Νέα

Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τα παντα ειναι θεμα χημειας, χρονισμου και συνθηκων μου ειπε καποτε ενας γκομενος πριν με παρατησει..
η χημεια λοιπον ειναι ενα περιεργο συμπλεγμα το οποιο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το χρονο αλλα κ με τις συνθηκες..
τι γινεται οταν εγω νιωσω να εχω χημεια με καποιον ενω την ιδια στιγμη ο αλλος δε το αισθανεται..και τουμπαλιν βεβαια
οπου χημεια βλεπε κοινη συμπραξη σε ολα ακομα κ στο τροπο σκεψης και αισθημα απιθανα δυνατο.
ειναι κατι το οποιο συμβαινει δυσκολα συνηθως νομιζουμε οτι μας συμβαινει αλλα για να συμβει πρεπει να ειναι αμφιρροπο και απτα δυο μελη σαφως
με αλλα λογια..Κλαψτα Χαραλαμπε!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
τι χρονισμος μωρη βαλβιδων?  :tooth:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τα παντα ειναι θεμα χημειας, χρονισμου και συνθηκων μου ειπε καποτε ενας γκομενος πριν με παρατησει..
η χημεια λοιπον ειναι ενα περιεργο συμπλεγμα το οποιο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το χρονο αλλα κ με τις συνθηκες..
τι γινεται οταν εγω νιωσω να εχω χημεια με καποιον ενω την ιδια στιγμη ο αλλος δε το αισθανεται..και τουμπαλιν βεβαια
οπου χημεια βλεπε κοινη συμπραξη σε ολα ακομα κ στο τροπο σκεψης και αισθημα απιθανα δυνατο.
ειναι κατι το οποιο συμβαινει δυσκολα συνηθως νομιζουμε οτι μας συμβαινει αλλα για να συμβει πρεπει να ειναι αμφιρροπο και απτα δυο μελη σαφως

μανταμ νιωθω οτι εχουμε χημεια , εσυ το νιωθεις?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
η χημεια δεν εχει να κανει με την εμφανιση να μου εγραφες να τα πουμε και αν ταιριαζουμε να σου πω οκ !!!!!

η χημεια πρωτα προκυπτει γραπτως κ επειτα απτα ματια..το βλεμμα δλδ και το προσωπο..εγω σωμα δε κοιταω ετσι κ αλλιως

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Προσπαθεις να κανεις τα απλα και αυτονοητα δυσκολα και πολυπλοκα μη τυχον και αποκαλυφθει η γνωση στους αδαεις και γλυτωσει και κανεις;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Προσπαθεις να κανεις τα απλα και αυτονοητα δυσκολα και πολυπλοκα μη τυχον και αποκαλυφθει η γνωση στους αδαεις και γλυτωσει και κανεις;

απλα μιλαω τωρα αν ο αλλος δε καταλαβαινει δε του φταιω εγω!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
και το ιδιο επιθυμουμε και δι υμας φανταζομαι  :2funny:

εννοειται! χαχαχα
εγω το λεω εξ αρχης οτι το τρωω ολο μ το φαι..μετα την απομακρυνση απτο ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται!! χαχαχ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
η χημεια πρωτα προκυπτει γραπτως κ επειτα απτα ματια..το βλεμμα δλδ και το προσωπο..εγω σωμα δε κοιταω ετσι κ αλλιως

συμφωνω απολυτος !!!!

θα μου στειλεις η θα σου στειλω pm με το μαιλ μου η το τηλ να ξεκινησουμε μια κουβεντα να δουμε αν τελικα οι χημειες μας ειναι ταιριαστες!!!

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Αν σου πει δεν έχουμε χημεία μετά το γαμησι ,90% θέλει μεγαλύτερο πουτσο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
συμφωνω απολυτος !!!!

θα μου στειλεις η θα σου στειλω pm με το μαιλ μου η το τηλ να ξεκινησουμε μια κουβεντα να δουμε αν τελικα οι χημειες μας ειναι ταιριαστες!!!

πες μου ενα λογο γτ να το κανω αυτο
και ενα λογο γτ θελεις να το κανεις αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom