Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
να υποθεσω οτι μολις ανεβηκες?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κακομοιρηδεςςςςςςςςςς
Ρε Κακομοίρογλου το ρεντ όταν είναι κάτω από τα Τέμπη είναι ΟΣΦΠούστης και όταν είναι πάνω απ αυτά είναι παπΡΑΗΣ. Ψάξτο λίγο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχει καμιά επέτειο σήμερα για τα 17 χρόνια από την τελευταία ουσιαστική παρουσία του ολυμπιακού στην ευρώπη και το γιορτάζετε με στιγμιότυπα;
live your myth in greece, με 90kk έσοδα το '14 πάλι για το πρωτάθλημα στοχεύετε με τα χρεοκοπημένα σωματεία;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε Κακομοίρογλου το ρεντ όταν είναι κάτω από τα Τέμπη είναι ΟΣΦΠούστης και όταν είναι πάνω απ αυτά είναι παπΡΑΗΣ. Ψάξτο λίγο
Φύγε από δω ρε ξεφτίλα μην ανεβάσω τις 6αρες με την Κούλα και γελάσει ο κόσμος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φύγε από δω ρε ξεφτίλα μην ανεβάσω τις 6αρες με την Κούλα και γελάσει ο κόσμος
Σύρε τράβα και γαμήσου ρε μαλάκα που θα μου πεις που θα πάω κιόλας. Γαμημένε. Πουστροσκώληκα. Ντροπή των οπαδών

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σύρε τράβα και γαμήσου ρε μαλάκα που θα μου πεις που θα πάω κιόλας. Γαμημένε. Πουστροσκώληκα. Ντροπή των οπαδών

mqdefault.jpg

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
2 πραγματα θα σου πω:
1. Ολυμπιακος ΔΕΝ εισαι. Ενας Ολυμπιακος δε .....................Περιμενω απαντηση στην προσκληση. Ειμαι περιεργος να τα πουμε προσωπο με προσωπο για να δουμε το κατα ποσο εννοει ο καθενας αυτα που γραφει εδω μεσα.
Μερος και ωρα, αν σε βολευει Καμινια Πασαλιμανι αν οχι ερχομαι και σε βρισκω εγω. Αν συνεχισεις να προσβαλεις συγγενικα προσωπα απλα σε προειδοποιω οτι δεν ειμαι σαν κατι αλλους εδω μεσα και δε θα χεις καλα ξεμπερδεματα. Δε σε απειλω ουτε με τη συναντηση που σου ζηταω ουτε για τα ξεμπερδεματα που ανεφερα. Σε προειδοποιω.

"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" Κλασική ατάκα  :jerking: :jerking: :jerking: Ελληναρά. Αυτός είσαι.....  γελείε..... (Αν και αμφιβάλω για την Ελληνικότητα σου). Αν ήξερα ότι θα εμφανιζόσουν πράγματι θαρχόμουν, και θα σεκανα του αλατιού γιατι... "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"   :2funny: :2funny: :2funny: Αϊ χάσου γελείε...

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" Κλασική ατάκα  :jerking: :jerking: :jerking: Ελληναρά. Αυτός είσαι.....  γελείε..... (Αν και αμφιβάλω για την Ελληνικότητα σου). Αν ήξερα ότι θα εμφανιζόσουν πράγματι θαρχόμουν, και θα σεκανα του αλατιού γιατι... "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"   :2funny: :2funny: :2funny: Αϊ χάσου γελείε...
Εχεις pm

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
Δε σε βλεπω να απαντας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Α ρε πουστη που είναι ο απόλυτος

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
England βριζεις μανες;

Αυτό κατάλαβες?
Αντί να σοβαρευτείτε ολόκληρα μουλάρια και να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό μαλώνετε για εφοπλιστές που έχουν μπλεξίματα με εγκλήματα του ποινικου δικαίου και κλείνετε ραντεβού θανάτου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτό κατάλαβες?
Αντί να σοβαρευτείτε ολόκληρα μουλάρια και να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό μαλώνετε για εφοπλιστές που έχουν μπλεξίματα με εγκλήματα του ποινικου δικαίου και κλείνετε ραντεβού θανάτου
Για καφέ θα πάνε τα παιδιά ρε :orchestra:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
Αυτό κατάλαβες?
Οχι england μαλλον εσυ δε καταλαβες. Σε ρωτησα αν το κανεις. Σαν αντρας δε βριζω ουτε μανες ουτε νεκρους. Κανενα ραντεβου θανατου οπως γραφουν μερικοι.
Θελω να μου το πει καταμουτρα οτι ειμαι μπασταρδος και να βρισει τη μανα μου οπως εκανε. Απλα πραγματα.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Οχι england μαλλον εσυ δε καταλαβες. Σε ρωτησα αν το κανεις. Σαν αντρας δε βριζω ουτε μανες ουτε νεκρους. Κανενα ραντεβου θανατου οπως γραφουν μερικοι.
Θελω να μου το πει καταμουτρα οτι ειμαι μπασταρδος και να βρισει τη μανα μου οπως εκανε. Απλα πραγματα.

Πουλα του τρέλα αλλιώς τότε, και εμένα εδώ παλιότερα μάνα μου έβριζαν, οικογένεια, μέχρι και π.μ απειλητικό για την ζωή μου έστειλαν κάτι τραβέλια και οι νταβατζήδες τους.
Μην αντιδράς έτσι, βούτυρο στο ψωμάκι τους ειναι αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom