Νέα

Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Συνημμένα

• 0-02-0a-2316b0442ff9be1123ba6c9ad4bf0a0b301b90d05d9035eb07e36b66595db4e8_e4ac64ba.jpg
    0-02-0a-2316b0442ff9be1123ba6c9ad4bf0a0b301b90d05d9035eb07e36b66595db4e8_e4ac64ba.jpg
    244,9 KB · Εμφανίσεις: 41

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μη διαβάζετε τους φελλούς ρε σεις και ζήστε ευτυχισμένοι...

Black Driller

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2019
Κριτικές
8
Like
467
Πόντοι
280
Παιδιά ΑΓΑΠΗ μόνο...μην τσακώνεστε !!!!!!!!!!!

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Λάκη άνθρωπος σαν εσένα με την κοιλούμπα, τις πατσιές και την βρωμιά που μας έδειξες  στο παρελθόν καλό είναι να μην μιλάει για καθαριότητα. ναι; αντε μπράβο

Καλό θα είναι να μην χαρακτηρίζουμε τους χρήστες του φόρουμ από προσωπικές εντυπώσεις.

Ο εσωτερικός κόσμος είναι που μετράει πάνω απ' όλα, ιδιαίτερα όταν γίνεται λόγος για τον φυλόβιο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λάκη έχω μακρυά μαλλιά και μια κωλάρα σαν καρδιά ου νανααννα χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

Σαπιοκωλος, το ξέρουμε. Είσαι σαν το χοντρό , 40χρονι ταγάρι της παρέλασης.
Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα ταγάρια των εξαρχείων είναι χτικιάρες.
Δεν ξέρουν ότι έχει και χοντρά μπάζα, σαν εσένα.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Ρε παιδιά, σταματήστε να ξεφεύγετε από το θέμα, λυπηθείτε μας.

Προς απάντηση αυτού που δημιούργησε το ποστ, όταν λέμε εμείς οι γυναίκες δεν υπάρχει χημεία εννούμε ότι απλά δεν υπάρχει φυσική έλξη. Δεν είναι πάντα θέμα εμφάνισης--προσωπικά έχω απορρίψει και κλώνο beckham γιατί ήταν γλοιώδης και πολύ ξενέρωτος.

Η προσωπική έλξη και η χημεία είναι ένα μείγμα 2-3 παραγόντων:

-στυλ, εμφάνιση (δεν μετρά πάντα αλλά μετρά κατά το ήμιση σαν πρώτη εντύπωση)
-φυσική μυρωδιά (φερορμόνες).
-παράγοντας Χ

Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές έρευνες, οι γυναίκες επειδή έχουν πιο ευαίσθητη όσφρηση και εγκέφαλο αν αναδύεις μια φυσική μυρωδιά (η οποία είναι μοναδική στον καθένα) που δεν ταιριάζει με το dna τους, αυτόματα θα σε απορρίψουν. Τουναντίον άλλες μπορείς να τις προσελκύσεις κιόλας με την ίδια μυρωδιά.

Ο παράγοντας Χ, το κλικ που λέμε, μπορεί να οφείλετε και σε πιο περιέργα ή μεταφυσικά αίτια. Ξέρω για τους περισσότερους άνδρες που σκέφτονται τετραγωνισμένα ακούγονται όλα αυτά κουραφέξαλα και με τον κίνδυνο να γελοιοποιηθώ, επειδή έχω μελετήσει καρμική αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που φανερώνουν έλξη ή απώθηση μεταξύ δύο ατόμων, όσο όμορφοι λεφτάδες και καλά παιδιά να ναι.

Μου χει τύχει 2-3 φορές να απορρίψω τύπους και οι φίλες μου να με βγάζαν τρελλή γιατί φαινομενικά τα χαν όλα--εμφάνιση, χρήμα, καλό όνομα στην πιάτσα. 'Οταν όμως εκάνα ανάλυση συναστρίας και όχι τις γενικές μαλακίες που γράφουνε περί ταιριάσματα ζωδίων είδα ότι υπήραν πολλές όψεις που τους έκαναν αυτόματα μη ελκυστικούς στα μάτια μου και είπα "μπίγκο". Δεν λέω ότι ισχύει πάντα αλλά μαζί με την μυρωδιά, είναι πιθανή και ενναλλακτική εξήγηση γιατί συγκεκριμένες κοπέλλες απορρίπτουν συγκεκριμμένουν τύπους που φαινομενικά τα έχουν όλα στο χαρτί.

Είναι και κάποια πράγματα που καμιά δεν τα παραδέχεται αλλά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε υποσυνείδητο επίπεδο. Και πιστέψετε με, για μας τις γυναίκες που είμαστε πολύπλοκα όντα οι υποσυνείδητες επιρροές είναι πολύ σημαντικές στο αν μας ελκύει κάποιος ή όχι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.521
Πόντοι
17.885
το χω πει ξανά, σημαίνει: το μπούλο αρμ!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706

Προς απάντηση αυτού που δημιούργησε το ποστ, όταν λέμε εμείς οι γυναίκες δεν υπάρχει χημεία εννούμε ότι απλά δεν υπάρχει φυσική έλξη. Δεν είναι πάντα θέμα εμφάνισης--προσωπικά έχω απορρίψει και κλώνο beckham γιατί ήταν γλοιώδης και πολύ ξενέρωτος.

-παράγοντας Χ

Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές έρευνες, οι γυναίκες επειδή έχουν πιο ευαίσθητη όσφρηση και εγκέφαλο αν αναδύεις μια φυσική μυρωδιά (η οποία είναι μοναδική στον καθένα) που δεν ταιριάζει με το dna τους, αυτόματα θα σε απορρίψουν. Τουναντίον άλλες μπορείς να τις προσελκύσεις κιόλας με την ίδια μυρωδιά.

Ο παράγοντας Χ, το κλικ που λέμε, μπορεί να οφείλετε και σε πιο περιέργα ή μεταφυσικά αίτια. Ξέρω για τους περισσότερους άνδρες που σκέφτονται τετραγωνισμένα ακούγονται όλα αυτά κουραφέξαλα και με τον κίνδυνο να γελοιοποιηθώ, επειδή έχω μελετήσει καρμική αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που φανερώνουν έλξη ή απώθηση μεταξύ δύο ατόμων, όσο όμορφοι λεφτάδες και καλά παιδιά να ναι.

Μου χει τύχει 2-3 φορές να απορρίψω τύπους και οι φίλες μου να με βγάζαν τρελλή γιατί φαινομενικά τα χαν όλα--εμφάνιση, χρήμα, καλό όνομα στην πιάτσα. 'Οταν όμως εκάνα ανάλυση συναστρίας και όχι τις γενικές μαλακίες που γράφουνε περί ταιριάσματα ζωδίων είδα ότι υπήραν πολλές όψεις που τους έκαναν αυτόματα μη ελκυστικούς στα μάτια μου και είπα "μπίγκο". Δεν λέω ότι ισχύει πάντα αλλά μαζί με την μυρωδιά, είναι πιθανή και ενναλλακτική εξήγηση γιατί συγκεκριμένες κοπέλλες απορρίπτουν συγκεκριμμένουν τύπους που φαινομενικά τα έχουν όλα στο χαρτί.

Είναι και κάποια πράγματα που καμιά δεν τα παραδέχεται αλλά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε υποσυνείδητο επίπεδο. Και πιστέψετε με, για μας τις γυναίκες που είμαστε πολύπλοκα όντα οι υποσυνείδητες επιρροές είναι πολύ σημαντικές στο αν μας ελκύει κάποιος ή όχι.
Με ενα ασημι smart δωρο αλλαζει αμεσως η χημεια με τις φερομονες

Αν ειναι να περιμενουμε πότε θα γινει κ ο ερμης αναδρομος για να γαμησουμε τοτε αστο.

Ειμαι τυχερος που μπλεκω με λατινες, ευθεις, ξεκαθαρες ,καθολου περιπλοκες, κ σεξουαλικα ηφαιστεια.

Εσας σας χαριζω στους αγαπουληδες, πυρφορους, μονοκερους κ καληνυχτακηδες.
Ετσι κ αλλιως αυτοι ειναι το 95%.
Εχεις πολλες επιλογες να διαλεξεις ποιον να μουρλανεις

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
έχω μελετήσει καρμική αστρολογία,

'Οταν όμως εκάνα ανάλυση συναστρίας  είδα ότι υπήραν πολλές όψεις που τους έκαναν αυτόματα μη ελκυστικούς στα μάτια μου και είπα "μπίγκο". Δεν λέω ότι ισχύει πάντα αλλά μαζί με την μυρωδιά, είναι πιθανή και ενναλλακτική εξήγηση γιατί συγκεκριμένες κοπέλλες απορρίπτουν συγκεκριμμένουν τύπους που φαινομενικά τα έχουν όλα στο χαρτί.

Αυτά μας τα παν κι άλλες. Ας συναντήσεις κι εσύ τον τυπά που θα σου κάνει κλικ με το "καλησπέρα σας" και θα δεις για πότε όλες αυτές τις συναστρίες και τις καρμικές αστρολογίες θα τις στείλεις περίπατο για βρούβες.  

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216

-παράγοντας Χ

Τυπισα εχεις καταλαβει σε τι σαιτ γραφεις ?? Αν δεν εχεις σκοπο να το δωσεις επι πληρωμη μη σπαταλας τον χρονο του σαιτ. Βρες κανενα αλλο σαιτ να μαλακιστεις  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φαντάσου να πει κάποιος σε γκόμενα οτι την απέρριψε λογω όσφρησης ή λογω ανάλυσης συναστριας.Θα αποκτήσει μετα ιδιαίτερο σεβασμό στο γυναικείο φύλο.
Η να πει πηρα αυτη τη βασικη αποφαση για το μελλον μας βάσει καρμικης αστρολογίας.
Παλαβες οι γκομενες βέβαια,δεν περιμεναμε την αστρολογία να το εξηγήσει.

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
85
Πόντοι
0
Τι εννοούνε γενικά είναι η ερώτηση...

Stories

Νέο!

Stories