ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
ακριβως.αντε γαμησου ντεμεκ προπονητη που θα το επαιρνες κιολας....
να ειναι καλα ο θρυλος ρε μαλακα που ειχε μερικα θεματα φετος κατσαπλια αμπαλε
ακριβως.αντε γαμησου ντεμεκ προπονητη που θα το επαιρνες κιολας....
να ειναι καλα ο θρυλος ρε μαλακα που ειχε μερικα θεματα φετος κατσαπλια αμπαλε
ε μα ρε φιλε....πανε ολο τον χρονο να μας κατσουνε στο σβερκο τον υπερπροπονηταρα που ειχε ακρες απο παντου και τυχη με τον ολυμπιακο οτι θα το παρει....παπαριαακριβως.
εμεις παιρνουμε μιξα του χρονουε μα ρε φιλε....πανε ολο τον χρονο να μας κατσουνε στο σβερκο τον υπερπροπονηταρα που ειχε ακρες απο παντου και τυχη με τον ολυμπιακο οτι θα το παρει....παπαρια
πρωτη φορα στην ζωη μου ειμαι με μελιτζανα
εμεις παιρνουμε μιξα του χρονου
μετριος μαν...Περασοβιτς του χρονου νιαμου....
μετριος μαν...
Το ρόστερ της cska είναι υπερεκτιμημένο κάθε χρονιά! Η πλήρης Ρεάλ είναι ανώτερη ομάδα ποιοτικά!πηγαν τελικο δυο ομαδες πυ τις κερδισαμε και τις 4 φορες μεσα εξω--ελεος
τελικ υπαρχει σοβαρο θεμα με τα φαιναλ φορ και τα πλαυ οφ και ας κραταν το ενδιαφερον ισως περισσοτερο ΑΛΛΑ αν ηταν ετσι γιατι οι κορυφαιοι στο ειδος αμερικανοι δεν εκαναν το νβα με φαιναλ φορ?
ειναι κριμα για την τσσκα που τοσα χρονια παιζι μπασκετ χωνει λεφτα βγαινει με ανεση πρωτη κ επειδη ειναι το συστημα ετσι ολο χανει το κυπελλο
δειτε στο ποδοσφαιρο που με τις πολλες κληρωσεις αποκλειεται ενας δορυφορος να παρει πτο κυπελλαο
θελει ψαξιμο περισσοτερο απο την αστει διοργανωση διοτι ειναι κριμα μια ομαδα να πηγαινει τρενο και για ενα κακο παιχνιδι να μενει εκτος κουπας
για αυτο του χρονου εμεις και ο παο στο μπασκετικο τσαμπιονς λιγκ
ισως συμφωνησω αλλα που ηταν η ρεαλ στην κανονικη περιοδο και αν μου πις ταυματιες τοτε δες και εμας που ημασταν τραυματιες και παλι τριτη βγηκαμεΤο ρόστερ της cska είναι υπερεκτιμημένο κάθε χρονιά! Η πλήρης Ρεάλ είναι ανώτερη ομάδα ποιοτικά!
H cska είχε ομαδάρα το 2012 όπου κάναμε εμείς το θαύμα!
Ε αυτοί είχαν τραυματία τον Γιουλ τύπε! Αν τον είχαν μέσα όλη τη σεζόν λογικά θα βγαιναν πρώτοι ή δεύτεροι! Μην ξεχνάμε ότι εμάς μας βίασε η Ζαλγκίρις ενώ αυτοί χωρίς άσο πέρασαν τον ΠΑΟ που λογικά θα μας κάνει ξεφτιλίκια στους τελικούς! Η θέση που πήραμε στην κανονική διάρκεια ήρθε από συγκυρίες και φορμαρίσματα σε περιόδους που δεν κρίνεται τίποτα!ισως συμφωνησω αλλα που ηταν η ρεαλ στην κανονικη περιοδο και αν μου πις ταυματιες τοτε δες και εμας που ημασταν τραυματιες και παλι τριτη βγηκαμε
γενικα πρεπει να δουν κατι με την ευρωλιγκα αφου τοτε για πιο λογο υπαρχει η κανονικη περιοδος αν και μονο με ενα κακο παιχνιδι στην εδρα σου μπορεις να χασεις την εισοδο στο φαιναλ φορ 'η με ενα κακο παιχνι μπορει να αποκλειστεις απο τελικο
ισως συμφωνησω αλλα που ηταν η ρεαλ στην κανονικη περιοδο και αν μου πις ταυματιες τοτε δες και εμας που ημασταν τραυματιες και παλι τριτη βγηκαμε
γενικα πρεπει να δουν κατι με την ευρωλιγκα αφου τοτε για πιο λογο υπαρχει η κανονικη περιοδος αν και μονο με ενα κακο παιχνιδι στην εδρα σου μπορεις να χασεις την εισοδο στο φαιναλ φορ 'η με ενα κακο παιχνι μπορει να αποκλειστεις απο τελικο
δυστυχως ο μελιτζανας θα το παρει παλιΕιχες εσυ τραυματιες τον Σπανουλη και τον Πριντεζη σε ολη τη κανονικη σαιζον και βγηκες 3ος;Γιατι αυτοι ειχαν Γιουλ και Ραντολφ εξω χωρια ολους τους αλλους...
Μακραν το καλυτερο ροστερ η Ρεαλ φετος αμα ηταν πληρεις για πλακα θα βγαινανε πρωτοι στη κανονικη σαιζον...
δυστυχως ο μελιτζανας θα το παρει παλι
αλλα φετος και οι δυο σιχαμενες ομαδες ο---οι μεν κωλοτουρκοι με αμιγως ξενυς παιχτες με λεφτα και προπονηταρα -αν κ σιχαμα
κ η ρεαλ η σκατοβασιλικη ομαδα της αιωνιας πουστιας
ο ιτουδης κοιμηθηκε χτες στον παγκο της τσσκα
μαν τερατιο διλημα!!!δεν μου παει η καρδια να υποστηριξω τον μελιτζαναστηριζω μελιτζανα πρωτη φορα στην ζωη μου...
ε τι να σου πω τωρα θελεις μπινελικια το τραβαει ο οργανισμος σουστηριζω μελιτζανα πρωτη φορα στην ζωη μου...
:- :- :-ε τι να σου πω τωρα θελεις μπινελικια το τραβαει ο οργανισμος σου
ε τι να σου πω τωρα θελεις μπινελικια το τραβαει ο οργανισμος σου