Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Εγώ στο έχω πει ότι σε ζηλεύουν, αυτή είναι η κατάσταση!
Στην υγεια σου φιλαρακι.
Εγώ στο έχω πει ότι σε ζηλεύουν, αυτή είναι η κατάσταση!
Στην υγεια σου φιλαρακι.
Έτσι! Βοημίας το όχημα του υγρού!
ΧέστουςΆστους να πίνουν σε πλαστικά ποτήρια φρεντο-πουτσίνο με τρούφα και τσίπουρο από ροκανίδια!
Λάκη άνθρωπος σαν εσένα με την κοιλούμπα, τις πατσιές και την βρωμιά που μας έδειξες στο παρελθόν καλό είναι να μην μιλάει για καθαριότητα. ναι; αντε μπράβο
Λάκη έχω μακρυά μαλλιά και μια κωλάρα σαν καρδιά ου νανααννα χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
μου ειπε καποτε ενας γκομενος πριν με παρατησει..
εγω σωμα δε κοιταω ετσι κ αλλιως
να υποθεσω δεν σε χαλαει η "κοιλιτσα"η χημεια πρωτα προκυπτει γραπτως κ επειτα απτα ματια..το βλεμμα δλδ και το προσωπο..εγω σωμα δε κοιταω ετσι κ αλλιως
να υποθεσω δεν σε χαλαει η "κοιλιτσα"
θα παράγουμε τις κοιλίες μαςoχι και ελπιζω ουτε η δικη μου! λολλ
Με ενα ασημι smart δωρο αλλαζει αμεσως η χημεια με τις φερομονεςΡε παιδιά, σταματήστε να ξεφεύγετε από το θέμα, λυπηθείτε μας.
Προς απάντηση αυτού που δημιούργησε το ποστ, όταν λέμε εμείς οι γυναίκες δεν υπάρχει χημεία εννούμε ότι απλά δεν υπάρχει φυσική έλξη. Δεν είναι πάντα θέμα εμφάνισης--προσωπικά έχω απορρίψει και κλώνο beckham γιατί ήταν γλοιώδης και πολύ ξενέρωτος.
Η προσωπική έλξη και η χημεία είναι ένα μείγμα 2-3 παραγόντων:
-στυλ, εμφάνιση (δεν μετρά πάντα αλλά μετρά κατά το ήμιση σαν πρώτη εντύπωση)
-φυσική μυρωδιά (φερορμόνες).
-παράγοντας Χ
Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές έρευνες, οι γυναίκες επειδή έχουν πιο ευαίσθητη όσφρηση και εγκέφαλο αν αναδύεις μια φυσική μυρωδιά (η οποία είναι μοναδική στον καθένα) που δεν ταιριάζει με το dna τους, αυτόματα θα σε απορρίψουν. Τουναντίον άλλες μπορείς να τις προσελκύσεις κιόλας με την ίδια μυρωδιά.
Ο παράγοντας Χ, το κλικ που λέμε, μπορεί να οφείλετε και σε πιο περιέργα ή μεταφυσικά αίτια. Ξέρω για τους περισσότερους άνδρες που σκέφτονται τετραγωνισμένα ακούγονται όλα αυτά κουραφέξαλα και με τον κίνδυνο να γελοιοποιηθώ, επειδή έχω μελετήσει καρμική αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που φανερώνουν έλξη ή απώθηση μεταξύ δύο ατόμων, όσο όμορφοι λεφτάδες και καλά παιδιά να ναι.
Μου χει τύχει 2-3 φορές να απορρίψω τύπους και οι φίλες μου να με βγάζαν τρελλή γιατί φαινομενικά τα χαν όλα--εμφάνιση, χρήμα, καλό όνομα στην πιάτσα. 'Οταν όμως εκάνα ανάλυση συναστρίας και όχι τις γενικές μαλακίες που γράφουνε περί ταιριάσματα ζωδίων είδα ότι υπήραν πολλές όψεις που τους έκαναν αυτόματα μη ελκυστικούς στα μάτια μου και είπα "μπίγκο". Δεν λέω ότι ισχύει πάντα αλλά μαζί με την μυρωδιά, είναι πιθανή και ενναλλακτική εξήγηση γιατί συγκεκριμένες κοπέλλες απορρίπτουν συγκεκριμμένουν τύπους που φαινομενικά τα έχουν όλα στο χαρτί.
Είναι και κάποια πράγματα που καμιά δεν τα παραδέχεται αλλά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε υποσυνείδητο επίπεδο. Και πιστέψετε με, για μας τις γυναίκες που είμαστε πολύπλοκα όντα οι υποσυνείδητες επιρροές είναι πολύ σημαντικές στο αν μας ελκύει κάποιος ή όχι.
έχω μελετήσει καρμική αστρολογία,
'Οταν όμως εκάνα ανάλυση συναστρίας είδα ότι υπήραν πολλές όψεις που τους έκαναν αυτόματα μη ελκυστικούς στα μάτια μου και είπα "μπίγκο". Δεν λέω ότι ισχύει πάντα αλλά μαζί με την μυρωδιά, είναι πιθανή και ενναλλακτική εξήγηση γιατί συγκεκριμένες κοπέλλες απορρίπτουν συγκεκριμμένουν τύπους που φαινομενικά τα έχουν όλα στο χαρτί.
Είναι και κάποια πράγματα που καμιά δεν τα παραδέχεται αλλά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε υποσυνείδητο επίπεδο. Και πιστέψετε με, για μας τις γυναίκες που είμαστε πολύπλοκα όντα οι υποσυνείδητες επιρροές είναι πολύ σημαντικές στο αν μας ελκύει κάποιος ή όχι.
Ρε παιδιά, σταματήστε να ξεφεύγετε από το θέμα, λυπηθείτε μας.
Προς απάντηση αυτού που δημιούργησε το ποστ, όταν λέμε εμείς οι γυναίκες δεν υπάρχει χημεία εννούμε ότι απλά δεν υπάρχει φυσική έλξη. Δεν είναι πάντα θέμα εμφάνισης--προσωπικά έχω απορρίψει και κλώνο beckham γιατί ήταν γλοιώδης και πολύ ξενέρωτος.
Η προσωπική έλξη και η χημεία είναι ένα μείγμα 2-3 παραγόντων:
-στυλ, εμφάνιση (δεν μετρά πάντα αλλά μετρά κατά το ήμιση σαν πρώτη εντύπωση)
-φυσική μυρωδιά (φερορμόνες).
-παράγοντας Χ
Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές έρευνες, οι γυναίκες επειδή έχουν πιο ευαίσθητη όσφρηση και εγκέφαλο αν αναδύεις μια φυσική μυρωδιά (η οποία είναι μοναδική στον καθένα) που δεν ταιριάζει με το dna τους, αυτόματα θα σε απορρίψουν. Τουναντίον άλλες μπορείς να τις προσελκύσεις κιόλας με την ίδια μυρωδιά.
Ο παράγοντας Χ, το κλικ που λέμε, μπορεί να οφείλετε και σε πιο περιέργα ή μεταφυσικά αίτια. Ξέρω για τους περισσότερους άνδρες που σκέφτονται τετραγωνισμένα ακούγονται όλα αυτά κουραφέξαλα και με τον κίνδυνο να γελοιοποιηθώ, επειδή έχω μελετήσει καρμική αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που φανερώνουν έλξη ή απώθηση μεταξύ δύο ατόμων, όσο όμορφοι λεφτάδες και καλά παιδιά να ναι.
Μου χει τύχει 2-3 φορές να απορρίψω τύπους και οι φίλες μου να με βγάζαν τρελλή γιατί φαινομενικά τα χαν όλα--εμφάνιση, χρήμα, καλό όνομα στην πιάτσα. 'Οταν όμως εκάνα ανάλυση συναστρίας και όχι τις γενικές μαλακίες που γράφουνε περί ταιριάσματα ζωδίων είδα ότι υπήραν πολλές όψεις που τους έκαναν αυτόματα μη ελκυστικούς στα μάτια μου και είπα "μπίγκο". Δεν λέω ότι ισχύει πάντα αλλά μαζί με την μυρωδιά, είναι πιθανή και ενναλλακτική εξήγηση γιατί συγκεκριμένες κοπέλλες απορρίπτουν συγκεκριμμένουν τύπους που φαινομενικά τα έχουν όλα στο χαρτί.
Εσας σας χαριζω στους αγαπουληδες, πυρφορους, μονοκερους κ καληνυχτακηδες.
Ετσι κ αλλιως αυτοι ειναι το 95%.
Εχεις πολλες επιλογες να διαλεξεις ποιον να μουρλανεις