Ως προς το θέμα του προπονητή μοναδική αξιόπιστη λύση κατ' εμέ είναι ο David Blatt. Τα υπόλοιπα είναι του κώλου. Τον ιτούδη δεν τον θέλω λόγω προυπήρεσίας στους απέναντι και για μένα είναι ένας μέτριος προπονητής. 4 χρόνια Τσσκα μια ευρωλίγκα και αυτή στην παράταση λόγω ριμπάουντ του Χριάπα. Κάθε χρόνο 35 μύρια μπάτζετ και κάθε χρόνο φάπα. Να μου λείπει. Περάσοβιτς κάτω του μετρίου πήρε Εφές γεμάτη παίκτες ονόματα - καλές μονάδες, ουδέποτε κατάφερε να τους κάνει ομάδα. ο Σφαλιαρόπουλος θα φύγει γιατι η θέση του προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι καυτή και ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Όποιος και να ρθει όμως το πρόβλημα ξεκινάει και τελείωνει με τους τσιγκούνηδες προέδρους. Φέτος είναι ελεύθεροι Παπέτρου, Παπανικολάου, Σπανούλης, Αγραβάνης από έλληνες και από ξένους Μπράουν, Τομσον, Γουίλτζερ. Συμβόλαιο 1+1 έχουν υπογράψει Τιλί, Μακλίν, Ρόμπερτς, και Στρέλνιεξ. Την οψιόν την έχει λογικά η ομάδα χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αλλά αν δεν κάνουν αύξηση του μπάτζετ οι αφοι Καραμαζώφ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΡΙΚΙ.