Νέα

Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
πες μου ενα λογο γτ να το κανω αυτο
και ενα λογο γτ θελεις να το κανεις αυτο?

αν σε οσα κανουμε ψαχναμε τον λογο θα ειμαστε ακομα στην εποχη του χαλκου οι μεγαλυτερες εφευρεσεις και ανακαλυψεις στην αρχη δεν ειχαν κανενα λογο αναζητησης ομως τελικα εγιναν απαραιτητες στην καθημερινοτητα μας!!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
αν σε οσα κανουμε ψαχναμε τον λογο θα ειμαστε ακομα στην εποχη του χαλκου οι μεγαλυτερες εφευρεσεις και ανακαλυψεις στην αρχη δεν ειχαν κανενα λογο αναζητησης ομως τελικα εγιναν απαραιτητες στην καθημερινοτητα μας!!!

be my guest!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Μη παραννοεις και σκεφτεσαι αυτα που θελεις και εχεις αναγκη να καταλαβεις. Οταν το εγραφα, ειχες ηδη γραψει, δεν πηγαινε για εσενα, αλλα για το πιο πανω ποστ.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μη παραννοεις και σκεφτεσαι αυτα που θελεις και εχεις αναγκη να καταλαβεις. Οταν το εγραφα, ειχες ηδη γραψει, δεν πηγαινε για εσενα, αλλα για το πιο πανω ποστ.

νομισα οτι ζηλεψεςς

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
:S

Συνημμένα

• ox.jpg
    ox.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
νομισα οτι ζηλεψεςς

Εχεις καποιου ειδους ψυχωση και πιστευεις οτι μπορει ενας ανθρωπος να ζηλεψει εναν αλλο ανθρωπο που δεν εχει δει ποτε του και δεν εχουν το οτιδηποτε μεταξυ τους;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εχεις καποιου ειδους ψυχωση και πιστευεις οτι μπορει ενας ανθρωπος να ζηλεψει εναν αλλο ανθρωπο που δεν εχει δει ποτε του και δεν εχουν το οτιδηποτε μεταξυ τους;

μαλλον δικιο θα εχεις αλλωστε δεν εχουμε μιλησει πολυ παρα μονο καποια βραδια..

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
θελει να δοκιμασει τις αντοχες του στο επολε ζετε  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαλακες , τι σκατα ? ολοι για stand up comedians καριερα πατε εδω μεσα ? ..... και συναγωνιζεστε ποιος θα γραψει το καλυτερο αστειο για παρασταση ?..... κανω εξτρα κοιλιακους ( εκτος απο τους βασικους του γυμναστηριου ) με αυτα που βλεπω κατα καιρους....λυπηθειτε μας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
ειναι αυτο που λενε ζηλια ανευ χαρτοφυλακιου  :2funny:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
[/color]
καταλαβες κυριε ναρκισε?

ο οποιοσδηποτε  γραφει σε ένα δημοσιο φορουμ θα δεχτει κ την κριτικη...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ
τωρα το αν θα αρχισει κ θα λεει μαλακιες ενας παπαρας που δεν ξερει να κατανοει τι διαβαζει  ποσως με ενδιαδερει
μονο γελειος θα καταντησεις
κ ειδικα από έναν κλωνο με 20 μυνηματα που μπαινει κ λεει ότι κολλωνει να πει με το πραγματικο του νικ....
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΧΟΛΙΑΣΑ Κ ΟΧΙ Στις ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙς ΕΧΕΙς ΝΑ ΠΕΙς ΚΑΤΙ?
ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΑς ΠΡΙΖΕΙς ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

Άκου μεγάλε. Κριτική θα δεχτώ, αλλά από κάποιον που έχει να πει κάποιο επιχείρημα και όχι από κάποιον που θέλει να με ειρωνευτεί.
Όσο για τον κλώνο με τα 20 μηνύματα που είπες, κατάλαβες ότι είπες μαλακία έτσι? Σου είπε κανένας ότι όποιος έχει εδώ μέσα τα περισσότερα μηνύματα, αυτομάτως γίνεται και σοφότερος από κάποιον που έχει λιγότερα? Από εκεί και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο κομπλεξάρας και άχρηστο κορμί εισαι.
Όσο για το άλλο που είπες, πως λέω ότι κολώνω να πω με το πραγματικό νικ τι βλακεία ήταν πάλι αυτή? Υπάρχει πραγματικό νικ και δεν το ξέρω? Η λέξη νικ από μόνη της σημαίνει ψευδώνυμο. Υπάρχει πραγματικό ψευδώνυμο?
Και όσο για την τελευταία πρόταση που μου την έγραψες και χρωματιστή και με κεφαλαία, ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΕΣΥ. Το θέμα είναι η υποτιθέμενη χημεία του δημιουργού του νήματος. Πάνω σε αυτό έχεις να πεις κάτι? Αν δεν έχεις ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ. Δεν είσαι άξιος εσύ να ασκήσεις κριτική σε μένα, όταν δεν έχεις κάτι εποικοδομητικό να πεις πάνω στο θέμα, αλλά μόνο να μειώσεις εμένα. Είναι η τρίτη φορά που στο λέω. Αν ξαναδώ να γράφεις κάτι εναντίον μου εδώ μέσα, δεν με ενδιαφέρει να έχεις και 5 εκατομμύρια μηνύματα. Όπου θα σε βρίσκω εδώ μέσα, θα σου πετάω συνέχεια σάπιες ιντερνετικές ντομάτες και δεν θα σε αφήνω σε ησυχία. Κι επειδή ξέρω ότι σε τρώει ο απ' αυτός σου να μου την πεις, δοκίμασέ με.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Άκου μεγάλε. Κριτική θα δεχτώ, αλλά από κάποιον που έχει να πει κάποιο επιχείρημα και όχι από κάποιον που θέλει να με ειρωνευτεί.
Όσο για τον κλώνο με τα 20 μηνύματα που είπες, κατάλαβες ότι είπες μαλακία έτσι? Σου είπε κανένας ότι όποιος έχει εδώ μέσα τα περισσότερα μηνύματα, αυτομάτως γίνεται και σοφότερος από κάποιον που έχει λιγότερα? Από εκεί και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο κομπλεξάρας και άχρηστο κορμί εισαι.
Όσο για το άλλο που είπες, πως λέω ότι κολώνω να πω με το πραγματικό νικ τι βλακεία ήταν πάλι αυτή? Υπάρχει πραγματικό νικ και δεν το ξέρω? Η λέξη νικ από μόνη της σημαίνει ψευδώνυμο. Υπάρχει πραγματικό ψευδώνυμο?
Και όσο για την τελευταία πρόταση που μου την έγραψες και χρωματιστή και με κεφαλαία, ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΕΣΥ. Το θέμα είναι η υποτιθέμενη χημεία του δημιουργού του νήματος. Πάνω σε αυτό έχεις να πεις κάτι? Αν δεν έχεις ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ. Δεν είσαι άξιος εσύ να ασκήσεις κριτική σε μένα, όταν δεν έχεις κάτι εποικοδομητικό να πεις πάνω στο θέμα, αλλά μόνο να μειώσεις εμένα. Είναι η τρίτη φορά που στο λέω. Αν ξαναδώ να γράφεις κάτι εναντίον μου εδώ μέσα, δεν με ενδιαφέρει να έχεις και 5 εκατομμύρια μηνύματα. Όπου θα σε βρίσκω εδώ μέσα, θα σου πετάω συνέχεια σάπιες ιντερνετικές ντομάτες και δεν θα σε αφήνω σε ησυχία. Κι επειδή ξέρω ότι σε τρώει ο απ' αυτός σου να μου την πεις, δοκίμασέ με.

Γραφτον στα αρχιδια σου και αστον να αυτοαπαξιωθει μεσα στη μιζερια του.

Attention whore, περι αυτου προκειται. Δεν εχει να πει κατι, να δηλωσει κατι, να παρουσιασει κατι. Ασχολειται μονιμως με αυτα που λενε οι αλλοι και προσπαθει απο αυτα που κανει να ασχοληθει καποιος μαζι του και να αποκτησει και αυτος αξια μεσα στην ανουσια ζωη του.

An individual that routinely solicits attention through inappropriate tactics and provocation.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γραφτον στα αρχιδια σου και αστον να αυτοαπαξιωθει μεσα στη μιζερια του.

Attention whore, περι αυτου προκειται. Δεν εχει να πει κατι, να δηλωσει κατι, να παρουσιασει κατι. Ασχολειται μονιμως με αυτα που λενε οι αλλοι και προσπαθει απο αυτα που κανει να ασχοληθει καποιος μαζι του και να αποκτησει και αυτος αξια μεσα στην ανουσια ζωη του.

An individual that routinely solicits attention through inappropriate tactics and provocation.

Εγώ στο έχω πει ότι σε ζηλεύουν, αυτή είναι η κατάσταση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom