You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι εννοουνε οταν λενε δεν ταιριαζει η χημεια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 171
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μου εχει τυχει να βγω με υποψηφιες γκομενες και να αγγιζουν, να φιλανε αλλα οταν ερχεται η στιγμη να παμε στο ψητο να λενε την φραση δεν ταιριαζει η χημεια.
Επειδη δεν πολυκαταλαβαινω τι εννουν εκτος απο το "δεν θα με γαμησεις" ανοιγω το θεμα για να κατατεθουν σκεψεις και εμπειριες μελων του μπου.
Τι ειναι αυτη η χημεια και πως την αντιλαμβανονται τα θηλυκα?
Αφού Υπάρχει στο site το έγκριτο Λεξικόν για αυτές τις περιπτώσεις
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Άκου τώρα να δεις πως την ερμηνεύω εγώ την κλισέ φράση "Δεν ταιριάζει η χημεία μας" ή το ποιο μοντέρνο "δεν μου έκανες το κλικ"Μου εχει τυχει να βγω με υποψηφιες γκομενες και να αγγιζουν, να φιλανε αλλα οταν ερχεται η στιγμη να παμε στο ψητο να λενε την φραση δεν ταιριαζει η χημεια.
Επειδη δεν πολυκαταλαβαινω τι εννουν εκτος απο το "δεν θα με γαμησεις" ανοιγω το θεμα για να κατατεθουν σκεψεις και εμπειριες μελων του μπου.
Τι ειναι αυτη η χημεια και πως την αντιλαμβανονται τα θηλυκα?
Ερμηνεία : "Κάτι πάνω σου με χαλάει αν και έχεις σχεδόν όλα όσα ζητάω , αλλά προς το παρόν θέλω να σε βάλω στον πάγο 1ον για να σε έχω στα υπόψην σε περίπτωση που άλλες καλές ευκαιρίες χαλάσουν , και 2ον για να δω πόσο καψούρας είσαι μαζί μου για να σε πάω στο επόμενο επίπεδο δυσκολίας..."
Πως το αντικρούει κάποιος αυτό : Το απόλυτο "σκοράρισμα" για έναν άντρα θα ήταν να αισθανθείς την ατάκα που έρχεται και να την προλάβεις εσύ λέγοντάς της το ακόμα και εαν τη γουστάρεις και τη θέλεις πολύ.Οι γυναίκες την αποζητάνε την απόρριψη.Τη ζητάει ο οργανισμός τους.Δεν θέλουν να εκδηλώνεσαι από την αρχή.Πρέπει να κρατάς χαρακτήρα.Αν εκδηλωθείς εύκολα γι αυτήν σημαίνει οτι σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα θα κάνεις το ίδιο.Αυτό είναι που δεν θέλει με τίποτα.Ειδικά αν την ρίξεις στη μάπα μια απόριψη από εκεί που δεν το περιμένει τότε το πιθανότερο είναι να φάει τρελό κόλλημα μαζί σου.
Με τις περισσότερες γυναίκες είναι σαν να παίζει κάποιος σκάκι.Πρέπει να προσέχεις τι κινήσεις θα κάνεις και πότε θα τις κάνεις και να προβλέπεις τις κινήσεις του αντιπάλου πριν τις κάνει ώστε να είσαι έτοιμος για την απάντηση.Πλεονέκτημά τους οτι το ξέρουν καλά το παιχνίδι μιας και έχουν παίξει άπειρες "παρτίδες" με άπειρους υποψήφιους σε αντίθεση με εμάς που οι περισσότεροι έχουμε πολύ λίγες "παρτίδες" στο ενεργητικό μας οπότε δεν είμαστε εξοικιωμένοι πως ακριβώς να ελισόμαστε.
Είναι το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής.Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ για να ρίξω ευγενικό άκυρο.
Η μετάφραση είναι "Έχεις κάτι που με χαλάει πάνω σου και δεν θέλω να συνεχίσουμε"
Μην το πολυσκεφτεστε. Απλά πηγαίνεις παρακάτω και ολα οκ.
Η μετάφραση είναι "Έχεις κάτι που με χαλάει πάνω σου και δεν θέλω να συνεχίσουμε"
Μην το πολυσκεφτεστε. Απλά πηγαίνεις παρακάτω και ολα οκ.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.Η Τρελοκοτσιδου ποσο δικαιο εχει....Εχω βγει για καφε με μια{αρκετες φορες}Φιλη.....και μου πεταξε την ατακα ""σε βλεπω σαν Φιλο"" και θα την πληγωνε αν την εβλεπα ερωτικα....χαχαχαχαχα...και της πεταω την ατακα "Αν μου λεγανε τι πρεπει να διαλεξω, μια καλη Φιλια η ενα ΚΑΚΟ ΣΕΞ θα προτιμησω μια Καλη Φιλια''να δειτε πως αντεδρασε.....χαχαχαχα....
Ισως αν δεν υπηρχε κολλημα απο μερια της{δεν χρειαζεται να αναφερω τι κολλημα}να το προχωρουσαμε αλλα αυτα που θα εχανε θα ηταν λιγοτερα απο αυτα που θα κερδιζε......
Καλα να περνατε........
Ισως αν δεν υπηρχε κολλημα απο μερια της{δεν χρειαζεται να αναφερω τι κολλημα}να το προχωρουσαμε αλλα αυτα που θα εχανε θα ηταν λιγοτερα απο αυτα που θα κερδιζε......
Καλα να περνατε........
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Την Καλησπερα στους Φιλους.Η Τρελοκοτσιδου ποσο δικαιο εχει....Εχω βγει για καφε με μια{αρκετες φορες}Φιλη.....και μου πεταξε την ατακα ""σε βλεπω σαν Φιλο"" και θα την πληγωνε αν την εβλεπα ερωτικα....χαχαχαχαχα...και της πεταω την ατακα "Αν μου λεγανε τι πρεπει να διαλεξω, μια καλη Φιλια η ενα ΚΑΚΟ ΣΕΞ θα προτιμησω μια Καλη Φιλια''να δειτε πως αντεδρασε.....χαχαχαχα....
Καλα να περνατε........
Αυτό με τις φίλες είναι μεγάλο κεφάλαιο!
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Τη βρίσκω λάθος απάντηση !
Σε τέτοιες περιπτώσεις , θεωρώ σωστή απάντηση το
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΟΥΣ.
Για φίλους, θέλω μόνο άνδρες.
Κάνω τα πάντα με άνδρες φίλους, πλην του ΣΕΞ.
Τις γυναίκες, τις θέλω για το μοναδικό πράγμα που δεν κάνω με τους άνδρες φίλους !!!!!!!
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Τη βρίσκω λάθος απάντηση !
Σε τέτοιες περιπτώσεις , θεωρώ σωστή απάντηση το
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΙΛΟΥΣ.
Για φίλους, θέλω μόνο άνδρες.
Κάνω τα πάντα με άνδρες φίλους, πλην του ΣΕΞ.
Τις γυναίκες, τις θέλω για το μοναδικό πράγμα που δεν κάνω με τους άνδρες φίλους !!!!!!!
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φιλε Φilobie.....μια ερωτηση.....ποσο ετων εισαι?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
25 πρεπει να ναι ο φιλος και πολλΑ λεμε. Ασχετως τι δηλωνειΚαλησπερα Φιλε Φilobie.....μια ερωτηση.....ποσο ετων εισαι?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φιλε Bourdeliari......
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Καλημέρα φίλε μου!!!Καλησπερα Φιλε Bourdeliari......
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Πες τα ρε τυπε.. που να συγκριθουν οι τσουτσοι με τα σκανδιναβικα κουνελακιαΠοια θηλυκά; αφού είναι σαν τραβελια...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
:- :-Ότι δεν σας γουστάρουμε. Τελεία. Παύλα.
Επισκέπτης
μιλας ως εκπροσωπος των γυναικων ανω των 50 ετων;Ότι δεν σας γουστάρουμε. Τελεία. Παύλα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ως ο χειρότερος σου εφιάλτης αντιπροσωπεύοντας όσες σε έχουν φτύσειμιλας ως εκπροσωπος των γυναικων ανω των 50 ετων;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Εσύ που ανοιξες το νήμα 15 χρονών είσαι για να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει δεν ταιριάζει η χημεία μεταξύ γυναίκας και άντρα? Δηλαδή δεν ταιριάζουν οι ενέργειες τους το καλούπι τους γενικά.. Το πιο ανούσιο νήμα που έχω δει
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Καλησπερα Φιλε Φilobie.....μια ερωτηση.....ποσο ετων εισαι?
Ηλικιακό group 45-50 !!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 68