Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Λοιπόν ας βάλουνε καμιά βιντεοκασέτα να δούνε το μπουρδέλο τους στην ευρώπη γτ σε dvd δεν είχαν κυκλοφορήσει αγώνες τους
τυπε τωρα που ειπες dvd ειχε πεσει παλια στα χερια μου ενα dvd του πρωταθλητη για τα 7 συνεχομενα πρωταθληματα του θρυλου

μιαμιση ωρα αφιερωμα, τα 45 λεπτα βαραγε μπεναλτυ ο τζωρτζεβιτς

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Μα τί μορφή είναι αυτός ο τύπος...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε θα διαλεξες  αφαντου φανταζομαι αφου εχει γινει αφαντο το πρωταθλημα  :2funny:
πηγα αφαντου χτες
σημερα μπορει να παω φαληρακι να μαζεψω καμια σουρωμενη αγγλιδα απο το πεζοδρομιο, να της βαλω φανελα του θρυλου και να την ξεμουνιασω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.584
Πόντοι
5.006
πηγα αφαντου χτες
σημερα μπορει να παω φαληρακι να μαζεψω καμια σουρωμενη αγγλιδα απο το πεζοδρομιο, να της βαλω φανελα του θρυλου και να την ξεμουνιασω

Οι σουρωμενες αγγλιδες ειναι η μονη επαφη που εχεις με ευρωπη εδω και μια δεκαετια...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.157
Πόντοι
5.506
πηγα αφαντου χτες
καλα θα κανεις πουλι γιατι αμα βαλεις της παναθας θα σε ξεκωλιασει κανας αγγλος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.455
Πόντοι
2.606
πηγα αφαντου χτες
τυπε προσεξε μονο μην σουρωσεις εσυ και σε κανει γλεντιμποη κανας τσαμπικος  :tooth:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
τυπε τωρα που ειπες dvd ειχε πεσει παλια στα χερια μου ενα dvd του πρωταθλητη για τα 7 συνεχομενα πρωταθληματα του θρυλου

μιαμιση ωρα αφιερωμα, τα 45 λεπτα βαραγε μπεναλτυ ο τζωρτζεβιτς

Πηδάς τίμιες πλην άπλυτες προσφυγοπούλες και τις μετατρέπεις σταδιακά σε ελεεινίδες. Δε σε πειράζω πες ότι μαλακία θες.
Respect

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.455
Πόντοι
2.606
οι τσαμπικοι ειναι φλωρακια
οι μισοι ποδοσφαιριστες και οι αλλοι μισοι dj
πουλι μαζεψε κανεναν για την παναθα και που σε περασε και μια βολτιτσα απο το δασος με τις πεταλουδιτσες μονο μην βαδιζεις πολυ αναλαφρα με την αποχη γιατι μπορει να σκασει μυτη κανας τσαμπικος παπαχρονης  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πουλι μαζεψε κανεναν για την παναθα και που σε περασε και μια βολτιτσα απο το δασος με τις πεταλουδιτσες μονο μην βαδιζεις πολυ αναλαφρα με την αποχη γιατι μπορει να σκασει μυτη κανας τσαμπικος παπαχρονης  :2funny:
εχω κανει φανταρος στη ροδο 1 χρονο
τους τσαμπικους που κανανε μαντραπηδες απο τις καλιθιες και το τσαιρι τους εβαζα στη σειρα εξω απο το λοχο και τους εδινα χαστουκι ντομινο οπως ο βεγγος στις αδερφες του

κυκλοφορω στο δρομο και οι τσαμπικοι αλλαζουν πεζοδρομιο

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.263
Πόντοι
2.606
τους τσαμπικους που κανανε μαντραπηδες απο τις καλιθιες και το τσαιρι τους εβαζα στη σειρα εξω απο το λοχο και τους εδινα χαστουκι ντομινο οπως ο βεγγος στις αδερφες του

οι τσαμπίκοι αν έμεναν κανένα 3μηνο στην μονάδα και δεν έφευγαν με απόσπαση για το σπίτι τους ήταν θαύμα...

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.263
Πόντοι
2.606
αφου ειχαν το πουλι να τους κανει τα νουμερα ρε θειο

τσαμπίκο και μη βυσματία δεν γνώρισα, οπότε όποιον και να γλεντούσε θα ήταν για πολύ λίγο.
ήμουν 14 μήνες σχεδόν.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.539
Πόντοι
5.006

δε πας να φας κανένα καναβουρι η ώρα σου ειναι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom