Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τον Αραουχο θα τον κρατησουμε εκτιμω, σιγα μην ζητησει και 80 εκατομμυρια η Λας Παλμας απο την Β Ισπανιας που θα ειναι, αλλα θελει και βοηθειες με δυο δυνατα εξτρεμ, το ποδοσφαιρο που ενας σεντερ φορ εβαζε 50 γκολ εχει πεθανει απο την δεκαετια του 70
Στη Β Ισπανίας τον είχε η Λας Πάλμας τον Τσίνο και βοήθησε τα μάλα να ανέβει. Γιατί να μην τον έχει και τώρα; Δε νομίζω να υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του το οποίο λήγει, νομίζω, το 2020. Η Λας Πάλμας λιγότερα από 4 δε θα μπει ΚΑΝ στη διαδικασία να μιλήσει με την ΑΕΚ. Και από εξτρεμ τα είπαμε και πριν. Ένας. 11αδάτος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δηλαδή μένει ελεύθερος; ΑΝ ναι, να τον πάρουμε γιατί για μένα στο κέντρο ήταν ότι καλύτερο είχε ο ΟΣΦΠ, και φυσικά πολύ καλύτερος από Αϊνταρεβιτς, Κονέ. Ανταλλαγές γίνονται δεκτές;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στη Β Ισπανίας τον είχε η Λας Πάλμας τον Τσίνο και βοήθησε τα μάλα να ανέβει. Γιατί να μην τον έχει και τώρα; Δε νομίζω να υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του το οποίο λήγει, νομίζω, το 2020. Η Λας Πάλμας λιγότερα από 4 δε θα μπει ΚΑΝ στη διαδικασία να μιλήσει με την ΑΕΚ. Και από εξτρεμ τα είπαμε και πριν. Ένας. 11αδάτος.

δυο εξτρεμ, σε τρεις διοργανωσεις θα παιζεις στο καλο σεναριο και ο Λαζαρος γερναει δεν ειναι πρεμιερ λιγκ εδω να παιζουνε τουρμποκινητοι παιχνιδι ανα δυο μερες  

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τον Αραουχο θα τον κρατησουμε εκτιμω, σιγα μην ζητησει και 80 εκατομμυρια η Λας Παλμας απο την Β Ισπανιας που θα ειναι, αλλα θελει και βοηθειες με δυο δυνατα εξτρεμ, το ποδοσφαιρο που ενας σεντερ φορ εβαζε 50 γκολ εχει πεθανει απο την δεκαετια του 70
νομιζω οτι ο αραουχο εχει ορο στο συμβολαιο του με τη λας παλμας,οτι δεν παιζει στη σεγουντα.ο ππροεδρος της λας παλμας παντως,ειναι ημιτρελος και δε μπορεις να βρεις ακρη.σκεψου οτι εδιωξε αραουχο και λιβαγια και οταν πηρε τον εμενικε,τον διαφημιζαν ως το κανονι απο τον πειραια :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ασε μας μωρη Χανουμισα που θα βγαλεις και γλωσσα...μια χρονια βαρεσαμε διαλυση για να παρετε ενα πρωταθλημα.Αντε χαρειτε το και τα ξαναλεμε σε 30 χρονια...

Μιλανε και οι αρχιδοτριχες για τον Ολυμπιακο!!! :2funny:

Θα σε δουμε και του χρονου.

Θα γινετε νοτιγχαμ χαζουλη, ο χοντρος τελειωσε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
νομιζω οτι ο αραουχο εχει ορο στο συμβολαιο του με τη λας παλμας,οτι δεν παιζει στη σεγουντα.ο ππροεδρος της λας παλμας παντως,ειναι ημιτρελος και δε μπορεις να βρεις ακρη.σκεψου οτι εδιωξε αραουχο και λιβαγια και οταν πηρε τον εμενικε,τον διαφημιζαν ως το κανονι απο τον πειραια :2funny: :2funny: :2funny:

μαγκια μεγαλη να βγαλετε και κερδος απο τον Κρισαντους πολυτελειας, λεγανε οτι εκτος απο τραυματιας ειναι και υπερβαρος, απο τι σκατα εξετασεις περνανε οταν υπογραφουνε ρε πουστη μου?  :think: :think: :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπορει και με λιγοτερα τυπε,δε χρειαζονται 40.οπως η αεκ πηρε λαβαγια και αραουχο απο τους ηλιθιους της λας παλμας,με τον ιδιο τροπο μπορεις να κοιταξεις παιχτες και απο πιο καλες ομαδες.ομαδες οπως η βαλενθια ή η σεβιλλη,εχουν 50 παιχτες.σχεδιασμο θελει,ο οποιος φετος δεν υπηρχε.
Τον Αραούχο τον πήρε πέρσι γιατί έκανε κονέ ο (φτου ξέχασα το όνομά του) όταν τον έπιασαν 3 φορά μεθυσμένο. Και πέρσι το καλοκαίρι γιατί ο προπονητής αποφάσισε ότι δε ταιριάζει στα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Λιβάγια δε ξέρω πως ήρθε. Αν δηλαδή είχε γίνει σκάουτιγκ ή ήταν τίποτα άλλο (του τύπου πάρτε Λιβάγια και αν δε θέλουμε στο τέλος του καλοκαιριού τον Αραούχο έχετε τον πρώτο λόγο). Για παικταράδες ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ του Αραούχο ΜΕ μεταγραφή θέλετε ΧΑΛΑΡΑ 30 μύρια ΜΟΝΟ για τις  μεταγραφές (χώρια δηλαδή τα συμβόλαιά τους)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τον Αραούχο τον πήρε πέρσι γιατί έκανε κονέ ο (φτου ξέχασα το όνομά του) όταν τον έπιασαν 3 φορά μεθυσμένο. Και πέρσι το καλοκαίρι γιατί ο προπονητής αποφάσισε ότι δε ταιριάζει στα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Λιβάγια δε ξέρω πως ήρθε. Αν δηλαδή είχε γίνει σκάουτιγκ ή ήταν τίποτα άλλο (του τύπου πάρτε Λιβάγια και αν δε θέλουμε στο τέλος του καλοκαιριού τον Αραούχο έχετε τον πρώτο λόγο). Για παικταράδες ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ του Αραούχο ΜΕ μεταγραφή θέλετε ΧΑΛΑΡΑ 30 μύρια ΜΟΝΟ για τις  μεταγραφές (χώρια δηλαδή τα συμβόλαιά τους)

εξαρταται αν μιλας για  παιχτες εγνωσμενης αξιας η για λαβρακια, για το δευτερο θελει σκαουτινγκ

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τον Αραούχο τον πήρε πέρσι γιατί έκανε κονέ ο (φτου ξέχασα το όνομά του) όταν τον έπιασαν 3 φορά μεθυσμένο. Και πέρσι το καλοκαίρι γιατί ο προπονητής αποφάσισε ότι δε ταιριάζει στα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Λιβάγια δε ξέρω πως ήρθε. Αν δηλαδή είχε γίνει σκάουτιγκ ή ήταν τίποτα άλλο (του τύπου πάρτε Λιβάγια και αν δε θέλουμε στο τέλος του καλοκαιριού τον Αραούχο έχετε τον πρώτο λόγο). Για παικταράδες ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ του Αραούχο ΜΕ μεταγραφή θέλετε ΧΑΛΑΡΑ 30 μύρια ΜΟΝΟ για τις  μεταγραφές (χώρια δηλαδή τα συμβόλαιά τους)
εξηγω πιο πανω οτι ο προεδρος της λας παλμας ειναι ημιτρελος.δεν υπαρχει φιλε ηταν μεθυσμενος 3 φορες σε αυτο το επιπεδο.στην αεκ γιατι δεν πιαστηκε ποτε μεθυσμενος;επειδη εχει σοβαρο προεδρο.απο κει και περα,για το ποσα χρειαζομαστε και ποσα θα μπουν,συνιστω υπομονη.απριλης,μαης,κοντα ειναι το θερος.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αντισθενη ριξε για μπανιο ολα τα χανουμακια...μας γαμανε το τοπικ! :ban: :rockon: :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
μαγκια μεγαλη να βγαλετε και κερδος απο τον Κρισαντους πολυτελειας, λεγανε οτι εκτος απο τραυματιας ειναι και υπερβαρος, απο τι σκατα εξετασεις περνανε οταν υπογραφουνε ρε πουστη μου?  :think: :think: :think:
αφου δε βρηκαν οτι εχει πλαστικο ποδι,παλι καλα τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
"Μας" και είσαι σε τόπικ του ΟΣΦΠ!!! Αλλά ξέχασα. Δίδυμη αδερφή του ΟΣΦΠ είσαι.  :grin: :grin:

ξεκινησε με τριφυλλι κατεληξε με δικεφαλο τωρα θα βγαλει και μαυροασπρο δαφνοστεφανομενο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ξεκινησε με τριφυλλι κατεληξε με δικεφαλο τωρα θα βγαλει και μαυροασπρο δαφνοστεφανομενο
Είδες τι παθαίνεις άμα δεν είσαι ORIGINAL; Τριχασμό προσωπικότητας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom