barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.506
ψωνιζει του που κ πρε κατι βραχακια για την εξοδο στο steam αργοτερα ρε τυπε..που να ειναι το πουλι?
οπας τι έχουμε εδώ?? Ρε μλκες πάτε καλά θέλετε να κλείσει η κάνουλα από Πειραιά μεριά!Ρε γαυροι η ξεφτιλα σας δεν εχει τελειωμό...στο ριπλει δειχνει καθαρα οτι τραβάει τον παίκτη από τη φανέλα και μετά πάει ο διαιτητης στο var Και του δείχνουν ριπλει από μακριά και κάνουν ζουμ χωρίς να φενεται το τράβηγμα;ρε ξεφτιλεεεεες
Ρε γαυροι η ξεφτιλα σας δεν εχει τελειωμό...στο ριπλει δειχνει καθαρα οτι τραβάει τον παίκτη από τη φανέλα και μετά πάει ο διαιτητης στο var Και του δείχνουν ριπλει από μακριά και κάνουν ζουμ χωρίς να φενεται το τράβηγμα;ρε ξεφτιλεεεεες
Ρε γαυροι η ξεφτιλα σας δεν εχει τελειωμό...στο ριπλει δειχνει καθαρα οτι τραβάει τον παίκτη από τη φανέλα και μετά πάει ο διαιτητης στο var Και του δείχνουν ριπλει από μακριά και κάνουν ζουμ χωρίς να φενεται το τράβηγμα;ρε ξεφτιλεεεεες
πεινάσανε τυπε κούραση τραβάνε...Τι var και μαλακίες που τσαμπουνάτε εδώ μέσα. Εδώ οι άλλοι τρώγανε σουβλάκια την ώρα του αγώνα...χχαχαχαχααχ Ελλάς το μεγαλείο σου..
σκασε μην σε ξαναστειλω στα τοπικα..Ρε γαυροι η ξεφτιλα σας δεν εχει τελειωμό...στο ριπλει δειχνει καθαρα οτι τραβάει τον παίκτη από τη φανέλα και μετά πάει ο διαιτητης στο var Και του δείχνουν ριπλει από μακριά και κάνουν ζουμ χωρίς να φενεται το τράβηγμα;ρε ξεφτιλεεεεες
εχει γινει ηδη η απονομη των επομενων 20 τυπε..στα 65 ειμαστε κ προγραμματιζονται τα επομενα 35 για την κατοσταρα..με το δεξι
προβλεπω πρωταθλημα φετος .5 ακομα για να ραψουμε 5ο αστερι
πρώτον ρε μαλακα Αλβανέ το "σκάσε" να τον πεις στη μάνα σου.δευτερον εσυ θα κλασεις τα αρχιδια,γιατί από τα αρχιδια μου κρεμεσαι και με παρακαλάς να κερδίσω τον ΠΑΟΚ για να πάρεις πρωτάθλημα,εκεί κατάντησες, οπότε τα σωληνάκια βαλ τα στο κωλο σου.τριτον ζωωοοον,από τώρα λαμόγια ρε με τον αστέρα ρε ξεφτίλα της Ελλάδος .Και τέταρτον Εγώ είμαι περήφανος αριανος και 1000 χρόνια να παίζω γ και Δ παρα να έχω εσένα μ δίνεις λεφτά..Αυτό λέγεται αξιοπρέπεια αλλά εσυ εκεί κατω που να την βρεις,αφού σε γαμανε τα Εξάρχεια....ουστσκασε μην σε ξαναστειλω στα τοπικα..
ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΡΚ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ,ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 25ΕΤΙΑ..
ΥΓ ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΟΡΚ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΗΝ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΩ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ Κ ΚΛΑΙΣ..
έλα τωωωωρα το ειδε όλη η Ελλάδα το τράβηγμα...Γιατί στο διαιτητή δείξατε αλλο ριπλει πανοραμικο και όχι αυτό π έδειξε στην αρχη;λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.. μη δείχνεις αυτό για το οποίο σε βριζαν τόσα χρόνια...Κανένα απολύτως πέναλτι δεν ήταν. Σοβαρευτείτε λίγο, αρχίσατε από τώρα τις μαλακίες.