- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ένας Ολυμπιακός που σέβεται τον εαυτό του, διακόπτει διακοπές , κάνει 200 χιλιόμετρα ναι δει το ματς και συνεχίζει διακοπές
μας τρέλανε πάλι ο Θρύλος.
Ένας Ολυμπιακός που σέβεται τον εαυτό του, διακόπτει διακοπές , κάνει 200 χιλιόμετρα ναι δει το ματς και συνεχίζει διακοπές
Aφου τα ειπαμε ρε ψηλε σε γαμαει ο Σαββας,ο γιος του,ο Βαγγελας και γενικα στον εχουμε δωσει στο χερι.η πουστομαδα της Ευρωπης επεκτεινε την αυθαιρετη παραγκα της και στα Ευρωπαικα οικοπεδα...
Αυτοι ειστε...
αυτό είναι στάνταρΘα βλέπανε και τα βαζελια μπας και βάλει κάνα γκολ ο Μπεργκ να βγουν να πουν καμία μαλακια και κατσαν στο παγωτο πάλι
Θα βλέπανε και τα βαζελια μπας και βάλει κάνα γκολ ο Μπεργκ να βγουν να πουν καμία μαλακια και κατσαν στο παγωτο πάλι
ε τοτε θα με εχετε στο κεφαλι σας...
Θα βλέπανε και τα βαζελια μπας και βάλει κάνα γκολ ο Μπεργκ να βγουν να πουν καμία μαλακια και κατσαν στο παγωτο πάλι
Πουστρακι, δεν φτανει που εισαι σκατοψυχος εισαι και αστοιχειωτος και αμολας κοτσανες... Δεν ξερεις τι σου γινεται. Καπου κατι ακουσες κατι διαβασες, τα μπέρδεψες και παραληρεις... Ουστ χαμενο σκουλικι απο δω....Παλι ομαδα-ανεκδοτο εχετε...Σας σπρωχνει ο γιος του κερατα απο ψηλα και νομιζετε εχετε ομαδα...
Δεν πειραζει,οταν ερθουμε κατω και ξεπαρθενιασουμε τις κορες σας,θα προσγειωθειτε στην ασπρομαυρη πραγματικοτητα...
Kαλησπερα τακη... Μαρκους απο σουηδια
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3922.0;attach=1156134;image[/img[/URL]]
Kαλησπερα τακη... Μαρκους απο σουηδια
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"Απογοητευμένος ήταν ο Μάρκους Μπεργκ μετά το 4-0 του Ολυμπιακού απέναντι στην Κρασνοντάρ.
Νιώθω ντροπή για το πώς παίξαμε σήμερα. Δεν είναι αυτό το επίπεδό μας. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα αλλά κάναμε τον αντίπαλό μας να δείχνει πιο καλός απ' όσο είναι.
Όπως είπα και πριν νιώθω ντροπή.
Είμαι απογοητευμένος. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ και είναι πολύ κακό αυτό για εμάς. Αισθάνομαι [size=10pt][b][font=Verdana][color=red][font=Verdana]ΝΤΡΟΠΗ[/font][/color][/font][/b][/size] για την εμφάνισή μας.
Ο Ολυμπιακός είχε κάνει καλό σκάουτινγκ και ήξεραν το που να χτυπήσουν. Εμείς τα κάναμε όλα λάθος".
Όσο για τις συζητήσεις που είχε με τους "ερυθρόλευκους" απάντησε:
:alivedick: Όχι δεν θέλω να πω κάτι. Έχω σεβασμό για όλους. Θέλω να κοιτάζω μπροστά. Δεν θέλω να σκέφτομαι το τι μπορεί να έγινε". :alivedick: