troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
Στο μπάσκετ θείο?
Προμηθέας...
Στο μπάσκετ θείο?
Προμηθέας...
γαμαει η ομαδα...η πιεση ηταν μεγαλη αλλα πηραμε μεγαλη νικη
Ούτε σε τελικό να παίζατε!
θα σας γαμησει ο λαρυ του χρονουκαι οταν πηραμε την κουπαρα φετος με πηρε φιλος γαυρος τηλεφωνο και μου λεγε οτι δεν ηξερε οτι η μονακο εχει και ομαδα μπασκετ
και οταν πηραμε την κουπαρα φετος με πηρε φιλος γαυρος τηλεφωνο και μου λεγε οτι δεν ηξερε οτι η μονακο εχει και ομαδα μπασκετ
και οταν πηραμε την κουπαρα φετος με πηρε φιλος γαυρος τηλεφωνο και μου λεγε οτι δεν ηξερε οτι η μονακο εχει και ομαδα μπασκετ
Ούτε σε τελικό να παίζατε!
Κατάλαβες ότι αποκλείστηκες από τη 4αδα του ελληνικού πρωταθλήματος ή είσαι τόσο άσχετος και νομίζεις ότι πήρες κανένα σοβαρό ευρωπαϊκό τρόπαιο;και οταν πηραμε την κουπαρα φετος με πηρε φιλος γαυρος τηλεφωνο και μου λεγε οτι δεν ηξερε οτι η μονακο εχει και ομαδα μπασκετ
δεν εχω καταλαβει τυπε,ζω το μεθυσι της κουπας.Κατάλαβες ότι αποκλείστηκες από τη 4αρα του ελληνικού πρωταθλήματος ή είσαι τόσο άσχετος και νομίζεις ότι πήρες κανένα σοβαρό ευρωπαϊκό τρόπαιο;
Kαλά μλκ αυτός ο θεσμός δεν υπάρχει λουζερ καπ έπρεπε να ονομάζοτανε.και οταν πηραμε την κουπαρα φετος με πηρε φιλος γαυρος τηλεφωνο και μου λεγε οτι δεν ηξερε οτι η μονακο εχει και ομαδα μπασκετ
τοποθετησου στο αντιστοιχο νημα για τσου λου τομα....δεν εχω καταλαβει τυπε,ζω το μεθυσι της κουπας.
να μου εξηγησεις εσυ που εισαι πρυτανης σε παρακαλω..
με το μπατζετ που η ομαδα διαθετει,ηταν μια επιτυχια.Να σου εξηγήσω...είναι σαν να πήρες το ιντερτοτο του μπάσκετ.
Και ίσως αδικώ το ιντερτοτο...
τοποθετησου στο αντιστοιχο νημα για τσου λου τομα....
λιβερπουλ η ρεαλ?
ασε το μπασκετ
ο τομας?Είπαμε ρε θείο, κόκκινο λιμάνι.
ο τομας?