NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ολοι εχουνε γαύρο μπαμπάτι γίνεται ρε νικκκκ
ολοι εχουνε γαύρο μπαμπάτι γίνεται ρε νικκκκ
ποναει πολύ η πουτσα;η πουστομαδα της Ευρωπης επεκτεινε την αυθαιρετη παραγκα της και στα Ευρωπαικα οικοπεδα...
Αυτοι ειστε...
τραβά κρεμασου από την καμάρα για διαμαρτυρία μωρηη πουστομαδα της Ευρωπης επεκτεινε την αυθαιρετη παραγκα της και στα Ευρωπαικα οικοπεδα...
Αυτοι ειστε...
12η αγωνιστικη...ποναει πολύ η πουτσα;
τι έχουμε να πούμε εσύ κι εγώ. Μωρη πουστρα μικροί μεγάλοι στον ίδιο καφενέ σήκωσες κεφάλι με 2 κατσαρολια θα στην κόψω την γλώσσα απ' την ρίζα12η αγωνιστικη...
το ξερεις οτι θα ερθω στην κλεμμενη εδρα σας και θα σας ριξω ανελεητη πουτσα....τι έχουμε να πούμε εσύ κι εγώ. Μωρη πουστρα μικροί μεγάλοι στον ίδιο καφενέ σήκωσες κεφάλι με 2 κατσαρολια θα στην κόψω την γλώσσα απ' την ρίζα
σε βλέπω για 6αρα πάλιτο ξερεις οτι θα ερθω στην κλεμμενη εδρα σας και θα σας ριξω ανελεητη πουτσα....
εσύ μωρη δικαιουσε να μιλάς για κλεμμένα εσύ;το Παλατάκι ρεφενε έκανε ο μασκοφόρος στην 4α και το χτίσανε ? Τραβά μωρη να τα πεις σε κανέναν άλλο να πιάσουμε τόπο και το καλό που σου θέλω ξεκουμπισου από αυτό το θρεντ όσο είναι καιρόςτο ξερεις οτι θα ερθω στην κλεμμενη εδρα σας και θα σας ριξω ανελεητη πουτσα....
ρε μαζο τραγουδα καλυτερα τεσσερις πηγε μου παν παλί φυγε.το ξερεις οτι θα ερθω στην κλεμμενη εδρα σας και θα σας ριξω ανελεητη πουτσα....
πες μου τι ενοιωσες οταν ακουσες....."ΑΚΠΟΟΟΟΟΟΟΜ....ΤΡΙΑ-ΜΗΔΕΕΕΕΝ"....πηγαινε πισω και πες μου τι σκεφτηκες...πονεσε η σουφρα σου...???εσύ μωρη δικαιουσε να μιλάς για κλεμμένα εσύ;το Παλατάκι ρεφενε έκανε ο μασκοφόρος στην 4α και το χτίσανε ? Τραβά μωρη να τα πεις σε κανέναν άλλο να πιάσουμε τόπο και το καλό που σου θέλω ξεκουμπισου από αυτό το θρεντ όσο είναι καιρός