Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
τυπε δεν χρειαζονται ολα αυτα! :jerking:
Προμηθευστε ολα τα μπουρδελα ρε ρολα ταμειακης για να παιρνετε τα ματς! :rockon: :rockon: :rockon:

φερτε πισω τα παραρτηματα μας ρε πουστηδες!!!!!
(κερκυρα, γιαννενα, ξανθη, ατρομητος, πλατανιας)
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085
υγ: αααα αμα μπορεις διωξε και τον φουρτουνη... :S :vomit:
Αυτός ο Φορτούνης ρε παιδί μου... τον έβλεπα το Σάββατο όταν το ματς στο πόλο με την Παρτίζαν είχε κριθεί: σαν κάτι ξενύχτηδες που μόλις έχουν ξυπνήσει και είναι αδύναμοι απ' την κραιπάλη της προηγούμενης ημέρας είναι. Αξύριστος, άνευρος, άψυχος, νωχελικός... Τα δύο κόρνερ που εκτέλεσε τα θυμάστε; Χλιαρά κατευθείαν στον πρώτο αμυντικό παίχτη σαν σε προπόνηση. Τί βλέπουμε φέτος ρε πστη μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
του χρονου να δεις ποσα θα εχω! :grin:

τυπε μεχρι να ερθει ο κυρ σαββας στο ετοιμορροπο σας και να σας βγαλει νοκ αουτ από το πρωταθλημα, οι 4αρες και οι 5αρες πηγαιναν συννεφο...αν δεν σας τελειώναμε, θα φτανατε τα 250 γκολ φετος..θα σπαζατε και τα στοιχειωμένα ρεκόρ του αγιαξ και της μπαρτσα... :S :boobies:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.538
Πόντοι
17.085

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.597
Πόντοι
5.006
Και λιγα τους ειπε ο βαγγελας χωρις να μην εχει μεριδιο ευθυνης αυτος και μεγαλο αλλα δε μπορεις να μη μπορεις να κερδισεις λειβαδι και βαζελο γελαει ο κοσμος καργιολες ξουτ ολοι το πουλο :effemine:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.597
Πόντοι
5.006
του χρονου να δεις ποσα θα εχω! :grin:
εσυ μαλεα μου προς το παρον εχεις παρει τα αρχηδια μας απο τροπαια και του χρονου θα καταντησεις μεσαια ομαδα οταν απελασουν το μαφιοζο με το αυτιστικο που εχει μαζι. :afro:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Υπαρχουν παιχτες δανεικοι που ανετα ειχαν θεση στο ροστερ οπως ο Ρισβανης,ο Σιωπης ακομα και ο Γιαννιωτας....η λογικη λεει οτι θα αξιοποιηθουν αυτοι οι παιχτες και μαζι με προσθηκες νεων Ελληνων παιχτων συν 4-5 πολυ καλους ξενους θα ειναι η ομαδα μας του χρονου.
Στην Ελλάδα έχεις αν θυμάμαι καλά 5-6 παίκτες. Φτάσαμε στους 7. Βάλε ότι θα μείνουν (έτσι όπως το λέει ο πρόεδρος) ο Ανδρούτσος και ο Κούτρης. 9. Και 5 πολύ καλούς παίκτες (παραβλέπω ότι θέλει χρόνο για να τους βρεις και εσύ δεν έχεις) 14. Δηλαδή πόσους Έλληνες θα φέρεις; 6; Και πότε θα τους φέρεις και πότε θα δέσουν; Μη ξεχνάς ότι Ιούλιο έχεις Ευρώπη. Πότε θα φέρεις προπονητή; Πότε θα προλάβει ο προπονητής αυτός να δει τι έχει στα χέρια του και τι χρειάζεται; Εκτός αν είναι ειδικής αποστολής τύπου Χάσι. Και όλοι αυτοί ξέρεις τι θα κοστίσουν; Και μη πεις και εσύ έχει μπάγκα από τα παλιά. Σύμφωνα (πάλι με τα λεγόμενά του) αυτός ο ΟΣΦΠ κοστίσε φέτος περίπου 60μύρια (4 φορές περισσότερα από το μπάτζετ της ΑΕΚ). Δηλαδή το καλοκαίρι πόσα θα χρειαστεί; Θα του φτάσουν τα 60 και αν ναι που θα τα βρει

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Θα βάλει λεφτά το βόδι στον Ολυμπιακό γιατί είναι πιο φτηνή από τους δικηγόρους υπεράσπιση. Χωρίς τον Ολυμπιακό θα ηταν ήδη μέσα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
εσυ μαλεα μου προς το παρον εχεις παρει τα αρχηδια μας απο τροπαια και του χρονου θα καταντησεις μεσαια ομαδα οταν απελασουν το μαφιοζο με το αυτιστικο που εχει μαζι. :afro:
ρε μλκ το ξερεις οτι αυτα που λες ουτε κι εσυ τα πιστευεις! Αρειανιζεις αλλα θα σου γινει κ σενα συνηθεια! :boobies: :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Στην Ελλάδα έχεις αν θυμάμαι καλά 5-6 παίκτες. Φτάσαμε στους 7. Βάλε ότι θα μείνουν (έτσι όπως το λέει ο πρόεδρος) ο Ανδρούτσος και ο Κούτρης. 9. Και 5 πολύ καλούς παίκτες (παραβλέπω ότι θέλει χρόνο για να τους βρεις και εσύ δεν έχεις) 14. Δηλαδή πόσους Έλληνες θα φέρεις; 6; Και πότε θα τους φέρεις και πότε θα δέσουν; Μη ξεχνάς ότι Ιούλιο έχεις Ευρώπη. Πότε θα φέρεις προπονητή; Πότε θα προλάβει ο προπονητής αυτός να δει τι έχει στα χέρια του και τι χρειάζεται; Εκτός αν είναι ειδικής αποστολής τύπου Χάσι. Και όλοι αυτοί ξέρεις τι θα κοστίσουν; Και μη πεις και εσύ έχει μπάγκα από τα παλιά. Σύμφωνα (πάλι με τα λεγόμενά του) αυτός ο ΟΣΦΠ κοστίσε φέτος περίπου 60μύρια (4 φορές περισσότερα από το μπάτζετ της ΑΕΚ). Δηλαδή το καλοκαίρι πόσα θα χρειαστεί; Θα του φτάσουν τα 60 και αν ναι που θα τα βρει
αν κανει στοχευμενες μεταγραφες,δε χρειαζονται πολλα εκατομμυρια.αν απο ολη τη γη,βρει παλι σεντερ φορ σαν τον τζουρεβιτς,δε φτανει το μπατζετ της ρεαλ για να φτιαξεις ομαδα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Θα βάλει λεφτά το βόδι στον Ολυμπιακό γιατί είναι πιο φτηνή από τους δικηγόρους υπεράσπιση. Χωρίς τον Ολυμπιακό θα ηταν ήδη μέσα
πριν τον ολυμπιακο,δεν τον ηξερε ανθρωπος.επι ολυμπιακου,καθε μερα εχει μια νεα διωξη.για εξηγησε μας αυτο που λες τυπε.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Εσείς είστε ικανοί να το χάσετε και με τα δεύτερά σας να παίζετε. Κανείς δε σας παίρνει στα σοβαρά πλέον.  :grin:
Ρε μλκ εχετε μεγαλη πλακα τελικα εσεις! Τετοια γκαβλα που μου χαρισατε εσεις κ η ντροπη της προσφυγιας δεν μου χει ξανατυχει!  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ρε μλκ εχετε μεγαλη πλακα τελικα εσεις! Τετοια γκαβλα που μου χαρισατε εσεις κ η ντροπη της προσφυγιας δεν μου χει ξανατυχει!  :rockon: :rockon:

Ρε μπουγατσοβλακα τι ωρα ειναι η φιεστα για το πρωταθλημα της ΖΜΠΑΟΓΚΑΡΑΣ;Εχεις καταλαβει οτι σε γαμησαμε απο το κωλο και ενα πληρωμενο και στημενο πρωταθλημα το εχασες;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Ρε μλκ εχετε μεγαλη πλακα τελικα εσεις! Τετοια γκαβλα που μου χαρισατε εσεις κ η ντροπη της προσφυγιας δεν μου χει ξανατυχει!  :rockon: :rockon:
αυτο ηταν ομολογια οτι σου σηκωνεται απο πισω τυπε. :2funny:
Μπουχος και απο πισω,δεν παει.

Επισκέπτης
αυτο ηταν ομολογια οτι σου σηκωνεται απο πισω τυπε. :2funny:
Μπουχος και απο πισω,δεν παει.

Τυπε ειναι δουλεμενο το κωλοτρυπιδι του Μπουχου και των ομοιδεατων του...μαθημενοι δεκαετιες τωρα στα ερυθρολευκα πουρα με φλεβες.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Ρε μπουγατσοβλακα τι ωρα ειναι η φιεστα για το πρωταθλημα της ΖΜΠΑΟΓΚΑΡΑΣ;Εχεις καταλαβει οτι σε γαμησαμε απο το κωλο και ενα πληρωμενο και στημενο πρωταθλημα το εχασες;
Κατσε πρωτα να το χασω! Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

Επισκέπτης
Κατσε πρωτα να το χασω! Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

Βλακακο μου δεν σε σωζει ο Αλεξης πλεον...εχει ανακατευτει η ΟΥΕΦΑ.Εγραψες ιστορια παλι στο καραγκιοζιλικι...ομαδα που πληρωσε ενα καραβι λεφτα για να αγορασει ενα πρωταθλημα και το εχασε.

Ηδη το χομπιτ ο γιος του Μαφιοζου εχει αρχισει τα ποσταρισματα για του χρονου και τι θα μας κανει... :effemine:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Τυπε ειναι δουλεμενο το κωλοτρυπιδι του Μπουχου και των ομοιδεατων του...μαθημενοι δεκαετιες τωρα στα ερυθρολευκα πουρα με φλεβες.
Πουρο με φλεβα ειχε στην Τουμπα που δεν μου κατσες! :walkingpenis:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
ετσι δειχνουν τα πραγματα και οπως καταλαβαινω,τους αρεσει κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom