Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οι τσαμπίκοι αν έμεναν κανένα 3μηνο στην μονάδα και δεν έφευγαν με απόσπαση για το σπίτι τους ήταν θαύμα...
στην αρχη δεν ασχολιομουνα αλλα οταν μειναμε λιγοι και τα μουνια εφευγαν με μαντραπηδες και υπηρεσιακα ο ενας για να φαει σπιτι, ο αλλος για να κανει προπονηση στο διαγορα, ο τριτος για να γαμησει τη γκομενα και να κωλομπαρεψει στην ορφανιδου, αλλαξα κι εγω ροτα και αρχισε να πεφτει ραβδος

ημουνα και 5-6 χρονια μεγαλυτερος και ειχε φχαριστηθει το χερι μου να ριχνει φαπες οταν ξαναμπαινανε μεσα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Βελτιωμένη η ομάδα, κάθε φορά είναι και λίγο καλύτερη από την προηγούμενη φορά...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.455
Πόντοι
2.606
στην αρχη δεν ασχολιομουνα αλλα οταν μειναμε λιγοι και τα μουνια εφευγαν με μαντραπηδες και υπηρεσιακα ο ενας για να φαει σπιτι, ο αλλος για να κανει προπονηση στο διαγορα, ο τριτος για να γαμησει τη γκομενα και να κωλομπαρεψει στην ορφανιδου, αλλαξα κι εγω ροτα και αρχισε να πεφτει ραβδος

ημουνα και 5-6 χρονια μεγαλυτερος και ειχε φχαριστηθει το χερι μου να ριχνει φαπες οταν ξαναμπαινανε μεσα
πουλι φαινεσαι σκληρος και ακαρδος τυπος μπροστα στο θεαμα ομως  της γιαχαμπιμπισας  να περιμενει τον ηλεκτρικο για τα κατω πατησια  λυγισες  :'(

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Συνημμένα

• POA - Ekei Pou Exw Taxidepsei.jpg
    POA - Ekei Pou Exw Taxidepsei.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 37

didier

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλη νίκη,φοβερή δουλειά έχει κάνει ο Μάρτινς,η ομάδα έχει βελτιώσει πολύ την αμυντική λειτουργία της.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
μπαινετε ομιλους τσαμπιο λιγκ και παλι με την τριφυλλαρα ασχολειστε καργιολια

ξερετε οτι εκει ειναι τα χωραφια μας και τρωγεστε με τα ρουχα σας

μη χαιρεστε, στους ομιλους θα πεσουνε τεσσαρες αλλα απο την αναποδη
Ρε πουλί εσύ έχεις φάει τη ζωή σου μεσΑ στο θρεντ του θρύλου να μη στη πούμε λίγο;αφού γι'αυτό είσαι εδω

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.992
Πόντοι
6.536
Πουλί έτσι όπως τα κάναμε ας μην βγάζουμε γλώσσα.
Είναι 2-3 επίπεδα πάνω τουλάχιστον.
Και με πρόεδρο αρχιδάτο που εμείς δεν είχαμε ποτέ ούτε στο 1/10 του σε οικονομική επιφάνεια...

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Ακόμα καυλωμενος εγώ από το θρίαμβο. Θα χρειαστώ καμία βδομάδα σίγουρα ακόμα να συνελθω

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Μπουχαλάκης φοβερά βελτιωμένος, μην ακούω μαλακίες.

Με Φορτούνη θα ήμασταν για μεγάλα πράγματα, αλλά και τώρα με ένα 10άρι ισάξιο του Φορτούνη (δύσκολο αλλά εφικτό) θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πάντως είναι και το ματς αν σου κάτσει. Με την Μπασκασεχίρ ήμασταν λίγο τυχεροί στην αρχή.

Μαρτινς πολύ συμπαθής φυσιογνωμία. Καλός άνθρωπος, δίκαιος, οι παίκτες παίζουν και για εκείνον πιστεύω. Τον συμπαθούν.

Πιστεύω δύσκολα θα περάσουμε στους δυο πρώτους του ομίλου με τις ομάδες που είδα. Μάλλον θα παλέψουμε για 3η θέση.

Το πουλί έχει λυσσάξει, θα βλέπει θρύλο το χειμώνα όλο άγχος.

:takethis: :takethis: :takethis:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Τσακιστειτε κ ελατε γηπεδο ρε!!!

Συνημμένα

• Inst-image-9.jpg
    Inst-image-9.jpg
    149,8 KB · Εμφανίσεις: 21

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.584
Πόντοι
5.006
Ο φαλκαο εριξε ακυρο στην γαλαταααραι ενα βημα πριν ολοκληρωσει την μεταγραφη του.. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom