mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
τυπε τα Κ-20 σας εχουν ξυρισμενες κωλοτρυπιδες??ετσι δειχνουν τα πραγματα και οπως καταλαβαινω,τους αρεσει κιολας.
τυπε τα Κ-20 σας εχουν ξυρισμενες κωλοτρυπιδες??ετσι δειχνουν τα πραγματα και οπως καταλαβαινω,τους αρεσει κιολας.
δεν ξερω τυπε.με ενθουσιαζουν οι γυναικειες κωλοτρυπιδες.τυπε τα Κ-20 σας εχουν ξυρισμενες κωλοτρυπιδες??
Αστραψε και βροντηξε ο Χοντρος στου Ρεντη συμφωνα με τους ΑΡΔ...μια χαρα τους τα ειπε μονο πουθενα δεν ειδα αυτοκριτικη γιατι ολοι αυτοι οι αδιαφοροι μισθοφοροι δεν ηρθαν μονοι τους.
Καποιος τους εφερε και καποιος καταντησε την ομαδα σουπερ μαρκετ των μανατζερ...ας ειναι.Οτι εγινε δεν μπορει να αλλαξει...ας δουμε αν εμαθες Χοντρε απο τα λαθη σου και το κυριοτερο αν εισαι διατεθειμενος να τα διορθωσεις.
Και οχι δεν χρειαζεται τρελο πακτωλο εκ ευρω...το μονο που χρειαζεται ειναι να παρεις ενα τεχνικο διευθυντη της προκοπης ο οποιος θα σου υποδειξει τον προπονητη και μαζι θα κανουν το ξεσκαρταρισμα και τις μεταγραφες.
[/quoteΑς ελπίσουμε ότι θα μάθει από τα λάθη του ο Πρόεδρος και να δώσει τα κλειδιά των αποδυτηριων στον επόμενο προπονητή. Και τα καλόπαιδα που του ρουφιανευουν οτι ο προπονητής έτσι η ο προπονητής αλλιώς.....να τα στείλει σπίτι τους και να μην τα χαϊδεύει.Αστραψε και βροντηξε ο Χοντρος στου Ρεντη συμφωνα με τους ΑΡΔ...μια χαρα τους τα ειπε μονο πουθενα δεν ειδα αυτοκριτικη γιατι ολοι αυτοι οι αδιαφοροι μισθοφοροι δεν ηρθαν μονοι τους.
Καποιος τους εφερε και καποιος καταντησε την ομαδα σουπερ μαρκετ των μανατζερ...ας ειναι.Οτι εγινε δεν μπορει να αλλαξει...ας δουμε αν εμαθες Χοντρε απο τα λαθη σου και το κυριοτερο αν εισαι διατεθειμενος να τα διορθωσεις.
Και οχι δεν χρειαζεται τρελο πακτωλο εκ ευρω...το μονο που χρειαζεται ειναι να παρεις ενα τεχνικο διευθυντη της προκοπης ο οποιος θα σου υποδειξει τον προπονητη και μαζι θα κανουν το ξεσκαρταρισμα και τις μεταγραφες.
Ναι. Ισα ισα για να αναρωτιουνται οι ξενοι παικτες του Ολυμπιακου, "σε τι παραφρονες εχουμε ερθει να παιξουμε". Που απαγορευεται να φερεις μια ισοπαλια σε κλασικο ντερμπι. Γιατι? Γιατι ετσι, ειμαστε Ολυμπιακος.Το καλύτερο απ' αυτά που είπε ο μεγάλος μας πρόεδρος είναι "Το πρόστιμο για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι 200.000 και 200.000 πρόστιμο για την Λιβαδειά. Και όλα τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Γιατί εκεί οι αθλητές που ζουν με τα λίγα αγαπούν τον θρύλο και τον κόσμο του, πολύ περισσότερο απ’ ότι εσείς."
Ναι. Ισα ισα για να αναρωτιουνται οι ξενοι παικτες του Ολυμπιακου, "σε τι παραφρονες εχουμε ερθει να παιξουμε". Που απαγορευεται να φερεις μια ισοπαλια σε κλασικο ντερμπι. Γιατι? Γιατι ετσι, ειμαστε Ολυμπιακος.
Υποθετω οτι στην Αγγλια αν φερει η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ μια ισοπαλια με την Τσελσι εντος και με την Στόουκ εκτός, θα φανει λογικο στους εγγλεζους να μπει μισο εκατομμυριο προστιμο.
Μια χαρα σας τα ελεγε ο Κατανετς. Ψυχωτικοι.
φετος ο ολυμπιακος δεν κερδισε κανενα ντερμπι.αυτο δεν ειναι ψυχωτικο,ειναι η πραγματικοτητα.Ναι. Ισα ισα για να αναρωτιουνται οι ξενοι παικτες του Ολυμπιακου, "σε τι παραφρονες εχουμε ερθει να παιξουμε". Που απαγορευεται να φερεις μια ισοπαλια σε κλασικο ντερμπι. Γιατι? Γιατι ετσι, ειμαστε Ολυμπιακος.
Υποθετω οτι στην Αγγλια αν φερει η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ μια ισοπαλια με την Τσελσι εντος και με την Στόουκ εκτός, θα φανει λογικο στους εγγλεζους να μπει μισο εκατομμυριο προστιμο.
Μια χαρα σας τα ελεγε ο Κατανετς. Ψυχωτικοι.
Δεν κερδισε τον ΠΑΟΚ στο Καραισκακη?φετος ο ολυμπιακος δεν κερδισε κανενα ντερμπι.αυτο δεν ειναι ψυχωτικο,ειναι η πραγματικοτητα.
Γιατι τοτε δεν τους βαζετε ενα πιστολι στον κροταφο για να κερδιζουν καθε φορα τύπε? Θρύλος ειστε αφού.Οι καλυτεροι ειναι ψυχωτικοι με την επιτυχια τυπε....γιαυτο ο Ολυμπιακος ειναι Θρυλος και εσεις ειστε Κουλα.
Α συγνωμη, εννοουσες απλως οτι δεν κερδισε Παναθηναικο και ΑΕΚ. Εγω παντως ειδα οτι τα προστιμα πεσανε μετα τον Λεβαδειακο.και στην τουμπα 0-3,αλλα με τον παοκ,δεν υπαρχει ντερμπι.σε λιγο θα μας πεις για τ big 4 τυπε
και στην τουμπα 0-3,αλλα με τον παοκ,δεν υπαρχει ντερμπι.σε λιγο θα μας πεις για τ big 4 τυπεΔεν κερδισε τον ΠΑΟΚ στο Καραισκακη?
η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι ηταν.για μενα,πρεπει να μεινει μονο το τερμα και ο ανσαριφασρντ.ολοι οι αλλοι,τον πουλο.τετοια αδιαφορια απαγορευεται να υπαρχει στον ολυμπιακο.Α συγνωμη, εννοουσες απλως οτι δεν κερδισε Παναθηναικο και ΑΕΚ. Εγω παντως ειδα οτι τα προστιμα πεσανε μετα τον Λεβαδειακο.
Ρε τύπε θελεις να μιλησουμε σοβαρα? Ποια αδιαφορία? Δεν θελουν οι συγκεκριμενοι παικτες να κερδιζουν? Καμμενοι ειναι ομως. Πηρατε τον Χασι και τους κατεστρεψε το καλοκαιρι, και τωρα πληρωνουν αυτοι τα προστιμα επειδη δεν μπορουν να παρουν ανασα μετα το σπριντ. Ενω ο Χασι ξεκοκκαλιζει την αποζημιωση. Εγω αν ημουν παικτης του Ολυμπιακού θα τα ειχα παρει στο κρανιο παντως. Ρε Μαρινακη, μου εφερες τον καραγκιοζη προπονητη, με έκαψε, χανω κασέ απο το μελλοντικο συμβολαιο μου, και ερχεσαι απο πανω να με βριζεις και να μου βαζεις προστιμο? Εχω αδικο?η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι ηταν.για μενα,πρεπει να μεινει μονο το τερμα και ο ανσαριφασρντ.ολοι οι αλλοι,τον πουλο.τετοια αδιαφορια απαγορευεται να υπαρχει στον ολυμπιακο.
Ρε τύπε θελεις να μιλησουμε σοβαρα? Ποια αδιαφορία? Δεν θελουν οι συγκεκριμενοι παικτες να κερδιζουν? Καμμενοι ειναι ομως. Πηρατε τον Χασι και τους κατεστρεψε το καλοκαιρι, και τωρα πληρωνουν αυτοι τα προστιμα επειδη δεν μπορουν να παρουν ανασα μετα το σπριντ. Ενω ο Χασι ξεκοκκαλιζει την αποζημιωση. Εγω αν ημουν παικτης του Ολυμπιακού θα τα ειχα παρει στο κρανιο παντως. Ρε Μαρινακη, μου εφερες τον καραγκιοζη προπονητη, με έκαψε, χανω κασέ απο το μελλοντικο συμβολαιο μου, και ερχεσαι απο πανω να με βριζεις και να μου βαζεις προστιμο? Εχω αδικο?
Εν μέρει εχεις δικιο, αλλα ειναι δυνατόν να είναι καμένοι όλοι η ομάδα;;
Την πρωτη χρονια που δεν ειχες κορακια εφαγες μια πουτσα που θα την θυμασαι για τα επομενα 50 χρονια ρε καημενε.Οι καλυτεροι ειναι ψυχωτικοι με την επιτυχια τυπε....γιαυτο ο Ολυμπιακος ειναι Θρυλος και εσεις ειστε Κουλα.