Νέα

Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
85
Πόντοι
0
Συμφωνώ με την coach... Δες μια πουτσα.. Απλά πράγματα.. Από κει π κατουραμε χυνουμε τελείωσε... Γυναίκες... Μέσα έξω χείλη κλειτοριδα ουρηθρα κόλπος κτλ.. Είναι πιο συνθέτες πως να το κάνουμε... Χωρίς αυτό να πάει να πει ότι έβγαλα και πότε άκρη κ η διάθεση από ζενίθ ναδίρ και τούμπαλιν σε κλάσματα.. Έτσι είναι τι να κάνουμε.. Κ γω πάντως σαν τύπος δίνω έμφαση στις μυρωδιές.. Έχει να κάνει με φερομονες κτλ σε εμάς με καλό ανοσοποιητικο και τεστο.. Όντως παίζουν τα υποσυνείδητα.. Ωκυτοκινη σεροτονινη ντοπαμινη.. Παίζουν πολλα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Φαντάσου να πει κάποιος σε γκόμενα οτι την απέρριψε λογω όσφρησης ή λογω ανάλυσης συναστριας.Θα αποκτήσει μετα ιδιαίτερο σεβασμό στο γυναικείο φύλο.
Η να πει πηρα αυτη τη βασικη αποφαση για το μελλον μας βάσει καρμικης αστρολογίας.
Παλαβες οι γκομενες βέβαια,δεν περιμεναμε την αστρολογία να το εξηγήσει.

:hi: :hi: :hi:

:2funny: :2funny: :2funny:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τυπισα εχεις καταλαβει σε τι σαιτ γραφεις ?? Αν δεν εχεις σκοπο να το δωσεις επι πληρωμη μη σπαταλας τον χρονο του σαιτ. Βρες κανενα αλλο σαιτ να μαλακιστεις  :jerking:
γιατι αν το δωσει χωρις πληρωμη θα σε χαλασει;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Με δυο λόγια σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας ρε αδερφέ!!!  :grin:

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Για να μη χαλάς χρόνο άδικα.
2 στάσεις υπάρχουν από τις γκόμενες απέναντι στον άνδρα

1)Θέλουν να γαμηθούν μαζί του ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

2)Οι υπόλοιπες ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟ (1)

Αν πέσεις στο (2) , η μοναδική στάση αντρίκια ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΑΛΑΚΑ
είναι να σηκωθείς και να φύγεις, να κόψεις κάθε επαφή
εννοείται να μην της ξαναπείς ούτε καλημέρα στο δρόμο.

Παύει η όποια γνωριμία υπάρχει και γίνεστε πάλι άγνωστοι.

Οτιδήποτε άλλο , θα οδηγήσει στο να σε χαρακτηρίσει μαλάκα.
  :hi: :hi: :hi:

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Ίσως όλα αυτά τα θηλυκά που σε απορρίπτουν με την δικαιολογία της "χημείας", πήραν την επιβεβαίωσή τους από σένα και απλά σε παίζουν. Να ξέρεις ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί έξω το σεξ μπορούν να το έχουν όποτε θέλουν. Το μόνο που ψάχνουν είναι η επιβεβαίωση από αρσενικά με υψηλότερη σεξουαλική αξία από αυτές. Βέβαια η συμπεριφορά που εκδηλώνουν δεν είναι απλά ανασφάλεια, αλλά μίσος προς οτιδήποτε τις κάνει να αισθάνονται κατώτερες, γιατί ΕΙΝΑΙ κατώτερες. Ο σνομπισμός και η υπεροψία τους, είναι συμπεριφορικά χαρακτηριστικά μιας κατώτερης ύπαρξης. Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες εκδηλώνουν έντονη επιθυμία, να σνομπάρουν άντρες που είναι ποιο ωραίοι από αυτές. Διότι αισθάνονται ότι τις εκτοπίζουν εμφανισιακά, γι αυτό και παραμερίζουν και καταπιέζουν τις ορμές τους και τις βλέπεις να κάνουν σχέση με άντρες πολύ κατώτερους εμφανισιακά από αυτές.

Για να στα κάνω πιο λιανά. Δημιούργησε κοινωνικό στάτους. Δηλαδή κάνε το όνομά σου να ακούγεται στην πιάτσα. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Και τότε θα δεις για πότε η επόμενη με την οποία θα φασωθείς, θα της έρθει και η χημεία και η φυσική και τα μαθηματικά και για πότε η υπεροψία της και ο τσαμπουκάς της να απορρίπτει θα πάνε περίπατο.

Υ.Γ. Άκουσε αυτά που σου είπα και δεν θα χάσεις. Όλοι όσοι εδώ θα προσπαθήσουν να μειώσουν το σχόλιό μου, να ξέρεις ότι είναι υποτακτικοί των γυναικών και σκλαβομούνηδες, που αν κάποιος κάνει κάποια άσχημη κριτική γι αυτές, θα σπεύσουν να τις υπερασπιστούν σαν πιστά μουνόσκυλα, γιατί οι ίδιες είναι τόσο άχρηστες που δεν μπορούν μόνες τους ούτε μια κακή κριτική να αντικρούσουν με επιχειρήματα.

Υ.Γ.2. Μην ασχολείσαι με το παρανοϊκό μυαλό των γυναικών. Δεν χρειάζεται να πέσεις στο άθλιο διανοητικό τους επίπεδο. Να θυμάσαι πως το μόνο που αγαπάνε είναι ο εαυτός τους και τίποτε άλλο.
:hi: :hi: :hi: επισης δεν δινεις ποτε επιβεβαιωση παρα μονο στις ωραιες σε αυτες που γουσταρεις πραγματικα
ξερω γυναικες που με γουσταρουν οταν τις πετυχαινω στο λεωφωρειο ντυμενες σαν πουτανες με σκοπο να καβλωσουν οποιον βρουν και να μοιρασουν ακυρα να εχουν ενα υφος χιλιων καρδιναλιων

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε παιδιά, σταματήστε να ξεφεύγετε από το θέμα, λυπηθείτε μας.

Προς απάντηση αυτού που δημιούργησε το ποστ, όταν λέμε εμείς οι γυναίκες δεν υπάρχει χημεία εννούμε ότι απλά δεν υπάρχει φυσική έλξη. Δεν είναι πάντα θέμα εμφάνισης--προσωπικά έχω απορρίψει και κλώνο beckham γιατί ήταν γλοιώδης και πολύ ξενέρωτος.

Η προσωπική έλξη και η χημεία είναι ένα μείγμα 2-3 παραγόντων:

-στυλ, εμφάνιση (δεν μετρά πάντα αλλά μετρά κατά το ήμιση σαν πρώτη εντύπωση)
-φυσική μυρωδιά (φερορμόνες).
-παράγοντας Χ

Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές έρευνες, οι γυναίκες επειδή έχουν πιο ευαίσθητη όσφρηση και εγκέφαλο αν αναδύεις μια φυσική μυρωδιά (η οποία είναι μοναδική στον καθένα) που δεν ταιριάζει με το dna τους, αυτόματα θα σε απορρίψουν. Τουναντίον άλλες μπορείς να τις προσελκύσεις κιόλας με την ίδια μυρωδιά.

Ο παράγοντας Χ, το κλικ που λέμε, μπορεί να οφείλετε και σε πιο περιέργα ή μεταφυσικά αίτια. Ξέρω για τους περισσότερους άνδρες που σκέφτονται τετραγωνισμένα ακούγονται όλα αυτά κουραφέξαλα και με τον κίνδυνο να γελοιοποιηθώ, επειδή έχω μελετήσει καρμική αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που φανερώνουν έλξη ή απώθηση μεταξύ δύο ατόμων, όσο όμορφοι λεφτάδες και καλά παιδιά να ναι.

Μου χει τύχει 2-3 φορές να απορρίψω τύπους και οι φίλες μου να με βγάζαν τρελλή γιατί φαινομενικά τα χαν όλα--εμφάνιση, χρήμα, καλό όνομα στην πιάτσα. 'Οταν όμως εκάνα ανάλυση συναστρίας και όχι τις γενικές μαλακίες που γράφουνε περί ταιριάσματα ζωδίων είδα ότι υπήραν πολλές όψεις που τους έκαναν αυτόματα μη ελκυστικούς στα μάτια μου και είπα "μπίγκο". Δεν λέω ότι ισχύει πάντα αλλά μαζί με την μυρωδιά, είναι πιθανή και ενναλλακτική εξήγηση γιατί συγκεκριμένες κοπέλλες απορρίπτουν συγκεκριμμένουν τύπους που φαινομενικά τα έχουν όλα στο χαρτί.

Είναι και κάποια πράγματα που καμιά δεν τα παραδέχεται αλλά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε υποσυνείδητο επίπεδο. Και πιστέψετε με, για μας τις γυναίκες που είμαστε πολύπλοκα όντα οι υποσυνείδητες επιρροές είναι πολύ σημαντικές στο αν μας ελκύει κάποιος ή όχι.
Αν και πιστεύω ότι είσαι fake προφίλ, μου πάτησες πληγή.
Τον παλιό καλό καιρό που γνώριζα αρκετές γυναίκες τους ξεκινούσα κουβέντα περί αστρολογίας. Ακόμα και πολύ μορφωμένες κοπέλες γούσταραν και  επειδή παλιά ήμουν βιβλιοφάγος, είχα διαβάσει αρκετά περί αστρολογίας οπότε η κουβέντα πήγαινε ρολόι. Έτσι έπαιρνα ημερομηνία και ώρα γέννησης και έβγαλα αρκετους χάρτες και συναστρίες. Παρατήρησά ότι οι συναστρίες έπεφταν πολύ μέσα σε θέματα ταιριάσματος. Μεγάλο ρόλο στην γυναίκα παίζει τι ζώδιο έχει στη θέση του Άρη και στον άντρα η θέση της Αφροδίτης ώς πρός την προτίμηση στο άλλο φύλλο.Επίσης οι τρεις βασικές θέσεις (Ήλιος,1ος οίκος και σελήνη). Ας πούμε τα μεγαλύτερα ναυάγια γυναίκες που έχω γνωρίσει έχουν σε αυτές τις θέσεις ζώδια του νερού. Η ερμηνεία που προσωπικά έχω δώσει είναι ότι δεν μπορούν ν αντέξουν την πραγματικότητα και πλάθουν ένα δικό τους ψεύτικο κόσμο. Έχεις ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom