Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (9 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Μου αρέσει που ορισμένοι γράφετε ότι "μειώθηκε το πρεστίζ του Ολυμπιακού" μπας και το πιστέψετε κι οι ίδιοι. Οι τσέσπου που πέφτουν σύννεφο φαίνεται πως σας έχουν κάνει μεγάλο κακό. Δεν έχει και αγώνες τώρα και προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι κάτι θα αλλάξει. Ε σε κάνα δίμηνο θα έρθετε στα ίσα σας.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Μου αρέσει που ορισμένοι γράφετε ότι "μειώθηκε το πρεστίζ του Ολυμπιακού" μπας και το πιστέψετε κι οι ίδιοι. Οι τσέσπου που πέφτουν σύννεφο φαίνεται πως σας έχουν κάνει μεγάλο κακό. Δεν έχει και αγώνες τώρα και προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι κάτι θα αλλάξει. Ε σε κάνα δίμηνο θα έρθετε στα ίσα σας.
Ειναι εραστες του αποφλοιωμενου απ τους συνεχομενους κρεμπιεδες κοκκινου πουτσου. Ειλωτες διαρκειας της επι ετη πρωκτικης ηδονης που τους προσφερει ο Θρυλος των γηπεδων

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τσεκαρε λίγο τι γράφουν οι εφημερίδες του εξωτρρικου. Και εσείς πρεπει να θέλετε να αλλάξουν τα πραγματα προς το καλυτερο.κοιτά την κατάντια του ποδοσφαίρου μας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι εραστες του αποφλοιωμενου απ τους συνεχομενους κρεμπιεδες κοκκινου πουτσου. Ειλωτες διαρκειας της επι ετη πρωκτικης ηδονης που τους προσφερει ο Θρυλος των γηπεδων
Αρα και εσύ είσαι το ίδιο μιας και σε έχει ξεκωλιασει ο βαζελας στο μπασκετ και χωρίς παράγκες παραρτημαρα.Σωστα;Με την δική σου λογική παντα.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Δε θέλεις να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Επιθυμείς απλώς ο Ολυμπιακός να φτάσει στην κατάντια της δικής σου ομάδας. Ξέχασέ το αυτό.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Αρα και εσύ είσαι το ίδιο μιας και σε έχει ξεκωλιασει ο βαζελας στο μπασκετ και χωρίς παράγκες παραρτημαρα.Σωστα;Με την δική σου λογική παντα.
Κι εσυ που πεταγεσαι σα τη πορδη καθε φορα θα πρεπε να ντρεπεσαι να υποστηριζεις μια ομαδα που για να χειροκροτας μετα απο την Ερμιονιδα, σε χαρτζιλικωνει ενας λαθρεμπορος, αποδεδειγμενα καταδικασμενος-ενοχος. Οσο για τις παραγκες, υπαρχει μονο ενα challet και λεγεται challet Vasilakopoupou
Αντε κανε κανα μπανιο να συνερθεις τωρα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
έρχεται ο Βερμάελεν  :wanker: :wanker: :wanker:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εχεις δικιο τελικα. Επρεπε να το φανταστω οτι εισαι ενας σεσημασμενος βιαστης σαπιων καρπουζιων της πολυπαθης ελληνικης επαρχιας. Η Ντροπη των μπουρτζοβλαχων εισαι ελλεηνε λαγε με προσωπειο Ολυμπιακου. Κατσε στο βλαχοχωρι σου στο βουνο λελέ και βαλε το τσουτσουνι σου μεσα σε τιποτα σοσονια της γιαγιας σου μη παθει τιποτα ακροαστικα απ το ρευμα που εχει βαρεσει το μυαλο σου μεχρι τωρα και σπαμαρεις με τις αηδιες σου τα νηματα που μπαινει ο κοσμακης να περασει την ωρα του και να μοιραστει τις αποψεις του με τους αλλους, βρωμερε κωλοκυθοεισπρακτορα του πατου σου
Ρε στόκε κολοαλβανέ.... Οποιος δεν κατοικεί στο λεκανοπέδιο γαμάει καρπούζια; Ρε μαλακισμένο μπάσταρδε..... που προφανώς εκτός Αλβανίας δεν έχεις πάει παραπέρα από το περίπτερο της γειτονιάς σου, θαθελες νάσαι εκεί που είμαι; Σιγά ρε κακομοίρη μη έχεις τα φράγκα να πάρεις αεροπλάνο για 8ωρο ταξίδι.... Κάποιοι εδώ μέσα (ακόμα και μοντερέιτορς) με ξέρουν, και ξέρουν επίσης αν γράφω αρλούμπες ή ψέματα.
=================
Κι όλη αυτή η βαβούρα γιατί δεν παραδέχτηκες από την αρχής, ότι έγραψες (λόγω άγνοιας σωστών Ελληνικών / ή και ελλιπούς εκπαίδευσης) ΚΟΤΣΑΝΕΣ. Γελοίε.... ε γελοίε.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε στόκε κολοαλβανέ.... Οποιος δεν κατοικεί στο λεκανοπέδιο γαμάει καρπούζια; Ρε μαλακισμένο μπάσταρδε..... που προφανώς εκτός Αλβανίας δεν έχεις πάει παραπέρα από το περίπτερο της γειτονιάς σου, θαθελες νάσαι εκεί που είμαι; Σιγά ρε κακομοίρη μη έχεις τα φράγκα να πάρεις αεροπλάνο για 8ωρο ταξίδι.... Κάποιοι εδώ μέσα (ακόμα και μοντερέιτορς) με ξέρουν, και ξέρουν επίσης αν γράφω αρλούμπες ή ψέματα.
=================
Κι όλη αυτή η βαβούρα γιατί δεν παραδέχτηκες από την αρχής, ότι έγραψες (λόγω άγνοιας σωστών Ελληνικών / ή και ελλιπούς εκπαίδευσης) ΚΟΤΣΑΝΕΣ. Γελοίε.... ε γελείε.....
Τώρα με μπέρδεψες. Είναι "γελοίος" ή "γελείος" ;;; :grin: :grin: :grin:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γνωστό πουστόπαιδο του φόρουμ ο Λεφτεράκης τύπε!Πάντα εριστικός και από παντού τρώει κλωτσιές!
Εσύ πουτανόσπερμα τι πετάσαι σαν τρύπια καπότα; Γιατί ξεφυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουνε; Θα σου πω εγώ όμως. Γουστάρεις και καυλώνεις (ξέρεις από που), να ακούσεις και εσύ τα πουστριλίκια σου. Πάρτα λοιπόν μπάσταρδε...
Αααα... +10 χρόνια είμαι εδώ.... Από πού έφαγα κλωτσιά ρε μαλακισμένο;;;;;; εεεεε, Σάλτα και γαμήσου λοιπόν πουστρόπαιδο.
Υ.Γ. Ευχαριστημένος τώρα που τ' ακουσες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λευτέρη δώσε πόνο  :rockon:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
=================
Κι όλη αυτή η βαβούρα γιατί δεν παραδέχτηκες από την αρχής, ότι έγραψες (λόγω άγνοιας σωστών Ελληνικών / ή και ελλιπούς εκπαίδευσης) ΚΟΤΣΑΝΕΣ. Γελοίε.... ε γελοίε.....
8ωρο ταξιδι; Καλα το φανταστηκα οτι σε γαμανε Μογγολοι τρυπιε κωλομπαρα. Ψοφα πολυ ασχοληθηκα μαζι σου σκουπιδι

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
8ωρο ταξιδι; Καλα το φανταστηκα οτι σε γαμανε Μογγολοι τρυπιε κωλομπαρα. Ψοφα πολυ ασχοληθηκα μαζι σου σκουπιδι
Ζηλέυεις πουστράκι μου πουθελες και κατ ιδίαν συνάντηση; Παλιό το κόλπο αλλά σε μένα δεν πιάνει. στο είπα και στο ξαναλέω. Πουστράκια δεν γαμάω...  Δεν σας φτάνει που σας γαμάει ο Βαγγέλης;;;   (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ....)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
11251694_689528554508434_632994074_n.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ζηλέυεις πουστράκι μου πουθελες και κατ ιδίαν συνάντηση; Παλιό το κόλπο αλλά σε μένα δεν πιάνει. στο είπα και στο ξαναλέω. Πουστράκια δεν γαμάω...  Δεν σας φτάνει που σας γαμάει ο Βαγγέλης;;;   (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ....)
O Πλατελας τυπε  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom