατε ακόμα και τον ίδιο σας τον αδερφό για την αγάπη μιας γυναίκας, χωρίς να έχετε κάποιο κέρδος από αυτήν και θα κάνατε τα πάντα για να εξυπηρετήσετε οτιδήποτε φοράει φουστάνι και κινείται, μήπως και σταθείτε τυχεροί και ικανοποιήσετε τις ορμές σας. Και αν τελικά σταθείτε τυχεροί έπειτα από χρονοβόρες αναζητήσεις και ντουζίνες χυλόπιτες, θα πείτε στον εαυτό σας, ότι κάνατε το καθήκον σας ως άνδρες.

Εσείς οι ίδιοι είστε που όταν βγαίνετε έξω με τους φίλους σας το παίζετε ιστορίες και οι γαμιάδες της γειτονιάς, για να τονώσετε την περηφάνεια σας με ψεύτικα λόγια. Ενώ όταν βρίσκεστε με γυναίκα φροντίζετε να την υπακούτε σαν πιστά σκυλάκια, χωρίς αντιρρήσεις, γιατί ο φόβος της μοναξιάς και της αναζήτησης, σας τρομάζει.

Εσύ κύριε maik_mk που πετάχτηκες από το πουθενά χωρίς κανέναν λόγο να υπερασπιστείς, ανυπεράσπιστες δεσποσύνες, σταμάτα να δίνεις αξία στις γυναίκες και να τις αντιμετωπίζεις λες και είναι τίποτα θεότητες. ΞΥΠΝΑ. Δεν είναι οι γυναίκες τα αγγελικά πλάσματα που νομίζεις, ότι χρειάζονται την προστασία σου. Ξέρεις ότι αυτά που λέω είναι αλήθεια αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχθείς γιατί φοβάσαι την απόρριψη των γυναικών. Κάτσε λοιπόν μια ζωή κάτω από ένα αιδοίο, να τσιμπάς ψίχουλα για να επιβιώνεις και άσε με εμένα.

Όσο για τις φάσεις που λες ότι σου έτυχαν, μπορώ να σου πω κι εγώ άλλες τόσες. Δεν μου λέει κάτι αυτό. Μια φάση μόνο θα σου πω.

Σε εκκλησία δυο θείτσες εξηνταφεύγα, χωρίς να έχουν πάρει χαμπάρι ότι είμαι από πίσω τους και τις ακούω, να λένε για το ποια ψωλή τις σφυροκοπούσε καλύτερα όταν ήταν νέες, και ποια πούτσα ήταν η ωραιότερη. Την ίδια στιγμή που το έλεγαν αυτό άναβαν και το κερί. Οι άντρες δεν θα καταδεχόταν ποτέ να πιάσουν συζήτηση για μουνιά σε ιερό χώρο γιατί έχουν και μια αξιοπρέπεια, λέξη άγνωστη για τις γυναίκες.

Άκου λοιπόν προδότη του ανδρικού φύλου. Έγραψα εδώ πέρα δυο συμβουλές για να βοηθήσω τον δημιουργό του νήματος. Το θέμα μας είναι το παλληκάρι που δεν έχει "χημεία" με τα θηλυκά. Κακώς λοιπόν πετάχτηκες να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση χαρακτηρίζοντας έμμεσα εμένα και όποιον συμφωνεί μαζί μου σαν κομπλεξικό και μισογύνη. Εσύ ο ευνουχισμένος καβαλάρης δεν έχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίσεις και να κρίνεις εμένα. Μου αρέσει που είπες και χωρίς ντροπή (το καμάρωνες κιόλας) ότι την ώρα που γράφεις εδώ είναι δίπλα σου και η γυναίκα σου. Μπράβο υποτακτικέ. Πήρες την έγκριση του αφεντικού σου.  Όπως και κάπου αλλού έγραψες πως αυτά που γράφω με μένος εδώ πέρα για τις γυναίκες αν τα έλεγα μπροστά τους θα έφευγαν και δεν θα έφταιγαν αυτές. Ακριβώς. Διότι όπως είπα, είναι άχρηστες και δεν έχουν την ικανότητα των επιχειρημάτων παρά μόνο να λασπολογούν όποιον τις κατηγορεί όπως έκανες εσύ με μένα. Μάθε λοιπόν αιδοιοείλωτα ότι δεν φοβάμαι την απόρριψη και ότι μπορώ να συζητήσω ανοιχτά και με θάρρος με μια οποιαδήποτε γυναίκα, σε αντίθεση με σένα που προτιμάς να καταπιείς ένα επιχείρημα, από το να δυσαρεστήσεις κάποια γυναίκα.

Σταμάτα να παίρνεις το μέρος των γυναικών λες και είσαι εσύ η γυναίκα και άσε τις ίδιες να με αντιμετωπίσουν.

Και για να τελειώνουμε. Σε μια κοινωνία που θέλει να λέμε λόγια που αρέσουν στις γυναίκες και σε μια κοινωνία που θέλει να συμπεριφερόμαστε όπως γουστάρουν οι γυναίκες, ε λοιπόν, προτιμώ να κρατήσω την ανθρωπιά μου και την ανδρική μου αξιοπρέπεια και να τείνω το μεσαίο μου δάχτυλο προς αυτήν την σάπια γυναικοκεντρική κοινωνία.

ΕΣΥ που βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια των γυναικών. ΕΣΥ που προτιμάς να υποφέρει το ανδρικό φύλο, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες με αυτόν τον τρόπο σκέψης, που απομονώνει και περιθωριοποιεί τους λίγους πραγματικούς άνδρες που έχουν απομείνει, ΕΣΥ αναιτιολόγητε υπερασπιστή δήθεν αθώων και αβοήθητων πλασμάτων, σου αξίζει ότι και αν πάθεις από τις γυναίκες και δεν σου αξίζει κανένα έλεος.

Άσε λοιπόν την κριτική και την λασπολογία σου προς εμένα  και κοίτα να πεις καμιά χρήσιμη κουβέντα στο παλληκάρι που άνοιξε το νήμα και ζητάει τις συμβουλές μας. Αν δεν μπορείς να δώσεις κάποια χρήσιμη συμβουλή στο παλληκάρι δεν έχεις λόγο να γράφεις σε αυτό το νήμα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
σε μενα παντος καθε φορα που η γκομενα μου ελεγε για χημεια εβαζα τα φυσικα μεσα και η χημεια εβρισκε τον δρομο της !!!!!

οταν λεω φυσικα μεσα εννοω κατι 200ευρα και 500ευρα και η γκομενα παραδεχοταν οτι και τα οξεα εχουν ουδετερο ph!!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
σε μενα παντος καθε φορα που η γκομενα μου ελεγε για χημεια εβαζα τα φυσικα μεσα και η χημεια εβρισκε τον δρομο της !!!!!

οταν λεω φυσικα μεσα εννοω κατι 200ευρα και 500ευρα και η γκομενα παραδεχοταν οτι και τα οξεα εχουν ουδετερο ph!!!!
:2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

τυπε οταν την βαρεθεις και οταν αυτη το βλεπει σοβαρα και σου κανει συζητησεις για κατι σοβαροτερο πες της οτι δεν υπαρχει χημεια ποια να παρουμε το αιμα μας πισω απο τις καρχιες που μας ριχνουν ακυρα  :rockon: :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
κανονικα θα επρεπε να σε γραψω στα @@ γιατι από ότι φαινετε δεν ξερεις ουτε να διαβαζεις...
αλλα κατσε να στο ξαναβαλω μπας κ καταλάβεις ποσο μαλακας εγινες....

Υ.Γ. Άκουσε αυτά που σου είπα και δεν θα χάσεις. Όλοι όσοι εδώ θα προσπαθήσουν να μειώσουν το σχόλιό μου, να ξέρεις ότι είναι υποτακτικοί των γυναικών και σκλαβομούνηδες, που αν κάποιος κάνει κάποια άσχημη κριτική γι αυτές, θα σπεύσουν να τις υπερασπιστούν σαν πιστά μουνόσκυλα, γιατί οι ίδιες είναι τόσο άχρηστες που δεν μπορούν μόνες τους ούτε μια κακή κριτική να αντικρούσουν με επιχειρήματα.

μόνο εσύ κ ο Λιακόπουλος γνώστες της πραγματικής αλήθειας :woldman:

Θα σου πω μόνο ένα πράγμα όχι ως προς την τοποθέτηση σου αλλά ως προς το σχόλιο σου....
Όσο σωστό κ αληθές ως προς την πραγματικότητα κ να είναι αυτό που λες όταν το παρουσιάζεις άκρως γενικευμένο κ ισοπεδοτικο αυτόματος είναι λάθος...
Γιατί δεν είσαι ούτε ο Νίτσε ούτε ο Γκάντι για να μειώσεις οποιονδήποτε θα έχει μια άλλη άποψη η μία πιο ολοκληρωμένη κ  πιο τεκμηριωμένη άποψη από εσένα
Γιατί όπως υπάρχουν μαλακισμένες με κόμπλεξ υπάρχουν κ μαλακές με κόμπλεξ...
Μην το ξεχνάς...
και για να στο ξαναπω δεν σχολιασα την αποψη σου για τις γυναικες κ τις συμπεριφορές γιατι αυτή αναπτησετε κ δημιουργητε από τις εμπειριες
σχολιασα κ αναφερθηκα καθαρα στο ότι θες να το παιξεις μεγας φιλόσοφος κ ο μονος γνωστης της πραγματικης αληθειας
κ ολοι οι αλλοι είναι κατώτεροι σου...

καταλαβες κυριε ναρκισε?
κ για να σου λυσω τις αποριες κ τις εχω ακουσει να κριτικαρουν αλλα κ ναι κ με εχουν υπερασπιστεί γυναικες
αλλα εδώ δεν υπερασπιστηκα καμια γυναικα αλλα φιλους κ γνωστους μεσα στο σαιτ που θελισες να τους μηδενισεις σαν ο νεος λιακοπουλος της γυναικιας ψυχολογιας...

τωρα αν εσυ μεσα στο ναρκισισμο σου εισαι τοσο χαζος που δεν μπορεις να καταλάβεις τι ακριβως σχολιαζει ο άλλος δεν σου φταιω εγω...
κατσε κ κλαψε γλύφοντας τις πληγες σου
μυαλο δεν θα σου βαλω εγω δεν τα καταφερε να στο βαλει ο θεος κ η μανα σου τοσα χρονια που σε μεγαλωνε
ουτε θα κοιτάξω να σε μαθω να διαβαζεις κ να καταννοεις τι σου λεει ο άλλος
θεωρητικα πηγες σχολειο... ας προσεχες τους καθηγητές όταν εκαναν παραδοση...
τα ξαναλέμε όταν μαθεις να διαβαζεις κ να κατανοεις

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
θες να το παιξεις μεγας φιλόσοφος κ ο μονος γνωστης της πραγματικης αληθειας

καταλαβες κυριε ναρκισε?
Δεν θέλω να το παίξω. ΕΙΜΑΙ. Αν δεν σου αρέσει ξυδάκι. Και ναι είμαι νάρκισσος και το γουστάρω. Θα στο πω ακόμα μια φορά. Αν δεν έχεις να δώσεις κάποια χρήσιμη συμβουλή στο παλληκάρι μην ασχολείσαι μαζί μου και γράψε με στα @@ όπως είπες. Αν ξανασχοληθείς θα σου ξανασούρω και άλλα που δεν θα σου αρέσουν. Τελευταία φορά που στο λέω. Σταμάτα την κριτική σου προς εμένα. Άντε να δούμε αν θα το καταλάβεις.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
θες να το παιξεις μεγας φιλόσοφος κ ο μονος γνωστης της πραγματικης αληθειας

καταλαβες κυριε ναρκισε?

Δεν θέλω να το παίξω. ΕΙΜΑΙ. Αν δεν σου αρέσει ξυδάκι. Και ναι είμαι νάρκισσος και το γουστάρω. Θα στο πω ακόμα μια φορά. Αν δεν έχεις να δώσεις κάποια χρήσιμη συμβουλή στο παλληκάρι μην ασχολείσαι μαζί μου και γράψε με στα @@ όπως είπες. Αν ξανασχοληθείς θα σου ξανασούρω και άλλα που δεν θα σου αρέσουν. Τελευταία φορά που στο λέω. Σταμάτα την κριτική σου προς εμένα. Άντε να δούμε αν θα το καταλάβεις.

ο οποιοσδηποτε  γραφει σε ένα δημοσιο φορουμ θα δεχτει κ την κριτικη...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ
τωρα το αν θα αρχισει κ θα λεει μαλακιες ενας παπαρας που δεν ξερει να κατανοει τι διαβαζει  ποσως με ενδιαδερει
μονο γελειος θα καταντησεις
κ ειδικα από έναν κλωνο με 20 μυνηματα που μπαινει κ λεει ότι κολλωνει να πει με το πραγματικο του νικ....
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΧΟΛΙΑΣΑ Κ ΟΧΙ Στις ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙς ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΕΙς ΚΑΤΙ?
ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΑς ΠΡΙΖΕΙς ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τι ειναι το συναφι μου ρε λακη; τα παρλιακα της φωτογραφιας; χαχαχαχαχαχαχχα σορρυ που θα σε πικρανω αλλα δε συντάσσομαι..

Τέτοιο ταγάρι είσαι κι εσύ και οι υπόλοιπες εδώ μέσα.
Γυναικείο ρούχο ή αξεσουάρ, δεν έχει καμιά σας.

Τα δωμάτια σας, θυμίζουν τα σώβρακα του Τσε και τις αρβύλες του, στο μουσείο της επανάστασης του κώλου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τα δωμάτια σας, θυμίζουν τα σώβρακα του Τσε και τις αρβύλες του, στο μουσείο της επανάστασης του κώλου.

:2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Για να μην τις αδικώ τελείως !
Κραγιόν και βερνίνι νυχιών μπορεί να έχουν ....

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ !!!!!!

ή κάτι μπορντώ ... που οι άνδρες το βλέπουν μαύρο .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Της έσπασες την κόμμωση
με δυνατό άπερκατ
στο διπλοσάγονο.

Κάνει μπάνιο στις δραμαμίνες
μήπως (και) συνέλθει...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Της έσπασες την κόμμωση
με δυνατό άπερκατ
στο διπλοσάγονο.

Κάνει μπάνιο στις δραμαμίνες
μήπως (και) συνέλθει...

Ποια κόμμωση ;
Τα ταγάρια δεν πάνε σε κομμωτήρια από ιδεολογία.
Κουρεύονται μόνες , με κλαδοψάλιδο.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Για να μην τις αδικώ τελείως !
Κραγιόν και βερνίνι νυχιών μπορεί να έχουν ....

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ !!!!!!

ή κάτι μπορντώ ... που οι άνδρες το βλέπουν μαύρο .
Ωραίο το μπορντώ, μου θυμίζει το ξεραμένο αίμα στους τοίχους, την εποχή που τα κουμμούνια  έπαιρναν αυτό που τους άξιζε..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ποια κόμμωση ;

Ο κωλος που έχει για άβαταρ
είναι σε σχήμα καρδιάς.
Αγάπη γυρεύει η κακομοίρα.

Και δείχνει κώλο...

Δώσε της αγάπη. Απαλά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Λάκη άνθρωπος σαν εσένα με την κοιλούμπα, τις πατσιές και την βρωμιά που μας έδειξες  στο παρελθόν καλό είναι να μην μιλάει για καθαριότητα. ναι; αντε μπράβο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποια κόμμωση ;
Λάκη έχω μακρυά μαλλιά και μια κωλάρα σαν καρδιά ου νανααννα χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom