Νέα

Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
:grin:

Συνημμένα

• dde.jpg
    dde.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μου εχει τυχει να βγω με υποψηφιες γκομενες και να αγγιζουν, να φιλανε αλλα οταν ερχεται η στιγμη να παμε στο ψητο να λενε την φραση δεν ταιριαζει η χημεια.
Επειδη δεν πολυκαταλαβαινω τι εννουν εκτος απο το "δεν θα με γαμησεις" ανοιγω το θεμα για να κατατεθουν σκεψεις και εμπειριες μελων του μπου.
Τι ειναι αυτη η χημεια και πως την αντιλαμβανονται τα θηλυκα?

Αφού Υπάρχει στο site το έγκριτο Λεξικόν για αυτές τις περιπτώσεις

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Μου εχει τυχει να βγω με υποψηφιες γκομενες και να αγγιζουν, να φιλανε αλλα οταν ερχεται η στιγμη να παμε στο ψητο να λενε την φραση δεν ταιριαζει η χημεια.
Επειδη δεν πολυκαταλαβαινω τι εννουν εκτος απο το "δεν θα με γαμησεις" ανοιγω το θεμα για να κατατεθουν σκεψεις και εμπειριες μελων του μπου.
Τι ειναι αυτη η χημεια και πως την αντιλαμβανονται τα θηλυκα?
Άκου τώρα να δεις πως την ερμηνεύω εγώ την κλισέ φράση "Δεν ταιριάζει η χημεία μας" ή το ποιο μοντέρνο "δεν μου έκανες το κλικ"
Ερμηνεία : "Κάτι πάνω σου με χαλάει αν και έχεις σχεδόν όλα όσα ζητάω , αλλά προς το παρόν θέλω να σε βάλω στον πάγο 1ον για να σε έχω στα υπόψην σε περίπτωση που άλλες καλές ευκαιρίες χαλάσουν , και 2ον για να δω πόσο καψούρας είσαι μαζί μου για να σε πάω στο επόμενο επίπεδο δυσκολίας..."
Πως το αντικρούει κάποιος αυτό : Το απόλυτο "σκοράρισμα" για έναν άντρα θα ήταν να αισθανθείς την ατάκα που έρχεται και να την προλάβεις εσύ λέγοντάς της το ακόμα και εαν τη γουστάρεις και τη θέλεις πολύ.Οι γυναίκες την αποζητάνε την απόρριψη.Τη ζητάει ο οργανισμός τους.Δεν θέλουν να εκδηλώνεσαι από την αρχή.Πρέπει να κρατάς χαρακτήρα.Αν εκδηλωθείς εύκολα γι αυτήν σημαίνει οτι σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα θα κάνεις το ίδιο.Αυτό είναι που δεν θέλει με τίποτα.Ειδικά αν την ρίξεις στη μάπα μια απόριψη από εκεί που δεν το περιμένει τότε το πιθανότερο είναι να φάει τρελό κόλλημα μαζί σου.
Με τις περισσότερες γυναίκες είναι σαν να παίζει κάποιος σκάκι.Πρέπει να προσέχεις τι κινήσεις θα κάνεις και πότε θα τις κάνεις και να προβλέπεις τις κινήσεις του αντιπάλου πριν τις κάνει ώστε να είσαι έτοιμος για την απάντηση.Πλεονέκτημά τους οτι το ξέρουν καλά το παιχνίδι μιας και έχουν παίξει άπειρες "παρτίδες" με άπειρους υποψήφιους σε αντίθεση με εμάς που οι περισσότεροι έχουμε πολύ λίγες "παρτίδες" στο ενεργητικό μας οπότε δεν είμαστε εξοικιωμένοι πως ακριβώς να ελισόμαστε.
Είναι το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής.Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για να ρίξω ευγενικό άκυρο.
Η μετάφραση είναι "Έχεις κάτι που με χαλάει πάνω σου και δεν θέλω να συνεχίσουμε"
Μην το πολυσκεφτεστε. Απλά πηγαίνεις παρακάτω και ολα οκ.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.Η Τρελοκοτσιδου ποσο δικαιο εχει....Εχω βγει για καφε με μια{αρκετες φορες}Φιλη.....και μου πεταξε την ατακα ""σε βλεπω σαν Φιλο"" και θα την πληγωνε αν την εβλεπα ερωτικα....χαχαχαχαχα...και της πεταω την ατακα "Αν μου λεγανε τι πρεπει να διαλεξω, μια καλη Φιλια η ενα ΚΑΚΟ  ΣΕΞ θα προτιμησω μια Καλη Φιλια''να δειτε πως αντεδρασε.....χαχαχαχα....
Ισως αν δεν υπηρχε κολλημα απο μερια της{δεν χρειαζεται να αναφερω τι κολλημα}να το προχωρουσαμε αλλα αυτα που θα εχανε θα ηταν λιγοτερα απο αυτα που θα κερδιζε......
Καλα να περνατε........

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Την Καλησπερα στους Φιλους.Η Τρελοκοτσιδου ποσο δικαιο εχει....Εχω βγει για καφε με μια{αρκετες φορες}Φιλη.....και μου πεταξε την ατακα ""σε βλεπω σαν Φιλο"" και θα την πληγωνε αν την εβλεπα ερωτικα....χαχαχαχαχα...και της πεταω την ατακα "Αν μου λεγανε τι πρεπει να διαλεξω, μια καλη Φιλια η ενα ΚΑΚΟ  ΣΕΞ θα προτιμησω μια Καλη Φιλια''να δειτε πως αντεδρασε.....χαχαχαχα....
Ισως αν δεν υπηρχε κολλημα απο μερια της{δεν χρειαζεται να αναφερω τι κολλημα}να το προχωρουσαμε αλλα αυτα που θα εχανε θα ηταν λιγοτερα απο αυτα που θα κερδιζε......
Καλα να περνατε........

Αυτό με τις φίλες είναι μεγάλο κεφάλαιο! :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τη βρίσκω λάθος απάντηση !
Σε τέτοιες περιπτώσεις , θεωρώ σωστή απάντηση το

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΟΥΣ.
Για φίλους, θέλω μόνο άνδρες.

Κάνω τα πάντα με άνδρες φίλους, πλην του ΣΕΞ.
Τις γυναίκες, τις θέλω για το μοναδικό πράγμα που δεν κάνω με τους άνδρες φίλους !!!!!!!

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Τη βρίσκω λάθος απάντηση !
Σε τέτοιες περιπτώσεις , θεωρώ σωστή απάντηση το

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΟΥΣ.
Για φίλους, θέλω μόνο άνδρες.

Κάνω τα πάντα με άνδρες φίλους, πλην του ΣΕΞ.
Τις γυναίκες, τις θέλω για το μοναδικό πράγμα που δεν κάνω με τους άνδρες φίλους !!!!!!!

:hi:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλησπερα Φιλε Φilobie.....μια ερωτηση.....ποσο ετων εισαι?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλησπερα Φιλε Bourdeliari......

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
To έχω πάθει και εγώ με γκομενάρα μουνάρα, την κατάφερα για καφέ και μόλις κάτσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε ένιωθα ότι μιλάω με τον Σάκη τον υδραυλικό.... και έτσι έφυγα κύριος.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ότι δεν σας γουστάρουμε. Τελεία. Παύλα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Εσύ που ανοιξες το νήμα 15 χρονών είσαι για να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει δεν ταιριάζει η χημεία μεταξύ γυναίκας και άντρα? Δηλαδή δεν ταιριάζουν οι ενέργειες τους το καλούπι τους γενικά.. Το πιο ανούσιο νήμα που έχω δει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom