Νέα

Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Από το πικρό ποτήρι της αλήθειας
Οι ποιο πολλοί προτιμούν της ζωής τα παραμύθια
Κάνε όνειρα καλή μου
Να ελπίζει η ψυχή μου :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
μπούρδες Λάκη ανάξιες λόγου. Σημεία των καιρών που ο κάθε πικραμένος κάνει μια μλκια και κάθεσαι εσύ και ασχολησε.

Το προσπερνάς επειδή είναι το συνάφι σου. 100% .
Όλες εκεί είστε.

Αν οι γυναίκες ήταν όλες σαν αυτές των εξαρχείων θα κόβαμε τα @@ μας.
Είχε τελειώσει η ανθρωπότητα.

Όλες αυτές , μέχρι τα 45, το αργότερο .... ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΟ.
Μόνο σκύλο έχουν στη ζωή τους.

IvanTheGreat

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2019
Κριτικές
107
Like
5.691
Πόντοι
24.130
Μπορεί να σημαίνει ότι παραείσαι αγαπούλης και βιάζεσαι για σχέση και αυτό σε κάνει δεδομένο με τη μία οπότε χάνεται το excitement, μπορεί να σημαίνει πως θεωρεί ότι θες μόνο σεξ, μπορεί να σημαίνει πως δεν ταιριάζετε και πέραν του ότι σε βρίσκει χαριτωμένο ή νιώθει κάποια ερωτική έλξη, δε βλέπει μέλλον / κοινά ενδιαφέροντα.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ίσως όλα αυτά τα θηλυκά που σε απορρίπτουν με την δικαιολογία της "χημείας", πήραν την επιβεβαίωσή τους από σένα και απλά σε παίζουν. Να ξέρεις ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί έξω το σεξ μπορούν να το έχουν όποτε θέλουν. Το μόνο που ψάχνουν είναι η επιβεβαίωση από αρσενικά με υψηλότερη σεξουαλική αξία από αυτές. Βέβαια η συμπεριφορά που εκδηλώνουν δεν είναι απλά ανασφάλεια, αλλά μίσος προς οτιδήποτε τις κάνει να αισθάνονται κατώτερες, γιατί ΕΙΝΑΙ κατώτερες. Ο σνομπισμός και η υπεροψία τους, είναι συμπεριφορικά χαρακτηριστικά μιας κατώτερης ύπαρξης. Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες εκδηλώνουν έντονη επιθυμία, να σνομπάρουν άντρες που είναι ποιο ωραίοι από αυτές. Διότι αισθάνονται ότι τις εκτοπίζουν εμφανισιακά, γι αυτό και παραμερίζουν και καταπιέζουν τις ορμές τους και τις βλέπεις να κάνουν σχέση με άντρες πολύ κατώτερους εμφανισιακά από αυτές.

Για να στα κάνω πιο λιανά. Δημιούργησε κοινωνικό στάτους. Δηλαδή κάνε το όνομά σου να ακούγεται στην πιάτσα. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Και τότε θα δεις για πότε η επόμενη με την οποία θα φασωθείς, θα της έρθει και η χημεία και η φυσική και τα μαθηματικά και για πότε η υπεροψία της και ο τσαμπουκάς της να απορρίπτει θα πάνε περίπατο.

Υ.Γ. Άκουσε αυτά που σου είπα και δεν θα χάσεις. Όλοι όσοι εδώ θα προσπαθήσουν να μειώσουν το σχόλιό μου, να ξέρεις ότι είναι υποτακτικοί των γυναικών και σκλαβομούνηδες, που αν κάποιος κάνει κάποια άσχημη κριτική γι αυτές, θα σπεύσουν να τις υπερασπιστούν σαν πιστά μουνόσκυλα, γιατί οι ίδιες είναι τόσο άχρηστες που δεν μπορούν μόνες τους ούτε μια κακή κριτική να αντικρούσουν με επιχειρήματα.

Υ.Γ.2. Μην ασχολείσαι με το παρανοϊκό μυαλό των γυναικών. Δεν χρειάζεται να πέσεις στο άθλιο διανοητικό τους επίπεδο. Να θυμάσαι πως το μόνο που αγαπάνε είναι ο εαυτός τους και τίποτε άλλο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ίσως όλα αυτά τα θηλυκά που σε απορρίπτουν με την δικαιολογία της "χημείας", πήραν την επιβεβαίωσή τους από σένα και απλά σε παίζουν. Να ξέρεις ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες εκεί έξω το σεξ μπορούν να το έχουν όποτε θέλουν. Το μόνο που ψάχνουν είναι η επιβεβαίωση από αρσενικά με υψηλότερη σεξουαλική αξία από αυτές. Βέβαια η συμπεριφορά που εκδηλώνουν δεν είναι απλά ανασφάλεια, αλλά μίσος προς οτιδήποτε τις κάνει να αισθάνονται κατώτερες, γιατί ΕΙΝΑΙ κατώτερες. Ο σνομπισμός και η υπεροψία τους, είναι συμπεριφορικά χαρακτηριστικά μιας κατώτερης ύπαρξης. Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες εκδηλώνουν έντονη επιθυμία, να σνομπάρουν άντρες που είναι ποιο ωραίοι από αυτές. Διότι αισθάνονται ότι τις εκτοπίζουν εμφανισιακά, γι αυτό και παραμερίζουν και καταπιέζουν τις ορμές τους και τις βλέπεις να κάνουν σχέση με άντρες πολύ κατώτερους εμφανισιακά από αυτές.

Για να στα κάνω πιο λιανά. Δημιούργησε κοινωνικό στάτους. Δηλαδή κάνε το όνομά σου να ακούγεται στην πιάτσα. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Και τότε θα δεις για πότε η επόμενη με την οποία θα φασωθείς, θα της έρθει και η χημεία και η φυσική και τα μαθηματικά και για πότε η υπεροψία της και ο τσαμπουκάς της να απορρίπτει θα πάνε περίπατο.

Υ.Γ. Άκουσε αυτά που σου είπα και δεν θα χάσεις. Όλοι όσοι εδώ θα προσπαθήσουν να μειώσουν το σχόλιό μου, να ξέρεις ότι είναι υποτακτικοί των γυναικών και σκλαβομούνηδες, που αν κάποιος κάνει κάποια άσχημη κριτική γι αυτές, θα σπεύσουν να τις υπερασπιστούν σαν πιστά μουνόσκυλα, γιατί οι ίδιες είναι τόσο άχρηστες που δεν μπορούν μόνες τους ούτε μια κακή κριτική να αντικρούσουν με επιχειρήματα.

Υ.Γ.2. Μην ασχολείσαι με το παρανοϊκό μυαλό των γυναικών. Δεν χρειάζεται να πέσεις στο άθλιο διανοητικό τους επίπεδο. Να θυμάσαι πως το μόνο που αγαπάνε είναι ο εαυτός τους και τίποτε άλλο.

:hi: :hi: :hi:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μόνο εσύ κ ο Λιακόπουλος γνώστες της πραγματικής αλήθειας :woldman:

Θα σου πω μόνο ένα πράγμα όχι ως προς την τοποθέτηση σου αλλά ως προς το σχόλιο σου....
Όσο σωστό κ αληθές ως προς την πραγματικότητα κ να είναι αυτό που λες όταν το παρουσιάζεις άκρως γενικευμένο κ ισοπεδοτικο αυτόματος είναι λάθος...
Γιατί δεν είσαι ούτε ο Νίτσε ούτε ο Γκάντι για να μειώσεις οποιονδήποτε θα έχει μια άλλη άποψη η μία πιο ολοκληρωμένη κ  πιο τεκμηριωμένη άποψη από εσένα
Γιατί όπως υπάρχουν μαλακισμένες με κόμπλεξ υπάρχουν κ μαλακές με κόμπλεξ...
Μην το ξεχνάς...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
μόνο εσύ κ ο Λιακόπουλος γνώστες της πραγματικής αλήθειας :woldman:

Θα σου πω μόνο ένα πράγμα όχι ως προς την τοποθέτηση σου αλλά ως προς το σχόλιο σου....
Όσο σωστό κ αληθές ως προς την πραγματικότητα κ να είναι αυτό που λες όταν το παρουσιάζεις άκρως γενικευμένο κ ισοπεδοτικο αυτόματος είναι λάθος...
Γιατί δεν είσαι ούτε ο Νίτσε ούτε ο Γκάντι για να μειώσεις οποιονδήποτε θα έχει μια άλλη άποψη η μία πιο ολοκληρωμένη κ  πιο τεκμηριωμένη άποψη από εσένα
Γιατί όπως υπάρχουν μαλακισμένες με κόμπλεξ υπάρχουν κ μαλακές με κόμπλεξ...
Μην το ξεχνάς...

Τι εστι Νιτσε και Γκαντι; Ανθρωποι. Ανθρωπος ειναι και ο φιλος που ποσταρε αυτο που διαβασες.

Εχεις κατι επι του θεματος να πεις; Καποιο επιχειρημα ωστε να αποδειξεις οτι καπου εχει λαθος; Τι σχεση εχουν αυτα που εγραψες με αυτα που εγραψε ο ανθρωπος;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Όλες οι γυναίκες αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Γιατί νομίζεις έχουν την σούφρα δίπλα στο μουνί;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
:spam:
Τι εστι Νιτσε και Γκαντι; Ανθρωποι. Ανθρωπος ειναι και ο φιλος που ποσταρε αυτο που διαβασες.

Εχεις κατι επι του θεματος να πεις; Καποιο επιχειρημα ωστε να αποδειξεις οτι καπου εχει λαθος; Τι σχεση εχουν αυτα που εγραψες με αυτα που εγραψε ο ανθρωπος;
άνθρωποι ναι...
Πολύ αναγνωρισμένοι που δίκαιος φέρουν τον τίτλο σύγχρονοι φιλόσοφοι
Με αρκετές διδαχές στα λεγόμενα τους αλλά ακόμα κ αυτοί ήταν ανοικτοί στην αντίθετη η στην διαφορετική κ την τεκμηριωμένη άποψη
Από την στιγμή που ο ίδιος είπε την φράση
"Όλοι όσοι εδώ θα προσπαθήσουν να μειώσουν το σχόλιό μου, να ξέρεις ότι είναι υποτακτικοί των γυναικών και σκλαβομούνηδες"
Είμαι εντός του θέματος κ σχολιάζω την στάση του...
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποία θα δεχτεί να βγει με κάποιον θα πρέπει να του κάτσει είτε αυτός είναι γαμω τα παιδιά είτε είναι βρωμιάρης διαφορετικά είναι κομπλεξικια
Όχι αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ... Ναι πολλές κοιτάνε μόνο την επιβεβαίωση  αλλά δεν είναι κ όλοι σωστοί ούτε όλες υποχρεωμένες να μας κάτσουν...

Φάση στην οποία ήμουν μπροστά
Με το φίλο μου να πιούμε καφέ
Όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα και καθίσαμε στην μπάρα
δίπλα ακριβώς καθόταν ένας άλλος τυπας και κάτι περίμενε
σε μία φάση έρχεται μία γκόμενα και τον βλέπω σηκώνεται τη χαιρέτησε
Την φιλισε κ της έλεγε χαίρομαι που σε γνωρίζω και από κοντά και κάτι τέτοια
τη ρώτησε τι θα πιει και σήκωσε το χέρι να παραγγείλεις στο μπάρμαν
με πήρε η μπόχα από τη μασχάληλα και κόντεψα να λιποθυμήσω...
με τα πολλά έπειτα από καμιά ώρα συζήτησης
Η γκόμενα του έλεγε με ευγενικό τρόπο ότι είσαι καλό παιδί αλλα δεν μπορώ να συνεχίσω όμως δεν υπάρχει αυτό το κάτι να πάω παραπέρα και κάτι τέτοια ο τύπος επέμενε με τα πολλά αφού η κοπέλα με ευγενικό τρόπο προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν θέλει πάλι να κάνουνε κάτι παραπάνω ο τύπος ρωτάει
"γιατί? πες μου τι έκανα?"
και επέμενε δεν κρατήθηκα και του λέω "φιλαράκο να σου πω τι δεν έκανες?"
"να βάλεις λίγο αποσμητικό κοντεύουμε να λιποθυμήσουμε εδώ πέρα απλά η κοπέλα είναι ευγενικη για να στο πει ξεκόλλα"
ποιος έφταιγε η κοπέλα?

Θες άλλη φάση?
Πριν από μένα η γυναίκα μου είχε σχέση με έναν κ τον χώρισε γιατί επί ενάμιση χρόνο την κοροηδευει ο τύπος είχε 2 παιδιά που έμεναν Αθήνα με την μάνα τους κ δεν της το είχε πει...όταν τα είχε αυτός έβρισκε δικαιολογίες για να μην βγαίνουν
Έμαθε για τα παιδιά από μια γνωστή της που της είπε "είδα κ τον δικό σου είχες βγάλει βόλτα τα παιδιά του"
Τον έστειλε γιατί την κοροηδευει
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την γνώρισα κ τα φτιάξαμε...
Σε πληροφορω ότι ο μαλακας ακόμη κ εφόσον είχαμε αρραβωνιαστεί της έστελνε μύνηματα μια να χωρίσει να τα βρούνε την άλλη την έβριζε ακόμα κ μερικές μέρες πριν τον γάμο της έλεγε να τα παρατήσει όλα κ να πάει σε αυτόν...
Ποια ήταν η μαλακισμενη η γυναίκα μου?

Εσύ αν βγεις δηλαδή κ πεις σε κάποια ότι γράφεις εδώ μέσα κ σηκωθεί κ φύγει
Αυτή θα είναι η μαλακισμενη?
Όχι εσύ που δεν μπορείς να κατανοήσεις το αυτονόητο?

Όπως είπα ναι υπάρχουν μαλακισμένες αλλά υπάρχουν και μαλακες
Κ καμία που συναντάει τον μαλακα δεν αξίζει να χαρακτηριστεί κομπλεξικια επειδή δεν του έκατσε αφού μπορεί να έχει πάει εκεί με όλη την διάθεση να το κάνει

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
:spam:άνθρωποι ναι...
Πολύ αναγνωρισμένοι που δίκαιος φέρουν τον τίτλο σύγχρονοι φιλόσοφοι
Με αρκετές διδαχές στα λεγόμενα τους αλλά ακόμα κ αυτοί ήταν ανοικτοί στην αντίθετη η στην διαφορετική κ την τεκμηριωμένη άποψη
Από την στιγμή που ο ίδιος είπε την φράση
"Όλοι όσοι εδώ θα προσπαθήσουν να μειώσουν το σχόλιό μου, να ξέρεις ότι είναι υποτακτικοί των γυναικών και σκλαβομούνηδες"
Είμαι εντός του θέματος κ σχολιάζω την στάση του...
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποία θα δεχτεί να βγει με κάποιον θα πρέπει να του κάτσει είτε αυτός είναι γαμω τα παιδιά είτε είναι βρωμιάρης διαφορετικά είναι κομπλεξικια
Όχι αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ... Ναι πολλές κοιτάνε μόνο την επιβεβαίωση  αλλά δεν είναι κ όλοι σωστοί ούτε όλες υποχρεωμένες να μας κάτσουν...

Φάση στην οποία ήμουν μπροστά
Με το φίλο μου να πιούμε καφέ
Όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα και καθίσαμε στην μπάρα
δίπλα ακριβώς καθόταν ένας άλλος τυπας και κάτι περίμενε
σε μία φάση έρχεται μία γκόμενα και τον βλέπω σηκώνεται τη χαιρέτησε
Την φιλισε κ της έλεγε χαίρομαι που σε γνωρίζω και από κοντά και κάτι τέτοια
τη ρώτησε τι θα πιει και σήκωσε το χέρι να παραγγείλεις στο μπάρμαν
με πήρε η μπόχα από τη μασχάληλα και κόντεψα να λιποθυμήσω...
με τα πολλά έπειτα από καμιά ώρα συζήτησης
Η γκόμενα του έλεγε με ευγενικό τρόπο ότι είσαι καλό παιδί αλλα δεν μπορώ να συνεχίσω όμως δεν υπάρχει αυτό το κάτι να πάω παραπέρα και κάτι τέτοια ο τύπος επέμενε με τα πολλά αφού η κοπέλα με ευγενικό τρόπο προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν θέλει πάλι να κάνουνε κάτι παραπάνω ο τύπος ρωτάει
"γιατί? πες μου τι έκανα?"
και επέμενε δεν κρατήθηκα και του λέω "φιλαράκο να σου πω τι δεν έκανες?"
"να βάλεις λίγο αποσμητικό κοντεύουμε να λιποθυμήσουμε εδώ πέρα απλά η κοπέλα είναι ευγενικη για να στο πει ξεκόλλα"
ποιος έφταιγε η κοπέλα?

Θες άλλη φάση?
Πριν από μένα η γυναίκα μου είχε σχέση με έναν κ τον χώρισε γιατί επί ενάμιση χρόνο την κοροηδευει ο τύπος είχε 2 παιδιά που έμεναν Αθήνα με την μάνα τους κ δεν της το είχε πει...όταν τα είχε αυτός έβρισκε δικαιολογίες για να μην βγαίνουν
Έμαθε για τα παιδιά από μια γνωστή της που της είπε "είδα κ τον δικό σου είχες βγάλει βόλτα τα παιδιά του"
Τον έστειλε γιατί την κοροηδευει
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την γνώρισα κ τα φτιάξαμε...
Σε πληροφορω ότι ο μαλακας ακόμη κ εφόσον είχαμε αρραβωνιαστεί της έστελνε μύνηματα μια να χωρίσει να τα βρούνε την άλλη την έβριζε ακόμα κ μερικές μέρες πριν τον γάμο της έλεγε να τα παρατήσει όλα κ να πάει σε αυτόν...
Ποια ήταν η μαλακισμενη η γυναίκα μου?

Εσύ αν βγεις δηλαδή κ πεις σε κάποια ότι γράφεις εδώ μέσα κ σηκωθεί κ φύγει
Αυτή θα είναι η μαλακισμενη?
Όχι εσύ που δεν μπορείς να κατανοήσεις το αυτονόητο?

Όπως είπα ναι υπάρχουν μαλακισμένες αλλά υπάρχουν και μαλακες
Κ καμία που συναντάει τον μαλακα δεν αξίζει να χαρακτηριστεί κομπλεξικια επειδή δεν του έκατσε αφού μπορεί να έχει πάει εκεί με όλη την διάθεση να το κάνει

Πως οδηγηθηκες σε αυτα τα συμπερασματα; Ηθελες απλα να γραψεις;

Το αν θα φυγει μια γυναικα επειδη θα της πω οτι γραφω εδω, στα αρχιδια μου. Κανω αυτο που θελω, ας κανει και αυτη αυτο που θελει, δεν με απασχολει.

Εσυ δηλαδη, εχεις κομπλεξ να πεις στη γυναικα σου οτι γραφεις εδω μεσα; Θεωρεις οτι κανεις κατι κακο;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πως οδηγηθηκες σε αυτα τα συμπερασματα; Ηθελες απλα να γραψεις;

Το αν θα φυγει μια γυναικα επειδη θα της πω οτι γραφω εδω, στα αρχιδια μου. Κανω αυτο που θελω, ας κανει και αυτη αυτο που θελει, δεν με απασχολει.

Εσυ δηλαδη, εχεις κομπλεξ να πεις στη γυναικα σου οτι γραφεις εδω μεσα; Θεωρεις οτι κανεις κατι κακο;
δεν λέω για το ότι γράφεις στο σάιτ αλλά για αυτά που γράφεις στο σάιτ κ τις ιδέες που διατυμπανίζει συνεχώς με όλο αυτό το μισογυνιστηκο μένος με το οποίο γράφεις πιστεύεις ότι αν τα πεις σε μια γυναίκα με τον ίδιο τρόπο  κ σηκωθεί και φύγει κ δεν σου κάτσει θα φταίει αυτή?
Εγώ το έχω δηλώσει μπαίνω στο σάιτ κ πολλές φορές η γυναίκα μου κάθεται δίπλα δεν κρύβομαι

Κ στα συμπεράσματα όπως τα αποκαλείς κατέληξα γιατί πολλές φορές βλέπω να κατηγορεί ο  κάθε καμμένος τις γυναίκες αλλά μια φορά την καμπούρα του κ την μαλακια του δεν την κοίταξε...
Κ στο κάτω κάτω να στο πω αλλιώς?
Οτι σπιραμε θερίζουμε έμεις τις μάθαμε έτσι όταν την εποχή των χρυσών αγελάδων βάζαμε μπροστά το τι έχουμε κ κοιταγαμε πως θα φάμε την γκόμενα του διπλανού έχοντας καλύτερο αμάξι κ δείχνοντας πόσα περισσότερα μπορεί να έχει με εμάς τι περιμέναμε να γίνει ε?
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες....
Ακόμα και εδώ μέσα κάποιοι μπερδεύουν την κοπέλα της δουλειάς με την γκόμενα τους κ θέλουν αποκλειστικότητα...
Σόρρυ μαν...
Αυτή είναι η αλήθεια φταίμε κ εμείς σε πολλά

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
δεν λέω για το ότι γράφεις στο σάιτ αλλά για αυτά που γράφεις στο σάιτ κ τις ιδέες που διατυμπανίζει συνεχώς με όλο αυτό το μισογυνιστηκο μένος με το οποίο γράφεις πιστεύεις ότι αν τα πεις σε μια γυναίκα με τον ίδιο τρόπο  κ σηκωθεί και φύγει κ δεν σου κάτσει θα φταίει αυτή?
Εγώ το έχω δηλώσει μπαίνω στο σάιτ κ πολλές φορές η γυναίκα μου κάθεται δίπλα δεν κρύβομαι

Κ στα συμπεράσματα όπως τα αποκαλείς κατέληξα γιατί πολλές φορές βλέπω να κατηγορεί ο  κάθε καμμένος τις γυναίκες αλλά μια φορά την καμπούρα του κ την μαλακια του δεν την κοίταξε...
Κ στο κάτω κάτω να στο πω αλλιώς?
Οτι σπιραμε θερίζουμε έμεις τις μάθαμε έτσι όταν την εποχή των χρυσών αγελάδων βάζαμε μπροστά το τι έχουμε κ κοιταγαμε πως θα φάμε την γκόμενα του διπλανού έχοντας καλύτερο αμάξι κ δείχνοντας πόσα περισσότερα μπορεί να έχει με εμάς τι περιμέναμε να γίνει ε?
Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες....
Ακόμα και εδώ μέσα κάποιοι μπερδεύουν την κοπέλα της δουλειάς με την γκόμενα τους κ θέλουν αποκλειστικότητα...
Σόρρυ μαν...
Αυτή είναι η αλήθεια φταίμε κ εμείς σε πολλά

Σε πιο σημειο εχεις δει οτι ειμαι μισογυνης; Εχεις επαφη με τη πραγματικοτητα ή απλα ακολουθεις τα λογια των αλλων και λες αυτα που λες;

Οτι να ναι λες φιλε, απλα η αληθεια σας καιει και φτιαχνετε παραμυθακια με δρακους. Ποτε μου δεν εχω ριξει την ευθυνη στις γυναικες, ουτε εχω πει κατι κακο για αυτες.

Καποιοι αλλοι που με κατηγορουν εδω μεσα για μισογυνη εχουν γραψει (και υπαρχουν ακομα τα γραφομενα τους) τα χειροτερα για τις γυναικες, βρισιες, προσβολες κτλπ.

Σταματα να λες μαλακιες που δεν ισχυουν, τουλαχιστον για εμενα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σε πιο σημειο εχεις δει οτι ειμαι μισογυνης; Εχεις επαφη με τη πραγματικοτητα ή απλα ακολουθεις τα λογια των αλλων και λες αυτα που λες;

Οτι να ναι λες φιλε, απλα η αληθεια σας καιει και φτιαχνετε παραμυθακια με δρακους. Ποτε μου δεν εχω ριξει την ευθυνη στις γυναικες, ουτε εχω πει κατι κακο για αυτες.

Καποιοι αλλοι που με κατηγορουν εδω μεσα για μισογυνη εχουν γραψει (και υπαρχουν ακομα τα γραφομενα τους) τα χειροτερα για τις γυναικες, βρισιες, προσβολες κτλπ.

Σταματα να λες μαλακιες που δεν ισχυουν, τουλαχιστον για εμενα.
οκ ότι πεις....
Δεν υπάρχουν όμως μόνο τα γραφόμενα των άλλων αλλά κ τα δικά σου...
Κ έχεις τσουβαλιασει ουκ ολίγες φορές τα πάντα....
Κ ναι μπορεί η πρώην σου να ήταν όπως λες...
Αυτές που έχεις πετύχει όπως τις περιγράφεις...
Αλλά όταν ο ίδιος λες μάγκας είναι όποιος βγάζει τρέλα φράγκα κ έχει αυτό έχει εκείνο το άλλο
Τι νομίζεις θα τραβήξεις γύρω σου?
Εγώ που δεν έχω φράγκα πως στο διάολο έχω πέσει κ σε πολλές μα πάρα πολλές καλές κ ξηγημενες κοπέλες?
Το κοκκαλακι της νυχτερίδας έχω?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
οκ ότι πεις....
Δεν υπάρχουν όμως μόνο τα γραφόμενα των άλλων αλλά κ τα δικά σου...
Κ έχεις τσουβαλιασει ουκ ολίγες φορές τα πάντα....
Κ ναι μπορεί η πρώην σου να ήταν όπως λες...
Αυτές που έχεις πετύχει όπως τις περιγράφεις...
Αλλά όταν ο ίδιος λες μάγκας είναι όποιος βγάζει τρέλα φράγκα κ έχει αυτό έχει εκείνο το άλλο
Τι νομίζεις θα τραβήξεις γύρω σου?
Εγώ που δεν έχω φράγκα πως στο διάολο έχω πέσει κ σε πολλές μα πάρα πολλές καλές κ ξηγημενες κοπέλες?
Το κοκκαλακι της νυχτερίδας έχω?

Χαιρομαι για εσενα που επεσες σε καλες κοπελες. Γιατι δεν κανεις γαμο με καποια απο ολες αυτες;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Χαιρομαι για εσενα που επεσες σε καλες κοπελες. Γιατι δεν κανεις γαμο με καποια απο ολες αυτες;
γιατί απαγορεύεται η διγαμια ίσως?

2 μύνηματα κ στα 2 λέω την λέξη "γυναίκα μου"
Κ με ρωτάς γιατί δεν παντρεύτηκα?
Μιλάμε μαζί η ψάχνεις μόνο φράσεις να πιαστείς για να την πεις?
:headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom