Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
οπας τι έχουμε εδώ?? Ρε μλκες πάτε καλά θέλετε  να κλείσει η κάνουλα από Πειραιά μεριά! :tooth: :tooth: :tooth:
εσύ αποδεικνύεις το λόγο για τον οποίο σε γαμαω στο κοτέτσι σου για να πάρει πρωτάθλημα το γαυρακι..συνεχισε

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Αν διαβάσετε  στο διαδίκτυο αυτην  την στιγμή ολα τα σαιτ λένε για καθαρό πέναλτι πάνω στον Μπαραλες.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.204
Πόντοι
17.085
έλα τωωωωρα το ειδε όλη η Ελλάδα το τράβηγμα...Γιατί στο διαιτητή δείξατε αλλο ριπλει πανοραμικο και όχι αυτό π έδειξε στην αρχη;λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.. μη δείχνεις αυτό για το οποίο σε βριζαν τόσα χρόνια...
Εδώ ρε φίλε επιστρατεύτηκε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας VAR ιαπωνικής κατασκευής και προελεύσεως, με ειδικά όργανα που πιάνουν αυτά που δε μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι, και αποφάνθηκε ότι δεν ήταν πέναλτι. Τί να κάνουμε τώρα; Να πάμε κόντρα στην επιστήμη;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
πρώτον ρε μαλακα Αλβανέ το "σκάσε" να τον πεις στη μάνα σου.δευτερον  εσυ θα κλασεις τα αρχιδια,γιατί από τα αρχιδια μου κρεμεσαι και με παρακαλάς να κερδίσω τον ΠΑΟΚ για να πάρεις πρωτάθλημα,εκεί κατάντησες, οπότε τα σωληνάκια βαλ τα στο κωλο σου.τριτον ζωωοοον,από τώρα λαμόγια ρε με τον αστέρα ρε ξεφτίλα της Ελλάδος .Και τέταρτον Εγώ είμαι περήφανος αριανος και 1000 χρόνια να παίζω γ και Δ παρα να έχω εσένα μ δίνεις λεφτά..Αυτό λέγεται αξιοπρέπεια αλλά εσυ εκεί κατω που να την βρεις,αφού σε γαμανε τα Εξάρχεια....ουστ
α χα χα χα χα..
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ???ΠΩΣ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΣΥ???
ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΩ..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Εδώ ρε φίλε επιστρατεύτηκε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας VAR ιαπωνικής κατασκευής και προελεύσεως, με ειδικά όργανα που πιάνουν αυτά που δε μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι, και αποφάνθηκε ότι δεν ήταν πέναλτι. Τί να κάνουμε τώρα; Να πάμε κόντρα στην επιστήμη;
Το θέμα ειναι οτι επιστρατεύτηκε αλλά δεν το λειτουργησατε

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
α χα χα χα χα..
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ???ΠΩΣ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΣΥ???
ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΩ..
στα χέρια μου να δεις πως ξεφεύγεις ,μάγκα του πληκτρολογίου...αι βρε σαπακι

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Ποιός το λειτουργεί το var ρε τύπε;
από ότι φάνηκε κανεις..αλλο ριπλει δειξαν σε εμας και άλλο στο διαιτητή...Στο πρώτο φενεται καθαρά το τράβηγμα όλης της φανέλας και στο var στον διαιτητή δείξανε ένα ριπλει από ψηλά που ούτε καν φενεται ποιος είναι ποιος..Και κανανε ζουμ μόνο σε αυτό το ριπλει...Στο var πρέπει να υπάρχει λήψη από 3 μεριες κάτι το οποίο δεν ίσχυσε γιατί θα αναγκάζονταν να δωσει πεναλντι και ο χοντρουλης με το 1-1 δεν θα ήταν ευχαριστημένος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.267
Πόντοι
5.506
από ότι φάνηκε κανεις..αλλο ριπλει δειξαν σε εμας και άλλο στο διαιτητή...Στο πρώτο φενεται καθαρά το τράβηγμα όλης της φανέλας και στο var στον διαιτητή δείξανε ένα ριπλει από ψηλά που ούτε καν φενεται ποιος είναι ποιος..Και κανανε ζουμ μόνο σε αυτό το ριπλει...Στο var πρέπει να υπάρχει λήψη από 3 μεριες κάτι το οποίο δεν ίσχυσε γιατί θα αναγκάζονταν να δωσει πεναλντι και ο χοντρουλης με το 1-1 δεν θα ήταν ευχαριστημένος

Διαιτητής είναι και εκεί. Έλληνας. Αυτά να τα πεις στους μπούξους που μας κάνανε τα παπάρια αερόστατο με το βαρ.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.360
Πόντοι
3.820
Διαιτητής είναι και εκεί. Έλληνας. Αυτά να τα πεις στους μπούξους που μας κάνανε τα παπάρια αερόστατο με το βαρ.
καλά αυτός θα βογγηξει περισοτερο από όλους φετος

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
τυπε πεσμου ποσο ξεροχυνεις με την κλαψομουνιαση τους???
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑ 3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΜΕΝΤΟ..

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Ποιός το λειτουργεί το var ρε τύπε;
είναι κάτι μαλακές κοιτάνε κάτι κάμερες σαν κοντρόλ ρουμ. Βέβαια από πίσω βλέπουν τσόντα και βλέπουν πολλές φορές ότι να ναι. Και εκεί που έχεις καυλωσει με το γκολ σου λέει no goal. Οτι ποιό αντικαυλωτικο υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Με var ούτε ο μαραντονα δε θα περνε παγκόσμιο θα λέγανε άκυρο...

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
είναι κάτι μαλακές κοιτάνε κάτι κάμερες σαν κοντρόλ ρουμ. Βέβαια από πίσω βλέπουν τσόντα και βλέπουν πολλές φορές ότι να ναι. Και εκεί που έχεις καυλωσει με το γκολ σου λέει no goal. Οτι ποιό αντικαυλωτικο υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Με var ούτε ο μαραντονα δε θα περνε παγκόσμιο θα λέγανε άκυρο...
και τρώνε και σουβλάκια ξέχασες να πεις...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Α γεια σου. Και θα γαμηθούν πολλά κωλαράκια πάλι.  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
τυπε ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ειναι πραγματικα μοβορος κ ψυχακιας..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝΒΟΥΑΡ..
ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΟΠΙ Κ ΟΙ ΤΟΥΡΤΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
ωπα ρε τυπε..
Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ..
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤΣ Η ΑΛΗΤΡΑ ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ..
ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ 5 ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΛ,ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΝΕ ΑΛΛΑ 3 ΤΖΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom