Άκου μεγάλε. Κριτική θα δεχτώ, αλλά από κάποιον που έχει να πει κάποιο επιχείρημα και όχι από κάποιον που θέλει να με ειρωνευτεί.
Όσο για τον κλώνο με τα 20 μηνύματα που είπες, κατάλαβες ότι είπες μαλακία έτσι? Σου είπε κανένας ότι όποιος έχει εδώ μέσα τα περισσότερα μηνύματα, αυτομάτως γίνεται και σοφότερος από κάποιον που έχει λιγότερα? Από εκεί και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο κομπλεξάρας και άχρηστο κορμί εισαι.
Όσο για το άλλο που είπες, πως λέω ότι κολώνω να πω με το πραγματικό νικ τι βλακεία ήταν πάλι αυτή? Υπάρχει πραγματικό νικ και δεν το ξέρω? Η λέξη νικ από μόνη της σημαίνει ψευδώνυμο. Υπάρχει πραγματικό ψευδώνυμο?
Και όσο για την τελευταία πρόταση που μου την έγραψες και χρωματιστή και με κεφαλαία, ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΕΣΥ. Το θέμα είναι η υποτιθέμενη χημεία του δημιουργού του νήματος. Πάνω σε αυτό έχεις να πεις κάτι? Αν δεν έχεις ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ. Δεν είσαι άξιος εσύ να ασκήσεις κριτική σε μένα, όταν δεν έχεις κάτι εποικοδομητικό να πεις πάνω στο θέμα, αλλά μόνο να μειώσεις εμένα. Είναι η τρίτη φορά που στο λέω. Αν ξαναδώ να γράφεις κάτι εναντίον μου εδώ μέσα, δεν με ενδιαφέρει να έχεις και 5 εκατομμύρια μηνύματα. Όπου θα σε βρίσκω εδώ μέσα, θα σου πετάω συνέχεια σάπιες ιντερνετικές ντομάτες και δεν θα σε αφήνω σε ησυχία. Κι επειδή ξέρω ότι σε τρώει ο απ' αυτός σου να μου την πεις, δοκίμασέ με.