Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οχι england μαλλον εσυ δε καταλαβες. Σε ρωτησα αν το κανεις. Σαν αντρας δε βριζω ουτε μανες ουτε νεκρους. Κανενα ραντεβου θανατου οπως γραφουν μερικοι.
Θελω να μου το πει καταμουτρα οτι ειμαι μπασταρδος και να βρισει τη μανα μου οπως εκανε. Απλα πραγματα.

αμα στο πει καταμουτρα αυτο ρε τυπε θανατο δεν θα χουμε μετα τι θα χουμε?  :grin:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Εστειλα ενα προσωπικο μυνημα ζητωντας τοπο συναντησης.
Το εκανα με pm για να μη συνεχιστει εδω.
Αφου ειναι τοσο μαγκας λοιπον ας απαντηςει στο pm (βαςικο),να βρεθουμε, ας μου το πει καταμουτρα και θα καταλαβει το λαθος του.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
ειναι μεχρι να σου ανεβει το αιμα στο κεφαλι τυπε μετα δεν σε κραταει κανενας
Gun οπαδικα μπορουμε να λεμε διαφορα οταν παμε στο γηπεδο, να βρισουμε και να εκτονοθουμε. οποιος κι αν δει πως ξεκινησε θα βγαλει συμπερασμα αντικειμενικα. Τα ραντεβου θανατου κι ολα αυτα ειναι για αλλους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να καταλαβει καποιος τη μαλακια του.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αφου ειναι τοσο μαγκας λοιπον ας απαντηςει στο pm (βαςικο),να βρεθουμε, ας μου το πει καταμουτρα και θα καταλαβει το λαθος του.
URL]]

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Για νεκρους και μαναδες ειμαι καθετος γιατι δε ξερει ο καθενας τι ιστορια κουβαλαει ο αλλος

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

hardboiled_l.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Gun οπαδικα μπορουμε να λεμε διαφορα οταν παμε στο γηπεδο, να βρισουμε και να εκτονοθουμε. οποιος κι αν δει πως ξεκινησε θα βγαλει συμπερασμα αντικειμενικα. Τα ραντεβου θανατου κι ολα αυτα ειναι για αλλους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να καταλαβει καποιος τη μαλακια του.

Τι εννοεις τυπε?  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η πλακα ειναι οτι και οι δυο είναι οπαδοί της γαυριελας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στο παράρτημα μας την μονακό πήγε ο Καρίγιο

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βρε στόκε, γιατί στόκος είσαι.... Από που προκύπτει και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είμαι κάτοικος, Καμινίνων, ή Πειραιώς, ή έστω Αττικής; Ε ρε μαγκάκι του πληκτρολογίου που δεν είσαι σαν τους άλλους όπως λές... Τι είσαι λοιπόν; Διαφορετική;  :2funny:   Πλάκα θάχε να πάρω το αεροπλάνο για να συναντήσω ένα βλαμμένο....
Υ.Γ ... στράκια δεν έχω πηδήσει ποτέ, κι ούτε πρόκειτε....

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Η Εστουδιάντες ανακοίνωσε την πώληση του Γουίντο Καρίγιο στη Μονακό έναντι 10.000.000 δολαρίων, δηλαδή 8.800.000 ευρώ!

Εδω και δεκαετίες συμβαίνει ενα περίεργο σχετικά με τις μεταγραφές, με πληροφορίες απο τον τύπο καθότι επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει. Φαίνεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για κάποιον παίχτη και προσφέρει ενα ποσό. Τελικά ο παίχτης καταλήγει αλλού με ποσό μικρότερο η πολύ μικρότερο. Χώρια του ότι οι ξένοι ξέρουν τι γίνεται, "Οι Ελληνες στο τέλος δεν πληρώνουν", φαίνεται οτι το ενδιαφέρον και τα λεφτά είναι στο μιλητό η παραμύθα.
Αλλά δεν πειράζει υπάρχει ο γίγαντας Γιαννιώτας, αφού έβγαλε μάτια στο εξωτερικό ήρθε πίσω για να ξανα-δοξαστεί.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η Εστουδιάντες ανακοίνωσε την πώληση του Γουίντο Καρίγιο στη Μονακό έναντι 10.000.000 δολαρίων, δηλαδή 8.800.000 ευρώ!

Εδω και δεκαετίες συμβαίνει ενα περίεργο σχετικά με τις μεταγραφές, με πληροφορίες απο τον τύπο καθότι επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει. Φαίνεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για κάποιον παίχτη και προσφέρει ενα ποσό. Τελικά ο παίχτης καταλήγει αλλού με ποσό μικρότερο η πολύ μικρότερο. Χώρια του ότι οι ξένοι ξέρουν τι γίνεται, "Οι Ελληνες στο τέλος δεν πληρώνουν", φαίνεται οτι το ενδιαφέρον και τα λεφτά είναι στο μιλητό η παραμύθα.
Αλλά δεν πειράζει υπάρχει ο γίγαντας Γιαννιώτας, αφού έβγαλε μάτια στο εξωτερικό ήρθε πίσω για να ξανα-δοξαστεί.
Ο Γιαννιώτας όλο εκτός αποστολής ήταν στην Β Γερμανίας...Και στον Αστέρα έτρωγε πολύ κράξιμο για την ατομιστία του και εύκολο πούλημα της μπάλας και φυσικά για το κακό σουτ που διαθέτει..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Αυτο ειναι το γνωστο κολπο που κανουν οι ομαδες για να ανεβασουν την τιμη ενος παικτη.
Βγαζουν μεσω του τυπου "πληροφοριες" δημοσιογραφων η δηλωσεις μανατζερ για δηθεν προτασεις ετσι ωστε να προσελκυσουν το
ενδιαφερον αλλων πιο ισχυρων οικονομικα ομαδων !!
Στη συγκεκριμενη περιπτωση παρουστηκε προταση του Ολυμπιακου στα 7 εκατ.ευρω,στη συνεχεια εμφανιστηκε προταση της Ιντερ για 8 για να καταληξει ο παικτης στη Μονακο με σχεδον 9  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Γιαννιώτας όλο εκτός αποστολής ήταν στην Β Γερμανίας...Και στον Αστέρα έτρωγε πολύ κράξιμο για την ατομιστία του και εύκολο πούλημα της μπάλας και φυσικά για το κακό σουτ που διαθέτει..
Εχετε παρει και τον Μπρουνο τον Λορια τον Καθαριο τον Μανια τον Τζανδαρη. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom