aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Με δυο καλούς ξένους, με Σλούκα πίσω και ματιά στον Ζήση, ο Θρύλος πάει για τρεπλ...
Αρα εχασες και αυτο γραφει η ιστορια και ασ ηταν χωμα ο Σπανουλης και ο Πριντεζης, περσι καλα ηταν που ηταν χωμα ο ΔιαμαντίδηςΤι έκανε ο Ισπανός τους έκλεισε? αχαχαχα. Τρώτε σανό βλέπω. Απλά είναι χώμα και ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Είναι τόσο χάλια που δεν βλέπονται. Εσείς να πιστεύετε ότι κερδίσατε λόγω τακτικής.
Έτσι πάνε αυτά τύπε. Εγώ το είπα ότι ήταν πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα αφού κερδίσατε κατακράτος! Απλά άλλο σου λέω, ότι μην νομίζεις ότι κερδίσατε επειδή έχετε ομαδάρα.. Κερδίσατε γιατί εμείς δεν βλεπόμαστε και μπορούσε ακόμα και η ΑΕΚ να μας χτυπήσει όπως παίξαμε στη σειρά.Αρα εχασες και αυτο γραφει η ιστορια και ασ ηταν χωμα ο Σπανουλης και ο Πριντεζης, περσι καλα ηταν που ηταν χωμα ο Διαμαντίδης
ο Σφεροπουλος ειναι προπονηταρα αμα φυγει απο τον Ολυμπιακό θα παει σε μεγαλη ομαδα και παλι. Δεν ειναι Πεδουλακης,ο Σφερο πηγε εναν αποδεκατισμενο ολυμπιακό στον τελικό της Ευρώπης με άμυνα που έσπαγε κόκαλάΚαλά μαλακίες. Φταίει ο Σφαιρόπουλας τώρα, το βρήκαμε...
και οι 2 οι ομάδες είναι ομαδαρες και άμα δεν είναι αυτές τοτε ποιες είναι? πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη εδώ και χρονιά με βαριες φανέλες και φετος ήταν μέσα στην 5αδα και οι 2 μην υποτιμάς την ομάδα σου για 2 παιχνίδια το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο .Έτσι πάνε αυτά τύπε. Εγώ το είπα ότι ήταν πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα αφού κερδίσατε κατακράτος! Απλά άλλο σου λέω, ότι μην νομίζεις ότι κερδίσατε επειδή έχετε ομαδάρα.. Κερδίσατε γιατί εμείς δεν βλεπόμαστε και μπορούσε ακόμα και η ΑΕΚ να μας χτυπήσει όπως παίξαμε στη σειρά.
Καλά μαλακίες. Φταίει ο Σφαιρόπουλας τώρα, το βρήκαμε...
Σφαιρόπουλος-Αγγελόπουλοι μισό μισό τύπε..γιατι που διαφωνεις ρε τυπε?
ολα αυτα τα παλτα που παρελαυνουν τα τελευταια 3 χρονια ποιος τα επελεξε?
εγω η εσυ
Σφαιρόπουλος-Αγγελόπουλοι μισό μισό τύπε..
Θα 'θελες αλλά δεν...Στο ποδόσφαιρο κάτσε να δεις προδότες φέτος,ο Βαγγέλας που την κάνει για Αγγλία,εκείπου είναι το χοντρό χρήμα.
οκ μαζι σου
δεν θα τα χαλασουμε στην αναλογια ευθυνης
το θεμα ειναι οτι πειραματιζονται με μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο
Αν θελουν να κανουν τετοια πειραματα ας πανε σε ομαδες επιπεδου αεκ, κλπ
δλδ ολοι οι αλλοι που χωνουν επι τοσα χρονια φραγκα χοντρα ειναι οι μλκες
δεν θελουν να τη βγαζουν οσο το δυνατον φθηνοτερα
μας πηραν χαμπαρι μαγκες ολοι, εντος κ εκτος
Ο τρακης ειναι ο χειροτερος ολων και ειναι γνωστο αυτο..Κανονικα θελει ενα γερο ξυλο να ηρεμισει γιατι συνεχεια προκαλει και βριζει και παρολο που τιμωρειται συνεχιζει τα ιδια...Οι Αγγελόπουλοι πρώτα αφήνουν αυτήν την κατάσταση μέσα στο σπίτι μας...
και μετά δημοσιεύουν βιντεάκια. Α ρε Βαγγέλας που χρειάζεται...
ΥΓ "2017" σταμάτα να ποστάρεις εδώ λίγο.
καλα ρε πουστη μου σοβαρα τα λετε αυτά?????η ομαδα είναι μονίμως στο φαιναλ φορ και σε τελικους ευρολιγκα!!!!!που ακριβως τα ειδατε τα παλτα??????εχετε δει ομαδες με το μπατζετ το δικο μας (πχ. βάζελος) τι κανουν στην ευρωπη??????γιατι που διαφωνεις ρε τυπε?
ολα αυτα τα παλτα που παρελαυνουν τα τελευταια 3 χρονια ποιος τα επελεξε?
εγω η εσυ
καλα ρε πουστη μου σοβαρα τα λετε αυτά?????η ομαδα είναι μονίμως στο φαιναλ φορ και σε τελικους ευρολιγκα!!!!!που ακριβως τα ειδατε τα παλτα??????εχετε δει ομαδες με το μπατζετ το δικο μας (πχ. βάζελος) τι κανουν στην ευρωπη??????
φετος δωσαμε πονο στην ευρωπη και αν δεν τραυματιζοταν λοτσετσι και χακετ θα περναμε την ευρολιγκα για πλακα...
η ομαδα για του χρονου είναι πληρης..δυο αλλαγες θελει, έναν στην θεση του αχρηστου γιανγκ και έναν στην θεση του κουτσου λοτσεσκι..ολοι οι αλλοι συν ο σφαιρο είναι επιπεδου τελικου ευρολιγκας, οπως το αποδεικνυουν κάθε χρονο...
μην παραλογιζεστε και βαλτε το καλα στο μυαλο σας ότι σε παιχνίδια στην ελλαδα με τον βαζελο ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....
ρε μεγαλε κοντευουμε να κλεισουμε μια δεκαετια που ημαστε μονίμως φαιναλ φορ..και ξερεις ποιοι ειμαστε μονίμως φαιναλ φορ???η τσσκα, η φενερ, η ρεαλ, αντε και καμια μπαρτσα..ολες αυτές εχουν 5πλασιο μπατζετ από εμενα...στο δικου μου το μπατζετ είναι ο βάζελος, η μπασκονια, καμια εφες (που εχει μεγαλυτερο μπατζετ κιολας)...μαντεψε από ολες αυτές τις ομαδες με το μπατζετ το δικου μου, ποια είναι φαιναλ φορ συνεχεια????α καλα εσυ το τερματισες τωρα...ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να δεις παραπερα...εδώ σας καναμε αλοιφή για καλους και συ πετας χαρταετο...ποιος κερδισες ρε μεγαλε ευρωλιγκα που ολες οι μεγαλες ομαδες χυσανε πανω σου?η τσσκα μεσα εξω η ρεαλ μεσα εξω η φενερ εξω και στον τελικο σε γλενταγε από το 25ο λεπτο.εμας μας κερδισες μεσα στο τελευταιο δευτ.χωρις γκιστ και Τζειμς...μονο τους μονιμους λουζερς κερδισες επειδή εχουν τον τριμαλακα μιλος...εχετε τελειωσει στο μπάσκετ και δεν το εχεις καταλαβει.....