Νέα

Τι δε θα (ξανα)κάνατε ποτέ στη ζωή σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASOULHSKAL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
λες ?
Παντως με κοβω να μην ασχολουμαι καν

Standard σε λέω.

Και όταν σταματήσεις να ασχολείσαι και ειδικά να το φιλοσοφείς εκεί να δεις γέλιο.

Τα καλύτερα έρχονται.

Μην το γαμάς κι εσύ. :rolleyes:

Καλά..και εσείς οι σουσουράδες, στα 30 να τα πούμε.

Μιλάμε για πολύ γέλιο.

:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
λες ?

Παντως με κοβω να μην ασχολουμαι καν

αν εχω σταθερη δουλεια και εχω λεφτα να τα τρωω στις πουτανες!  :grin:

με εχουν απογοητευσει οι σχεσεις ρε φιλε... οχι επειδη καποια με πληγωσε

αλλα επειδη τα βαρεθηκα ολα αυτα... παλια τρελαινομουν... τωρα δεν...
Πότε πρόλαβες και απογοητευτηκες?
Μικρος δεν εισαι?

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1) Ποτέ δεν θα τα ξαναέφτιαχνα με μια πατσαβούρα που τα είχα και ντρεπόμουν να την κυκλοφορήσω...Το είχα κάνει κάποτε και κάθε φορά που βγαίναμε έξω,κοιταζα διαρκώς γύρω μου αν με βλεπει κανείς...
2) Ποτέ δεν θα άφηνα αγάμητη μια παρθένα. Τα είχα με ενα δεκαεξαχρονο κοριτσι,όταν του εριχνα οχτω χρονάκια και απο θέμα ηθικής δεν τη γαμησα... Αποτέλεσμα;;; Εχει πηδηχτει τώρα με περισσοτερα απο πέντε άτομα εκτος απο εμενα...
3) Ποτέ δεν θα ξαναφηνα τον εγωϊσμό να με νικήσει... Το έκανα παλιά..Αποτέλεσμα;; Ο χωρισμός ενώ αγαπιόμασταν με την κοπέλα..
4) Ποτέ δεν θα ξαναφηνα ατιμωρητη την κοπέλα φιλου μου που μου την επεσε... Ειχε γίνει και δεν έκανα τιποτα ενω μου άρεσε η κοπέλα του...Μέγα λάθος!!! Ή έπρεπε να την δώσω στεγνα στον φίλο, ή επρεπε να την πηδήξω... Το να μην κάνω τιποτα απο τα δυο ηταν τεραστηο λαθος..
5) Ποτέ δεν θα ξαναλυπηθω γκομενα που κλαιει...Μονο οταν κλαιει ενας αντρας ,κλαιει αληθινα. Οι γκομενες κλαινε για να σε τουμπαρουν...
6) Ποτέ δεν θα ξαναγνωριζα οποια γυναικα με γαμησε... Αν περναγε απ το χερη μου θα το εκανα ολες οσες με εκαναν να στενοχορηθω..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχω επιστρέψει στα πάτρια και έχω βάλει το ανάλογο κοστούμι ναούμ.

Καλά δε σε ξέρω κιόλας, αλλά νομίζω δε σου ταιριάζει. Είσαι ψωνισμένος, αλλά σε προτιμώ αριστοκράτη, παρά ναούμ κ σε λεω, φάση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Standard σε λέω.

Και όταν σταματήσεις να ασχολείσαι και ειδικά να το φιλοσοφείς εκεί να δεις γέλιο.

Τα καλύτερα έρχονται.

Καλά..και εσείς οι σουσουράδες, στα 30 να τα πούμε.

Μιλάμε για πολύ γέλιο.

:2funny:

Ναι ρε εχεις δικιο. Απλα δεν ασχολουμαστε
αν ασχολιομασταν το καλυτερο γκομενακι θα χαμε
και τσαμπε  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1) Ποτέ δεν θα τα ξαναέφτιαχνα με μια πατσαβούρα που τα είχα και ντρεπόμουν να την κυκλοφορήσω...Το είχα κάνει κάποτε και κάθε φορά που βγαίναμε έξω,κοιταζα διαρκώς γύρω μου αν με βλεπει κανείς...
2) Ποτέ δεν θα άφηνα αγάμητη μια παρθένα. Τα είχα με ενα δεκαεξαχρονο κοριτσι,όταν του εριχνα οχτω χρονάκια και απο θέμα ηθικής δεν τη γαμησα... Αποτέλεσμα;;; Εχει πηδηχτει τώρα με περισσοτερα απο πέντε άτομα εκτος απο εμενα...
3) Ποτέ δεν θα ξαναφηνα τον εγωϊσμό να με νικήσει... Το έκανα παλιά..Αποτέλεσμα;; Ο χωρισμός ενώ αγαπιόμασταν με την κοπέλα..
4) Ποτέ δεν θα ξαναφηνα ατιμωρητη την κοπέλα φιλου μου που μου την επεσε... Ειχε γίνει και δεν έκανα τιποτα ενω μου άρεσε η κοπέλα του...Μέγα λάθος!!! Ή έπρεπε να την δώσω στεγνα στον φίλο, ή επρεπε να την πηδήξω... Το να μην κάνω τιποτα απο τα δυο ηταν τεραστηο λαθος..
5) Ποτέ δεν θα ξαναλυπηθω γκομενα που κλαιει...Μονο οταν κλαιει ενας αντρας ,κλαιει αληθινα. Οι γκομενες κλαινε για να σε τουμπαρουν...
6) Ποτέ δεν θα ξαναγνωριζα οποια γυναικα με γαμησε... Αν περναγε απ το χερη μου θα το εκανα ολες οσες με εκαναν να στενοχορηθω..

ποτε δεν θα ξανακανω την μαλακια να διαβαζω τετοια ποστ

κατσε να τα παρουμε 1-1. Στο 1. Στο πουτσο σου ρε μαλακα... ξερεις ποσες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να γουσταρει μια πιπα απο ενα τελειωμενο μπαζο?  :grin: αλλη καυλα σου λεω.
2. Εχω αφησει και εγω παρθενες αγαμητες εδω ειναι καθαρα υποκειμενικο για το 3. δεν ξερω συνηθως δεν ειμαι εγωιστης αν εχω λαθος και ξερω πως η αλλη ενδιαφερεται οτι και αν εχει γινει θα την ξαναπαρω τηλεφωνο (εκτος και αν με εχει απατησει βεβαια η μου εχει πει ψεμμα καλα νταξει το ψεμμα δεν το συγχωρω με τιποτα με ξενερωνει.) στο 4. να του την πηδηξω οχι... να του το πω... φυσικα. Μ αρεσουν τα ρουφιανιλικια για πουτανες... ειμαι ρουφιανιδης! 5) εγω θα λυπομουν φιλε!
6) ε νταξει στα αρχιδια σου.... το παρελθον να το κοιτας για να διορθωνεις λαθη οχι για να θυμασαι απωθυμενα.  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ήμαρτον. :S
Δεν είσαι εσύ απόψε.
Σ'εμένα ειδικά δε θα έβαζες ποτέ τέτοιο εμότ.
Τι σκατά?!

Προσπαθώ όλη μέρα να αποφασίσω ανάμεσα σε 2 ζευγάρια gadgets και δεν βγάζω άκρη και τα έχω πάρει στο κράνος.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Προσπαθώ όλη μέρα να αποφασίσω ανάμεσα σε 2 ζευγάρια gadgets και δεν βγάζω άκρη και τα έχω πάρει στο κράνος.

αυτο ειναι φθορα , ξερεις καλα οτι ο χρονος ειναι χρημα .
παρτα ολα .-

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μου τα έκαναν δώρο!

Torch + playbook ή Iphone + ipad?

Σήμερα πήρα iphone και κοντεύω να έρθω σε οργασμό, οπότε δε θα είμαι αντικειμενική χαχα!
Εντιτ: Με γεια!! Αυτά είναι δωρα! :rockon:

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
ποτε δεν θα ξανακανω την μαλακια να διαβαζω τετοια ποστ

κατσε να τα παρουμε 1-1. Στο 1. Στο πουτσο σου ρε μαλακα... ξερεις ποσες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να γουσταρει μια πιπα απο ενα τελειωμενο μπαζο?  :grin: αλλη καυλα σου λεω.
2. Εχω αφησει και εγω παρθενες αγαμητες εδω ειναι καθαρα υποκειμενικο για το 3. δεν ξερω συνηθως δεν ειμαι εγωιστης αν εχω λαθος και ξερω πως η αλλη ενδιαφερεται οτι και αν εχει γινει θα την ξαναπαρω τηλεφωνο (εκτος και αν με εχει απατησει βεβαια η μου εχει πει ψεμμα καλα νταξει το ψεμμα δεν το συγχωρω με τιποτα με ξενερωνει.) στο 4. να του την πηδηξω οχι... να του το πω... φυσικα. Μ αρεσουν τα ρουφιανιλικια για πουτανες... ειμαι ρουφιανιδης! 5) εγω θα λυπομουν φιλε!
6) ε νταξει στα αρχιδια σου.... το παρελθον να το κοιτας για να διορθωνεις λαθη οχι για να θυμασαι απωθυμενα.  ;)

Εισαι χαβαλες και εχεις και τα δικια σου σ αυτα που γραφεις!
βασικα ο καθενας εχει τις αποψεις σου...
Το μονο που θα διαφωνησω συμπληρωνοντας είναι στο 1. Κι εγω φίλε μου γουστάρω μπάζα και όχι μονο για πίπα,αλλά να ξεσκίζω αγρια χοντροπούτανα και πατσαβουρες... Ομως εχουμε και μια φημη :sunglasses:
Και αν διαβασεις τις κριτικες μου(κι αυτες που θα γραψω ακομη) γουσταρω πολυ...τελειωμενες καταστασεις :grin: :grin: :grin: Άλλα οπωσ σου ειπα η φημη,ειναι φημη...
Αλλο να γαμαω μια πατσαβουρα, μια χοντρη ή μια εβδομηνταχρονη γιαγια σε μπουρδελο κι αλλο να βγαινω με τους φιλους μου στο βιλα μερσεντεσ και να ειναι αυτοι με τις μουναρες κι εγω με την χοντροκωολα που δεν ηξερε να ντυθει... Κοιταζα ολες τις γκομενες και γινομουν σκατα :P :P :P
Ποτε ξανα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ: δεν ειμαι κανενας χοντρος,σκατομουρης, αλλα ειχαμε φασωθει με την γκομενα σε μια στιγμη μεθυσιου...και το ενα εφερε το αλλο και καταλξαμε να τα εχουμε για δυο βδομαδες (και πολυ ηταν) :headbang: :headbang:

επίσης μιας και το θυμηθηκα:

7) Ποτέ δεν θα ξαναφασωσω μπάζο,όταν εχω πιει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom