Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Λάκη έχω μακρυά μαλλιά και μια κωλάρα σαν καρδιά ου νανααννα χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
τα παντα ειναι θεμα χημειας, χρονισμου και συνθηκων μου ειπε καποτε ενας γκομενος πριν με παρατησει..
η χημεια λοιπον ειναι ενα περιεργο συμπλεγμα το οποιο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το χρονο αλλα κ με τις συνθηκες..
τι γινεται οταν εγω νιωσω να εχω χημεια με καποιον ενω την ιδια στιγμη ο αλλος δε το αισθανεται..και τουμπαλιν βεβαια
οπου χημεια βλεπε κοινη συμπραξη σε ολα ακομα κ στο τροπο σκεψης και αισθημα απιθανα δυνατο.
ειναι κατι το οποιο συμβαινει δυσκολα συνηθως νομιζουμε οτι μας συμβαινει αλλα για να συμβει πρεπει να ειναι αμφιρροπο και απτα δυο μελη σαφως
με αλλα λογια..Κλαψτα Χαραλαμπε!
τι χρονισμος μωρη βαλβιδων?
μανταμ νιωθω οτι εχουμε χημεια , εσυ το νιωθεις?
να σε δω πρωτα κ θα σ πω!
η χημεια δεν εχει να κανει με την εμφανιση να μου εγραφες να τα πουμε και αν ταιριαζουμε να σου πω οκ !!!!!
τα παντα ειναι θεμα χημειας, χρονισμου και συνθηκων μου ειπε καποτε ενας γκομενος πριν με παρατησει..
η χημεια λοιπον ειναι ενα περιεργο συμπλεγμα το οποιο ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με το χρονο αλλα κ με τις συνθηκες..
τι γινεται οταν εγω νιωσω να εχω χημεια με καποιον ενω την ιδια στιγμη ο αλλος δε το αισθανεται..και τουμπαλιν βεβαια
οπου χημεια βλεπε κοινη συμπραξη σε ολα ακομα κ στο τροπο σκεψης και αισθημα απιθανα δυνατο.
ειναι κατι το οποιο συμβαινει δυσκολα συνηθως νομιζουμε οτι μας συμβαινει αλλα για να συμβει πρεπει να ειναι αμφιρροπο και απτα δυο μελη σαφως
με αλλα λογια..Κλαψτα Χαραλαμπε!
και το ιδιο επιθυμουμε και δι υμας φανταζομαιη χημεια πρωτα προκυπτει γραπτως κ επειτα απτα ματια..το βλεμμα δλδ και το προσωπο..εγω σωμα δε κοιταω ετσι κ αλλιως
Προσπαθεις να κανεις τα απλα και αυτονοητα δυσκολα και πολυπλοκα μη τυχον και αποκαλυφθει η γνωση στους αδαεις και γλυτωσει και κανεις;
και το ιδιο επιθυμουμε και δι υμας φανταζομαι
η χημεια πρωτα προκυπτει γραπτως κ επειτα απτα ματια..το βλεμμα δλδ και το προσωπο..εγω σωμα δε κοιταω ετσι κ αλλιως
συμφωνω απολυτος !!!!
θα μου στειλεις η θα σου στειλω pm με το μαιλ μου η το τηλ να ξεκινησουμε μια κουβεντα να δουμε αν τελικα οι χημειες μας ειναι ταιριαστες!!!
Αν σου πει δεν έχουμε χημεία μετά το γαμησι ,90% θέλει μεγαλύτερο πουτσο
θελει να δοκιμασει τις αντοχες του στο επολε ζετεπες μου ενα λογο γτ να το κανω αυτο
και ενα λογο γτ θελεις να το κανεις αυτο?
θελει να δοκιμασει τις αντοχες του στο επολε ζετε
θελει να δοκιμασει τις αντοχες του στο επολε ζετε