You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ο σπανουλης με το σκεπτικο σου ποοοοοσο ξεφτίλας είναι?
αλλά μια λεπτομέρεια φίλε. ο Σπανούλης δεν σας το έπαιζε παναθηναικάρα όπως ο διαμαντίδης. ούτε οι περισσότεροι Ολυμπιακοί βρίζαμε τον Σπανούλη όταν έπαιζε σε εσάς. ενώ εμάς Μπουρούσης,Σλούκας το παίζανε ολυμπιακάρες και μάλιστα ο Μπουρούσης σας έβριζε,σας έκανε χειρονομίες και έλεγε για πράσινη παράγκα και τον είχατε χτυπήσει και τον είχατε βρίσει την μάνα του πόσες φορές
μόνο σε ένα παιχνίδι στο σεφ είχαν βρίσει Ολυμπιακοί τον Σπανούλη όταν έπαιζε σε εσάς. αλλά σε ένα παιχνίδι. και δεν το έπαιζε παναθηναικάρα όπως ο διαμαντίδης. τον διαμαντίδη βρίζανε όλα τα χρόνια οι οπαδοί μας όχι τον Σπανούλη. ενώ εσείς όλα τα χρόνια βρίζατε τον Μπουρούση και αυτός σας έβριζε και σας έκανε χειρονομίες και τώρα πήγε σε εσάς. και ο Σλούκας το έπαιζε Ολυμπιακός σε εμάς οπότε επίσης είναι μεγάλη κοροιδία αν πάει σε εσάς το καλοκαίρι
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Τύπε, έχεις αρχίσει να μας ζαλίζεις τα φρύδια. Απαντάς στον εαυτό σου, γράφεις συνεχή (ανούσια) μηνύματα. Το καταλάβαμε ότι δε σου αρέσουν οι "προδότες" παίκτες, πάμε παρακάτω τώρα. :S :S :S
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ο σλουκας είχε συμφωνήσει να μείνει με 850 ενώ ο βαζελος του έδινε 1 μυριο και η Φενέρ 900.και μετά τα γύρισαν οι Αγγελοπούλοι και έριξαν την προσφορά στα 700 αν θυμαμαι καλά .δεν φταίει ο παίχτης.μόνο σε ένα παιχνίδι στο σεφ είχαν βρίσει Ολυμπιακοί τον Σπανούλη όταν έπαιζε σε εσάς. αλλά σε ένα παιχνίδι. και δεν το έπαιζε παναθηναικάρα όπως ο διαμαντίδης. τον διαμαντίδη βρίζανε όλα τα χρόνια οι οπαδοί μας όχι τον Σπανούλη. ενώ εσείς όλα τα χρόνια βρίζατε τον Μπουρούση και αυτός σας έβριζε και σας έκανε χειρονομίες και τώρα πήγε σε εσάς. και ο Σλούκας το έπαιζε Ολυμπιακός σε εμάς οπότε επίσης είναι μεγάλη κοροιδία αν πάει σε εσάς το καλοκαίρι
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.100
- Πόντοι
- 17.085
Έτσι. Ποταμός ασυναρτησίας/τρολαρίσματος είναι ο τύπος. Υποψήφιος για τα περαιτέρω.Τύπε, έχεις αρχίσει να μας ζαλίζεις τα φρύδια. Απαντάς στον εαυτό σου, γράφεις συνεχή (ανούσια) μηνύματα. Το καταλάβαμε ότι δε σου αρέσουν οι "προδότες" παίκτες, πάμε παρακάτω τώρα. :S :S :S
ο σλουκας είχε συμφωνήσει να μείνει με 850 ενώ ο βαζελος του έδινε 1 μυριο και η Φενέρ 900.και μετά τα γύρισαν οι Αγγελοπούλοι και έριξαν την προσφορά στα 700 αν θυμαμαι καλά .δεν φταίει ο παίχτης.
α καλά. πως δεν φταίει ο Σλούκας ρε φίλε ? αφού μου επιβεβαιώνεις με αυτό που μου λες ότι για τα λεφτά έφυγε επειδή οι Αγγελόπουλοι του δίνανε 700 και η φενέρ 900. μας πούλησε για τα λεφτά. χώρια τα ψέματα ότι συναντούσε την μάνα του. χώρια που είπε ότι ήταν όνειρο του να συνεργαστεί με τον Ομπράντοβιτς. αν πάει και στον παο το καλοκαίρι τον ξεγράφουμε τελείως οι Ολυμπιακοί
Τύπε, έχεις αρχίσει να μας ζαλίζεις τα φρύδια. Απαντάς στον εαυτό σου, γράφεις συνεχή (ανούσια) μηνύματα. Το καταλάβαμε ότι δε σου αρέσουν οι "προδότες" παίκτες, πάμε παρακάτω τώρα. :S :S :S
1) δεν απαντάω στον εαυτό μου γράφοντας συνεχή ανούσια μηνύματα. απλώς συμπληρώνω πάνω σε αυτά που λέω και για να μην τα γράφω όλα σε ένα σχόλιο κατεβατό τα γράφω σε σχόλια ξεχωριστά
2) επιλογή σας να σας ζαλίζω ή όχι τα φρύδια. δεν νομίζω να σας απείλησα με μαχαίρι στον λαιμό ότι θα σας βιάσω και να σας ανάγκασα,υποχρέωσα να διαβάζετε τα σχόλια μου
Έτσι. Ποταμός ασυναρτησίας/τρολαρίσματος είναι ο τύπος. Υποψήφιος για τα περαιτέρω.
το απάντησα και στον άλλο φίλο. καθόλου ασυναρτησία/τρολάρισμα. ότι γράφω έχει άμεση σχέση/συνάρτηση με προηγούμενα σχόλια μου. απλώς τα γράφω σε ξεχωριστά σχόλια γιατί δεν θέλω να γίνεται ένα ολόκληρο σχόλιο κατεβατό και συμπληρώνω την σκέψη μου στα επόμενα σχόλια μου και γράφοντας πράγματα που μπορεί να ξέχασα να γράψω πριν
και οι Αγγελόπουλοι τότε που βράβευσαν τον Σλούκα. με την λογική καλά κάνανε γιατί είχε προσφέρει στην ομάδα. αλλά συναισθηματικά κάνανε λάθος γιατί βραβεύσανε παίκτη που μας πούλησε για τα λεφτά,μας έλεγε ψέματα ότι συναντούσε την μάνα του. και είπε ότι ήταν όνειρο του να συνεργαστεί με τον Ομπράντοβιτς που ο Ομπράντοβιτς έχει ταυτιστεί με τον παο. δεν λες κάτι τέτοιο γιατί προκαλείς. για αυτό και τότε στην βράβευση του Σλούκα τον γιουχάρανε πόσοι Ολυμπιακοί
Έτσι. Ποταμός ασυναρτησίας/τρολαρίσματος είναι ο τύπος. Υποψήφιος για τα περαιτέρω.
πρώτη φορά πάντως βλέπω ανθρώπους να έχουν θέμα με απλά σχόλια. ούτε έχω βρίσει ούτε τίποτα. και απλά έχετε θέμα επειδή γράφω διάφορα σχόλια. τι να πω. μεγάλο έγκλημα. και λες '' υποψήφιος για τα περαιτέρω '' . ε βάλτε με φυλακή για αυτό. ε ρε θέματα που έχει ο κόσμος. μακάρι αυτό να είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα στην ζωή σας. τα πολλά σχόλια μου
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
α καλά. πως δεν φταίει ο Σλούκας ρε φίλε ? αφού μου επιβεβαιώνεις με αυτό που μου λες ότι για τα λεφτά έφυγε επειδή οι Αγγελόπουλοι του δίνανε 700 και η φενέρ 900. μας πούλησε για τα λεφτά. χώρια τα ψέματα ότι συναντούσε την μάνα του. χώρια που είπε ότι ήταν όνειρο του να συνεργαστεί με τον Ομπράντοβιτς. αν πάει και στον παο το καλοκαίρι τον ξεγράφουμε τελείως οι Ολυμπιακοί
Επειδή είμαι και εγώ αθλητής θα σου πω κάτι για να μην βλέπεις παντού προδότες και φαντάσματα.
Ο Σλούκας αν έμενε στον Ολυμπιακό σχεδόν δεν θα έπαιζε πίσω από τον Σπανούλη,πήγε,δούλεψε με ένα κορυφαίο προπονητή και οπως είδες έχει βελτιωθεί και πήρε και πρωτάθλημα Ευρώπης πολύ σύντομα.
Δεν είναι όλα προδοσίες,όποιος πληρώνει,κρατάει.
Εσύ νομίζεις αν ο Σπανούλης δεν μπορούσαν να του δώσουν περισσότερα δεν θα έφευγε στη Τσεσεκα?
Επίσης,αν σκεφτείς ότι ο Σπανούλης παίρνει όλο το πακέτο,δεν θα είχε 2-3 παίκτες με τα λεφτά που του δίνει για να πάρει καλύτερους ακόμη?
Αφού από τύχη περισσότερο φτάσατε τελικό φέτος.
Στο ποδόσφαιρο κάτσε να δεις προδότες φέτος,ο Βαγγέλας που την κάνει για Αγγλία,εκείπου είναι το χοντρό χρήμα.
Επειδή είμαι και εγώ αθλητής θα σου πω κάτι για να μην βλέπεις παντού προδότες και φαντάσματα.
Ο Σλούκας αν έμενε στον Ολυμπιακό σχεδόν δεν θα έπαιζε πίσω από τον Σπανούλη,πήγε,δούλεψε με ένα κορυφαίο προπονητή και οπως είδες έχει βελτιωθεί και πήρε και πρωτάθλημα Ευρώπης πολύ σύντομα.
Δεν είναι όλα προδοσίες,όποιος πληρώνει,κρατάει.
Εσύ νομίζεις αν ο Σπανούλης δεν μπορούσαν να του δώσουν περισσότερα δεν θα έφευγε στη Τσεσεκα?
Επίσης,αν σκεφτείς ότι ο Σπανούλης παίρνει όλο το πακέτο,δεν θα είχε 2-3 παίκτες με τα λεφτά που του δίνει για να πάρει καλύτερους ακόμη?
Αφού από τύχη περισσότερο φτάσατε τελικό φέτος.
Στο ποδόσφαιρο κάτσε να δεις προδότες φέτος,ο Βαγγέλας που την κάνει για Αγγλία,εκείπου είναι το χοντρό χρήμα.
ο Σλούκας αν έμενε θα κέρδιζε και άλλο την εκτίμηση των οπαδών του Ολυμπιακού. δεν είναι όλα εγωισμός και κοιτάω την πάρτη μου. σκέφτεσαι και τους οπαδούς. δεν προδώνεις μια ομάδα απλά για να παίζεις εσύ. λες πήγε δούλεψε με έναν κορυφαίο προπονητή. ναι μόνο που αυτός ο προπονητής είχε ταυτιστεί με τον παο και ο Σλούκας είπε ότι ήταν όνειρο του να συνεργαστεί με αυτόν. δεν λες κάτι τέτοιο όταν ξέρεις τι σημαίνει ομπράντοβιτς για έναν οπαδό του Ολυμπιακού. την βελτίωση που ακριβώς την είδες ? που παίζει μία στο τόσο και που ο Ομπράντοβιτς τους φωνάζει συνέχεια και τους έχει τρελάνει τελείως τα μυαλά ?????? δεν έπρεπε να λέγεται Ομπράντοβιτς αλλά Μελιτζάνοβιτς. δεν πάει καλά ο άνθρωπος. ο Σπανούλης φίλε δεν θα έφευγε στην τσσκα. έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους Αγγελόπουλους και έχει δεθεί με την ομάδα αυτά τα χρόνια. δεν είναι καθαρά επαγγελματικό. για αυτό και ανανέωσε εύκολα,γρήγορα με τον Ολυμπιακό. ναι για αυτό με το πακέτο έχεις δίκιο. αλλά Σπανούλης είναι ένας. και είναι ο καλύτερος παίκτης της ευρώπης και τον παραδέχονται όλοι στην ευρώπη. είναι περίπτωση ο άνθρωπος. δεν φτάσαμε από τύχη τελικό. απλώς κάναμε κάποια κακά παιχνίδια. και την ΤΣΣΚΑ την ξεσκίσαμε. αυτό είναι τύχη ? ο Μαρινάκης είπε ότι και 100 Νότινγχαμ να αγοράσει τον Ολυμπιακό δεν τον αφήνει και πάντα τον αγαπάει. αν τα εννοεί ή όχι θα το δούμε στο μέλλον
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
ο Σλούκας αν έμενε θα κέρδιζε και άλλο την εκτίμηση των οπαδών του Ολυμπιακού. δεν είναι όλα εγωισμός και κοιτάω την πάρτη μου. σκέφτεσαι και τους οπαδούς. δεν προδώνεις μια ομάδα απλά για να παίζεις εσύ. λες πήγε δούλεψε με έναν κορυφαίο προπονητή. ναι μόνο που αυτός ο προπονητής είχε ταυτιστεί με τον παο και ο Σλούκας είπε ότι ήταν όνειρο του να συνεργαστεί με αυτόν. δεν λες κάτι τέτοιο όταν ξέρεις τι σημαίνει ομπράντοβιτς για έναν οπαδό του Ολυμπιακού. την βελτίωση που ακριβώς την είδες ? που παίζει μία στο τόσο και που ο Ομπράντοβιτς τους φωνάζει συνέχεια και τους έχει τρελάνει τελείως τα μυαλά ?????? δεν έπρεπε να λέγεται Ομπράντοβιτς αλλά Μελιτζάνοβιτς. δεν πάει καλά ο άνθρωπος. ο Σπανούλης φίλε δεν θα έφευγε στην τσσκα. έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους Αγγελόπουλους και έχει δεθεί με την ομάδα αυτά τα χρόνια. δεν είναι καθαρά επαγγελματικό. για αυτό και ανανέωσε εύκολα,γρήγορα με τον Ολυμπιακό. ναι για αυτό με το πακέτο έχεις δίκιο. αλλά Σπανούλης είναι ένας. και είναι ο καλύτερος παίκτης της ευρώπης και τον παραδέχονται όλοι στην ευρώπη. είναι περίπτωση ο άνθρωπος. δεν φτάσαμε από τύχη τελικό. απλώς κάναμε κάποια κακά παιχνίδια. και την ΤΣΣΚΑ την ξεσκίσαμε. αυτό είναι τύχη ? ο Μαρινάκης είπε ότι και 100 Νότινγχαμ να αγοράσει τον Ολυμπιακό δεν τον αφήνει και πάντα τον αγαπάει. αν τα εννοεί ή όχι θα το δούμε στο μέλλον
Ο Ομπράντοβιτς τώρα και για όσο παίζει το βιογραφικό του λέει Φενέρ και όχι πρωην-ΠΑΟ
Όσο για τους συναισθηματισμούς για δείξτους μου να δω και εγώ αυτές τις εποχές
Αμ δεν έπαιρνε ο Σπανούλης τα 3 μπροστά μαύρα και άσπρα θα σου πω εγώ που θα ήταν και θα σου κούναγε το μαντήλι
Οι εποχές μέχρι το 1980 πέρασαν με τους συναισθηματισμούς,τώρα ολα είναι επαγγελματικά εκτός αν είσαι Μέσι και λες,δεν γαμιέται 10 λιγότερα αλλά συνηθίσαμε δώ
Αν φύγουν οι Αγγελόπουλοι και τα λεφτά θα σου πω αν θα κάθεται Σπανούλης και Πρίντεζης με τα μισά,καλά νυχτωμένος είσαι
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Και συνεχίζω και τελειώνω μία και το σκέφτηκα τώρα,εγώ που είμαι Πανιώνιος,αν κάθονταν όλοι οι παίκτες που βγάλαμε και πουλήσαμε στην ομάδα θα είχαμε πάρει 3 champions league
Στο ποδόσφαιρο εννοώ
Σε κάθε ομάδα υπάρχει χημεία και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά η οι συναισθηματισμοί
Τι να πει και ο εξάστερος που τα πήρε και με αρχίδια
Στο ποδόσφαιρο εννοώ
Σε κάθε ομάδα υπάρχει χημεία και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά η οι συναισθηματισμοί
Ο Ομπράντοβιτς τώρα και για όσο παίζει το βιογραφικό του λέει Φενέρ και όχι πρωην-ΠΑΟ
Αμ δεν έπαιρνε ο Σπανούλης τα 3 μπροστά μαύρα και άσπρα θα σου πω εγώ που θα ήταν και θα σου κούναγε το μαντήλι
Οι εποχές μέχρι το 1980 πέρασαν με τους συναισθηματισμούς,τώρα ολα είναι επαγγελματικά εκτός αν είσαι Μέσι και λες,δεν γαμιέται 10 λιγότερα αλλά συνηθίσαμε δώ
Αν φύγουν οι Αγγελόπουλοι και τα λεφτά θα σου πω αν θα κάθεται Σπανούλης και Πρίντεζης με τα μισά,καλά νυχτωμένος είσαι
φενέρ λέει αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι με τον παο έχει ταυτιστεί και αυτό δεν αλλάζει. παναθηναικός είναι ο άνθρωπος αν τον ρωτήσεις τι ομάδα είναι. συνεργάζεται λοιπόν με πρώην προπονητή του βάζελου που ήταν πόσα χρόνια στον βάζελο και είναι παναθηναικός και μάλιστα ήταν και όνειρο του να συνεργαστεί με αυτόν. συγχαρητήρια Σλούκα αφού ήταν και όνειρο σου. συνεργάσου και με τον Ιτούδη. και εις ανώτερα. συναισθητισμούς στους δείχνω. Πρίντεζης. είπε ότι όσα λεφτά και να του δίνανε δεν θα πήγαινε ποτέ στον παο. και τον πιστεύω. όπως πιστεύω το ίδιο και για τον Παπανικολάου. και σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. δεν είναι λοιπόν όλοι σαν τον Μπουρούση και τον Σλούκα όπως βλέπεις.
Και συνεχίζω και τελειώνω μία και το σκέφτηκα τώρα,εγώ που είμαι Πανιώνιος,αν κάθονταν όλοι οι παίκτες που βγάλαμε και πουλήσαμε στην ομάδα θα είχαμε πάρει 3 champions league
Στο ποδόσφαιρο εννοώ
όχι εξάστερος. εξασφύριχτρος. και δεν είναι εξάστερος αλλά πεντάστερος και κάποια τα πήρε επειδή γίνανε στην ελλάδα
λες '' Αν φύγουν οι Αγγελόπουλοι και τα λεφτά θα σου πω αν θα κάθεται Σπανούλης και Πρίντεζης με τα μισά,καλά νυχτωμένος είσαι '' . χαίρω πολύ χαιρόπουλος. και εμένα αν η γιαγιά μου είχε πατίνια. δεν πάει έτσι. με τα αν και τις υποθέσεις χαιρέτα μου τον πλάτανο. με τα δεδομένα συζητάμε. όχι με υποθετικά σενάρια,ενδεχόμενα και αν,ίσως
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
λες '' Αν φύγουν οι Αγγελόπουλοι και τα λεφτά θα σου πω αν θα κάθεται Σπανούλης και Πρίντεζης με τα μισά,καλά νυχτωμένος είσαι '' . χαίρω πολύ χαιρόπουλος. και εμένα αν η γιαγιά μου είχε πατίνια. δεν πάει έτσι. με τα αν και τις υποθέσεις χαιρέτα μου τον πλάτανο. με τα δεδομένα συζητάμε. όχι με υποθετικά σενάρια,ενδεχόμενα και αν,ίσως
Αντε γεια
Αντε hello που λέει ο Τσουκαλάς
Ασε να κλάψουν κι άλλοι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K