Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο Σλούκας αν έμενε θα κέρδιζε και άλλο την εκτίμηση των οπαδών του Ολυμπιακού. δεν είναι όλα εγωισμός και κοιτάω την πάρτη μου. σκέφτεσαι και τους οπαδούς. δεν προδώνεις μια ομάδα απλά για να παίζεις εσύ. λες πήγε δούλεψε με έναν κορυφαίο προπονητή. ναι μόνο που αυτός ο προπονητής είχε ταυτιστεί με τον παο και ο Σλούκας είπε ότι ήταν όνειρο του να συνεργαστεί με αυτόν. δεν λες κάτι τέτοιο όταν ξέρεις τι σημαίνει ομπράντοβιτς για έναν οπαδό του Ολυμπιακού. την βελτίωση που ακριβώς την είδες ?    που παίζει μία στο τόσο και που ο Ομπράντοβιτς τους φωνάζει συνέχεια και τους έχει τρελάνει τελείως τα μυαλά ??????  δεν έπρεπε να λέγεται Ομπράντοβιτς αλλά Μελιτζάνοβιτς. δεν πάει καλά ο άνθρωπος. ο Σπανούλης φίλε δεν θα έφευγε στην τσσκα. έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους Αγγελόπουλους και έχει δεθεί με την ομάδα αυτά τα χρόνια. δεν είναι καθαρά επαγγελματικό. για αυτό και ανανέωσε εύκολα,γρήγορα με τον Ολυμπιακό. ναι για αυτό με το πακέτο έχεις δίκιο. αλλά Σπανούλης είναι ένας. και είναι ο καλύτερος παίκτης της ευρώπης και τον παραδέχονται όλοι στην ευρώπη. είναι περίπτωση ο άνθρωπος. δεν φτάσαμε από τύχη τελικό. απλώς κάναμε κάποια κακά παιχνίδια. και την ΤΣΣΚΑ την ξεσκίσαμε. αυτό είναι τύχη ?  ο Μαρινάκης είπε ότι και 100 Νότινγχαμ να αγοράσει τον Ολυμπιακό δεν τον αφήνει και πάντα τον αγαπάει. αν τα εννοεί ή όχι θα το δούμε στο μέλλον
Τι μαλακίες λες άνθρωπε μου,ο σλουκας και ο κάθε σλουκας είναι επαγγελματίας αθλητής ,τα πάντα είναι προσφορά και ζήτηση ,όπως ο Σπανούλης του δωσαε πιο πολλά λεφτά και ήρθε σε σας.

Tmac1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
φταινε και οι αγγελοπουλοι που αφησαν ορφανη την ομαδα
εχω βαρεθει μετα το 2013 η ομαδα να ακροβατει με τον ηρωισμο της
θελει ασσο τυπου γοναμεικρ και με το σπανουλη μεγαλυτερο θα μοιρασει το χρονο σε 20 λεπτα
γκριν και γουοτερ να φυγουν
προσωπικα λοτζεσκι και χακετ θελω να μεινουν
και θελει να κρατρησεις τον μιλουτινοβ οπως εχει δλδ σα τριοτο σεντερ και να παρεις σεντερ ουντοκ
δλδ θελει επιπλεον 4-5 εκατομμυρια
δλδλ θελεις εναν μπακ απ για σπανουλη μεγαλης κλασης και εναν 4-5 τυπου ουντοκ
Χαχαχαχαχ κατσε ρε φιλε θες ασσο γουαναμεικερ και τον ουντο τον μβπ του φαιναλ φορ!! Αυτοι και οι 2 μαζι παιρνουν 5 εκατομμυρια! Να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες μην λεμε οτι να ναι.. Στην φενερ μπηκε η ντογκους και εβαλε αλλα 15 εκατομμυρια στο μπατζετ, η τσσκα εχει 0 φορολογιες σε σχεση με ελλαδα, δε γινεται να βαλει τοσα λεφτα ο ολυμπιακος και να γινοταν δε θα ξαναεβαζε μετα απο αυτα που παθαινε επι εποχες κλειζα τσιλντρες
Να φυγει γιανγκ γουοτερς και λοτζεσκι αν θελει και να παρουμε εναν καλο σουτερ και ενα αθλητικο 4αρι και ευχαριστημενοι να ειμαστε !! Και αυτα απο το μεσαιο ραφι της ευρωλιγκας προφανως

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Και συνεχίζω και τελειώνω μία και το σκέφτηκα τώρα,εγώ που είμαι Πανιώνιος,αν κάθονταν όλοι οι παίκτες που βγάλαμε και πουλήσαμε στην ομάδα θα είχαμε πάρει 3 champions league
Στο ποδόσφαιρο εννοώ
Σε κάθε ομάδα υπάρχει χημεία και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά η οι συναισθηματισμοί
Τι να πει και ο εξάστερος που τα πήρε και με αρχίδια

Ελα μωρη Πανιωναρα!!!Σε πετυχα και εδω!!Πμ τυπε!

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Αντε γεια
Αντε hello  που λέει ο Τσουκαλάς
Ασε να κλάψουν κι άλλοι

έτσι μπράβο. εγώ σου απάντησα με επιχειρήματα. δεν σου άρεσαν οι απαντήσεις μου. και απάντησες με αυτήν εδώ την φοβερή απάντηση και με τα ακλόνητα επιχειρήματα. άντε γεια σε σένα φίλε. έδειξες το επίπεδο σου με αυτή την απάντηση

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Τι μαλακίες λες άνθρωπε μου,ο σλουκας και ο κάθε σλουκας είναι επαγγελματίας αθλητής ,τα πάντα είναι προσφορά και ζήτηση ,όπως ο Σπανούλης του δωσαε πιο πολλά λεφτά και ήρθε σε σας.

χαίρω πολύ χαιρόπουλος. το ξέρω ότι είναι επαγγελματικό. αλλά το είπα και σε άλλους. δεν είναι όλοι έτσι. και ο Πρίντεζης επαγγελματίας αθλητής είναι αλλά το δήλωσε ξεκάθαρα ότι όσα λεφτά και να του δίνανε δεν θα πήγαινε ποτέ στον παο. επίσης Παπανικολάου δεν θα πήγαινε ποτέ στον παο. και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. δεν είναι όλοι σαν τον Σλούκα και τον Μπουρούση να ξεπουλιούνται τόσο εύκολα για τα λεφτά

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
Αντε γεια
Αντε hello  που λέει ο Τσουκαλάς
Ασε να κλάψουν κι άλλοι

και αν εσύ θεωρείς τις αλήθειες που έγραψα και δεν σου αρέσουν ότι είναι κλάψα τότε ναι είμαι κλαψιάρης

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Χλωμό. Αφού ΔΕΝ τα βγάζουν. Αυτά που είδαμε μέχρι φέτος πολύ φοβάμαι ότι είναι το ταβάνι.  :-

ενω ο τρακης τυπε τα βγαζει...στην ιδια χωρα παιζουν, μην τρελαθουμε
απλα ειναι ο ορισμος του επιχειρηματια ''τζαμπα μαγκα''

2017

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
1
εχχετε πλακα ,αφραγκοι κ τελειωμενοι οι περισοττεροι οπαδοι,κι οχι φιλαθλοι,που πορωνεστε τι θα κανουν οι εκατομυριουχοι παιχτες κιαν κ κατα ποσον ειναι τι.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

μόνο που δεν πορωνόμαστε. απλά γουστάρουμε την ομάδα που υποστηρίζουμε και κάποιους παίκτες. το είπα και σε άλλο φίλο. πες με χαζό,αφελή,ρομαντικό αλλά έτσι τα βλέπω τα πράγματα. συναισθηματικά. και όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι τα βλέπουν έτσι στα αθλήματα. και υπάρχουν ακόμα παίκτες που σκέφτονται και συναισθηματικά πέρα από τα λεφτά οπότε μας επιβεβαιώνουν τον τρόπο σκέψης μας

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
και Σλούκα πραγματικά αν πας στην ομάδα του πούστη και πρεζάκια το καλοκαίρι είσαι τελείως μαλάκας. είσαι ξεγραμμένος από τους Ολυμπιακούς αν το κάνεις. ξέρω ότι χέστηκες για την γνώμη μας όπως και ο Μπουρούσης και το μόνο που σας νοιάζει είναι τα κωλολεφτά. βάλτε τα εκεί που ξέρετε. αλλά μετά όταν έρχεσαι στο σεφ να περιμένεις και εσύ βρισιές,γιούχα όπως γίνεται και με τον Μπουρούση. που μας το έπαιζες και ολυμπιακάρα ψεύτη. τέτοιος που είσαι και εσύ και ο Μπουρούσης δεν αξίζατε να φοράτε την φανέλα του Ολυμπιακού. τα ίδια σκατά. κάνε μας να σε σιχαθούμε τελείως

Ο ξεγραμμενος εξαστερος σας τον φόρεσε κανονικά χθες με σεξ οθωμανικό. Ουτε δυο, ουτε τέσσερις πόντους.
Τώρα αν εγώ είμαι ο Σλούκας και εχω 2,5 εκατομμύρια στη τραπεζα, δυο Ευρωλίγκες οταν τελειώσω αντι 1,5 εκ και καμία ευρωπαϊκή κούπα, άσε να νομίζουν οτι θέλουν οι οπαδοί με τα δάκρια τους.
Θα τους χαιρετώ απο το Μαϊάμι με τις γκομεναρες με τις κολαρες.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θυμάμαι οταν έκανε τις διαπραγματευσεις ο Σπανούλης με τον μάνατζερ του για δεκαπέντε ημέρες ειχε δυο προτάσεις απο Τσεσεκα και Μπαρτσελόνα.
Αν δεν έπαιρνε τα λεφτά απο κατω απο το τραπέζι λογω εφορίας θα σου ελεγα που θα ηταν τωρα ευαίσθητε ολυμπιακέ.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο μποπρουσε και μπαβο του είναι και μια ομάδα που νίκησε το μεγάλο φαβορί την τσεσεκα πήγε πόλη ψηλά φέτος.Ήταν λογικό να χάσει Άπο εμάς ειδικά όταν κατάλαβε ο Ισπανός πως να κλήση τον βηματουλη και τον Πριντεζη .Πάντως είναι μεγάλη ομάδα άπλα έπαιζε με μεγαλύτερή ομάδα έτσι είναι αυτά πάντως τον Θέλω δυνατό και αυτόν και την Αεκ και τον Παοκ να μην είναι ένα πρωτάθλημα για 2 ρόλους.Αυτά Άπο ένα παναθηναικο

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
βηματούλη τον Σπανούλη που έπαιζε στην ομάδα σου,τον παραδέχονται σε όλη την ευρώπη,έχει ξεσκίσει πόσα μεγαθήρια στην ευρώπη και την ομάδα σου πόσες φορές ?    τα ίδια με τον Τράκη και εσύ ?    τόσο πρόβατο και κόμπλεξ ?    έλεος. και η μεγαλύτερη ομάδα θα σου έλεγα τι θα έπαιρνε από εμάς αλλά είμασταν κουρασμένοι από ευρωλίγκα συν τις απουσίες Χάκετ,Λοτζέσκι συν τις σφαγές στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτά Από ένα Ολυμπιακό
Τύπε μήλας με έναν παναθηναικο που υποστηρίζει ολυμπιακό όταν πάει στους 4 άλλα ο Σπανουλις Πέρσι έκανε 3 φορές βήματά και έβαλε τα 3ποντακια και όλη κάναν την πάπια άλλα δεν έχει σημασία πέρση ήσουν καλύτερή ομάδα και για αυτό το σήκωσες,Παρόλα αυτά τον Σπανουλη τον σέβομαι σαν αθλητή αλλα μεχρι εκει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο μποπρουσε και μπαβο του είναι και μια ομάδα που νίκησε το μεγάλο φαβορί την τσεσεκα πήγε πόλη ψηλά φέτος.Ήταν λογικό να χάσει Άπο εμάς ειδικά όταν κατάλαβε ο Ισπανός πως να κλήση τον βηματουλη και τον Πριντεζη .Πάντως είναι μεγάλη ομάδα άπλα έπαιζε με μεγαλύτερή ομάδα έτσι είναι αυτά πάντως τον Θέλω δυνατό και αυτόν και την Αεκ και τον Παοκ να μην είναι ένα πρωτάθλημα για 2 ρόλους.Αυτά Άπο ένα παναθηναικο
Τι έκανε ο Ισπανός τους έκλεισε? αχαχαχα. Τρώτε σανό βλέπω. Απλά είναι χώμα και ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Είναι τόσο χάλια που δεν βλέπονται. Εσείς να πιστεύετε ότι κερδίσατε λόγω τακτικής.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.877
Πόντοι
3.886
Τύπε μήλας με έναν παναθηναικο που υποστηρίζει ολυμπιακό όταν πάει στους 4 άλλα ο Σπανουλις Πέρσι έκανε 3 φορές βήματά και έβαλε τα 3ποντακια και όλη κάναν την πάπια άλλα δεν έχει σημασία πέρση ήσουν καλύτερή ομάδα και για αυτό το σήκωσες,Παρόλα αυτά τον Σπανουλη τον σέβομαι σαν αθλητή αλλα μεχρι εκει.
φιλε αυτα βηματα που λες δεν υπαρχουν και στημ ευρωλιγκα δεν το σφυριζουν βηματα...Οσο για χθες δικαια κερδισατε και μπραβο για αυτο

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
φιλε αυτα βηματα που λες δεν υπαρχουν και στημ ευρωλιγκα δεν το σφυριζουν βηματα...Οσο για χθες δικαια κερδισατε και μπραβο για αυτο
Με τα βήματά συμφωνούμε οτι  διαφωνούμε άλλα δεν έχει σημασία ήσουν καλλιτερος.Φυσικά και το πήρα δίκαιά και όλα τα έχω πάρει δίκαιά και εσυ το ίδιο το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο με τα κλέφτηκα σφυρίγματα η καλύτερή ομάδα νικάει κάτι που δεν γίνεται στην μπάλα.Γιαυτό μονό μπάσκετ και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Καλά μαλακίες. Φταίει ο Σφαιρόπουλας τώρα, το βρήκαμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom