Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Μεγαλη μπαλα επαιξε ο θρυλος εχτες,χαιρεσαι να τον βλεπεις,επιτελους ενας φοβερος προπονητης!!!!!
τι σας ελεγα;Εντωμεταξυ με το χθεσινο ματς τα ευρωπαικα στατιστικα διαμορφωθηκαν ως εξης :
Ολυμπιακος
288 ματς / 115 νικες / 36 εκτος εδρας νικες
Βαζελος
287 ματς / 101 νικες / 32 εκτος εδρας νικες
υγ : περιμενω με αγωνια την τοποθετηση του κωλο-πουλιου να μας την πει για την δεκαετια που δεν εκανε διπλο στην ευρωπη ο θρυλος..
διαβασε δυο ποστ παραπανω και αλλα δυο τρια ποστ στην προηγουμενη σελιδα ρε αγιαναργυρε
ποιος ασχολειται με το βαζελα ρε πουλι?
τι σας ελεγα;
ποιος ασχολειται με το βαζελα ρε πουλι?
εκει που εχω παει εγω δεν θα πατε ποτε κοκκινες πουτανεςΠες μας τυπε για το γκολ του βαζεχα με τον αγιαξ..
που εχεις παει ρε πουλι? αφου χανοσαστε στο τερμα συγγρου.....δεξια να πηγαινειςεκει που εχω παει εγω δεν θα πατε ποτε κοκκινες πουτανες
χαρειτε με την αφιον καραχισαρ και την τρανζιστορ γιατι μεχρι εκει ειστε
προβλεψη τρουμπακη....προβλεψη πουλιου
γαυριελες 4ες στον ομιλο και εκτος ευρωπης
Το γηπεδο εβραζε, η ομαδα κεντουσε...κλασικη ευρωπαικη βραδια του θρυλου...Που σε Τάκη. Είδες γίνανε όπως στα είπα τις προάλλες. Είπα θα τους γαμησουμε και τους ξεσκισαμε
εδω τυπε?εκει που εχω παει εγω δεν θα πατε ποτε κοκκινες πουτανες
χαρειτε με την αφιον καραχισαρ και την τρανζιστορ γιατι μεχρι εκει ειστε
η παναθα θα ειναι τριαδα φετος ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, θα σας γαμησει μεσα στο Καραισκακη και μετα το 2021 που θα μπουμε στο νεο γηπεδο ετοιμαστειτε για παρθενοραφηπροβλεψη τρουμπακη....
παναθα παλευει για την σωτηρια παλι
η παναθα θα ειναι τριαδα φετος ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, θα σας γαμησει μεσα στο Καραισκακη και μετα το 2021 που θα μπουμε στο νεο γηπεδο ετοιμαστειτε για παρθενοραφη
προβλεψη πουλιου νο2: καε οσφπ - χαριλαος τρικουπης αγωνες πυρκαγια για ανοδο
η παναθα θα ειναι τριαδα φετος ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, θα σας γαμησει μεσα στο Καραισκακη και μετα το 2021 που θα μπουμε στο νεο γηπεδο ετοιμαστειτε για παρθενοραφη
προβλεψη πουλιου νο2: καε οσφπ - χαριλαος τρικουπης αγωνες πυρκαγια για ανοδο