Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
αντισθένη και άντζελο μη βιάζεστε το παιδί να απαντήσει...

μπουκώθηκε τώρα

μισο λεπτό να καταπιεί και θα επανέλθει πάλι με νέα μαλακία

DIMITRIS12

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ ρε μαλάκα στο μπάλα χάνεις από τη διαιτησία και στο μπάσκετ κερδίζει με την αξία σου?

Βγάλε τα πράσινα γυαλιά ρε ζωάδι.

Παίζεις με κάτι τελευταίες προκριματικά και γίνεσαι ξεφτίλα και μιλάς?

Μπουκωμένος είσαι στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία.

Όταν κάνεις πορείες παίρνεις κανά κύπελο και δε μας το είπς? Βάλε στο μουσείο σου πλακέτα που θα φτιάξετε οι ίδιοι για τις πορείες.

Όσο για την πούτσα που έφαγες τις προάλλες από τον ΘΡΥΛΟ που σου έφταιξε η διαιτησία? δεν πάτησες περιοχή και μιλάς?

Ρούφα καυλί λοιπόν που σήμερα έβλεπες τον γαύρο και περίμενε για την εβδομαδιάτικη ψώλα που θα φας την πέμπτη...

Μαλακας εισαι καραγκιοζη που εχεις και τον Πατακο προφιλ τρομαρα σου :2funny: :2funny:
Τουλαχιστον δεν θα μας πεις οτι με πηγε η χουντα τελικο  :2funny:

Και για να μιλησουμε σοβαρα. Μιλησα ιστορικα δεν ειπα για τωρα. Εχω τα αρχιδια να παραδεχτω οτι ευρωπαικα πλεον εχουμε πεσει πολυ σε σχεση με το ενδοξο παρελθον μας ομως αυτο δεν σημαινει πως δεν ειμαστε μεγαλυτερη ομαδα στην Ευρωπη απο εσας :-) Τα στοιχεια μιλανε απο μονα τους. Και για να στο αντιστρεψω αμα ας πουμε ο πουστης δεν παρει πρωταθλημα για 10 χρονια και τα παιρνει ολα η ΑΕΚ ας πουμε αυτο θα συνεπαγεται οτι η ΑΕΚ ειναι πιο επιτυχημενη στο ελληνικο πρωταθλημα; :)
Προφανως εφταιξε με τα σφυριγματα που εδινε οπως και στην φαση που ξεκινησε το γκολ σας ;)  

Τελος στ μπασκετ κερδιζω παντα με την αξια μου και σε γαμαω ακομα και με παιδακια. Και φετος θα εχει παλι τρελη πουτσα

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση όλων των εποχών, το Champions League, είσαι δεύτερος πίσω απ' το Θρύλο, στα πρωταθλήματα στην Ελλάδα είσαι δεύτερος πίσω απ' το Θρύλο, στα κύπελλα δεύτερος πίσω απ' το Θρύλο, στους μεταξύ μας αγώνες μάντεψε.  :grin:
Sorry ε.
απλη λογικη..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε καθυστερημένε η ΑΕΚ και να πάρει 10 πρωταθλήματα όπως και εσύ πάλι σε σύνολο πρωταθλημάτων θα είναι κάτω από μένα. άρα ΔΕΥΤΕΡΗ

Εσύ στην Ευρώπη που παλιά έκανες πορείες (μηδέν τρόπαια) και τώρα δεν κάνεις ούτε πορείες και ούτε συλλαλητήρια γιατί παραμένεις καλύτερη ομάδα ? Πήρες κανά τρόπαιο και δεν το ξέρω παλιά, για να σε θεωρήσω καλύτερο? η βαθμολογία άλλα λέει πικραμένε.

Όσο για το μπάσκετ μόλις μου απέδειξες το εξής... πόσο μαλάκας είσαι

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τα τρόπαια μένουν στην ιστορία και όχι οι πορείες ηλίθιε.

Όσο για το τώρα εννοείται πως όταν χάνεις από την Εστορίλ θα γελάνε και τα αρχίδια μου.

Και να σου θυμήσω φίλε ανοιχτοκώλη... όταν ράψατε ασημένια αστέρια στη φανέλα σας για τις πορείες που κάνατε ο κόσμος σας ο ίδιος έκραξε τη διοίκηση που το αποφάσισε.. Γιατί όμως? Αφού οι πορείες είναι σαν τρόπαιο για σένα.

Κουίζ προς όλους: Ποιος εφήυρε τη λέξη "πορεία" ??? :huh:???? στο ποδόσφαιρο??

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ααα παιδιά έχω νέα, το κίνημα του ΠΑΜΕ αναδείχτηκε το καλύτερο κίνημα στην Ελλάδα, γιατί έκανε πορεία τρία στενά παραπάνω από ότι το κίνημα των κυνηγών Κορίνθου. Μεγάλη υπόθεση..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
Τα τρόπαια μένουν στην ιστορία και όχι οι πορείες ηλίθιε.

Όσο για το τώρα εννοείται πως όταν χάνεις από την Εστορίλ θα γελάνε και τα αρχίδια μου.

Και να σου θυμήσω φίλε ανοιχτοκώλη... όταν ράψατε ασημένια αστέρια στη φανέλα σας για τις πορείες που κάνατε ο κόσμος σας ο ίδιος έκραξε τη διοίκηση που το αποφάσισε.. Γιατί όμως? Αφού οι πορείες είναι σαν τρόπαιο για σένα.

Κουίζ προς όλους: Ποιος εφήυρε τη λέξη "πορεία" ??? :huh:???? στο ποδόσφαιρο??
Άκου ανοιχτοκωλη. :tooth: :tooth:

DIMITRIS12

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ρε καθυστερημένε η ΑΕΚ και να πάρει 10 πρωταθλήματα όπως και εσύ πάλι σε σύνολο πρωταθλημάτων θα είναι κάτω από μένα. άρα ΔΕΥΤΕΡΗ

Εσύ στην Ευρώπη που παλιά έκανες πορείες (μηδέν τρόπαια) και τώρα δεν κάνεις ούτε πορείες και ούτε συλλαλητήρια γιατί παραμένεις καλύτερη ομάδα ? Πήρες κανά τρόπαιο και δεν το ξέρω παλιά, για να σε θεωρήσω καλύτερο? η βαθμολογία άλλα λέει πικραμένε.

Όσο για το μπάσκετ μόλις μου απέδειξες το εξής... πόσο μαλάκας είσαι

Βλακακο εφοσον δεν εχει παρει κανεις ευρωπαικη κουπα το επομενο κριτηριο για να κρινεις την πιο επιτυχημενη Ελληνικο ομαδα στις Ευρωπαικες διοργανωσεις πιο ειναι;  :) Μηπως λεω εγω οι ευρωπαικες τους πορειες; Επομενως εφοσον ο Παναθηναικος εχει παει τελικο και 3 φορες εχει φτασει ημιτελικα (δεν βαζω στυος 8 γιατι δεν θυμαμαι ποσες φορες εχουμε παει εκει) και ο πουστης εχει παει ΜΟΝΟ μια φορα προημιτελικο αυτο δεν συνεπαγεται οτι εχουμε καταφερει πιο πολλα στο Τσου Λου σε σχεση με τον πουστη; Εχεις καποιο καλυτερο κριτηριο να προτεινεις; MIΛΑΩ ιστορικα για το τωρα παραδεχομαι οτι προφανως κανετε καλυτερες πορειες.

Oσον αφορα το μπασκετ θεωρεις οτι εχεις μεγαλυτερη ομαδα απο την δικη μου; :2funny: :2funny: Αχ καημενε...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Παίζει να είναι και η μεγαλύτερη φαιδρότητα που έχει γίνει ποτέ σε φανέλα ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κριμα για σημερα.
Τωρα εχει εξω με Αθλετικο η μεσα με Μαλμε;

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.050
Πόντοι
456

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ατλετικο εξω κ μαλμε μεσα.
Δηλαδη αμα ολα πανε οπως πιστευουμε οτι θα πανε, θα πρεπει να περιμενουμε οτι η Αθλετικο θα κανει το χρεος της και δεν θα αδιαφορησει για το παιχνιδι με την Γιουβε.
Πουτανα αυτος ο ομιλος.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δηλαδη αμα ολα πανε οπως πιστευουμε οτι θα πανε, θα πρεπει να περιμενουμε οτι η Αθλετικο θα κανει το χρεος της και δεν θα αδιαφορησει για το παιχνιδι με την Γιουβε.
Πουτανα αυτος ο ομιλος.
η ατλετικο με νικη επι του ολυμπιακου παει στους 12. η γιουβε λογικα θα κερδισει κ θα παει στους 9.με ένα χι τελευταια αγωνιστικη βολεύονται και οι δυο.ειμαι καπου λαθος?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
άς μην κοροιδευόμαστε
είναι ελάχιστες οι πιθανότητες γιά πρόκριση τού ολυμπιακού
η ατυχία του είναι ότι έπεσε σά πάρα πολύ δύσκολο όμιλο.
ακόμα και μέ ισοπαλία στην μαδρίτη δέν σώζετε.....
σιγά μην χάσει μετα η γιουβέντους από την ατλέτικο.
οι τρεις βαθμοι πουχασε στην σουηδία είναι καθοριστικοι....
τελος πάντων δείνω ένα 5 τά εκατό για πρόκριση στόν ολυμπιακό υπό την προυπόθεση ότι θα  φέρει χ στην ισπανία
οπότε η ατλέτικο θά πιεστει στό παιχνίδι μετην γιουβέντους
αλλά νίκη στην μαδρίτη δέν βλέπω με τίποτα....

τι θά γίνει με τόν μήτογλου ρε παιδιά???
εγώ είχα την εντύπωση οτι ο ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες.......

έχω την εντύπωση ότε έχει πάρει και κιλάκια......
απαράδεκτη η εμονη του προπονητη να τον βάζει
σαν κατι εμονες του ρεχάγκελ με τον χαριστέα ......
άς βάλει κανέναν πιτσιρικά στην θέση του η έστω κανένα μέσο....
ό άνθρωπος δεν έχει πατήματα στό γήπεδο είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου επιεικώς ντεφορμέ...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Βλακακο εφοσον δεν εχει παρει κανεις ευρωπαικη κουπα το επομενο κριτηριο για να κρινεις την πιο επιτυχημενη Ελληνικο ομαδα στις Ευρωπαικες διοργανωσεις πιο ειναι;  :) Μηπως λεω εγω οι ευρωπαικες τους πορειες; Επομενως εφοσον ο Παναθηναικος εχει παει τελικο και 3 φορες εχει φτασει ημιτελικα (δεν βαζω στυος 8 γιατι δεν θυμαμαι ποσες φορες εχουμε παει εκει) και ο πουστης εχει παει ΜΟΝΟ μια φορα προημιτελικο αυτο δεν συνεπαγεται οτι εχουμε καταφερει πιο πολλα στο Τσου Λου σε σχεση με τον πουστη; Εχεις καποιο καλυτερο κριτηριο να προτεινεις; MIΛΑΩ ιστορικα για το τωρα παραδεχομαι οτι προφανως κανετε καλυτερες πορειες.

Oσον αφορα το μπασκετ θεωρεις οτι εχεις μεγαλυτερη ομαδα απο την δικη μου; :2funny: :2funny: Αχ καημενε...

Ρε καραγκιόζη δεν είναι κριτήριο η πορεία !! Μα τόσο μαλάκας είσαι?

Δηλαδή αν πήγαινες μια φορά τελικό και μετά δεν στάυρωνες νίκη, ενώ εγώ πήγαινα κάθε χρόνο προημιτελικά, ποια είναι η Ευρωπαική ομάδα? Ποια ξέρει ο κόσμος? Μη μας τρελλαίνεις ρε λαγουδάκι. Μην κάνεις πιο πολύ τον πούστη.

Παλιά είχατε την καραμέλα ότι στην ουέφα έχετε περισσότερους βαθμούς. Τώρα μπουκώσατε και βρήκατε άλλη καραμέλα.

Ρε κωλάρχιδο ακόμα και το ΤσουΛου να πάρω ή το ΟΥΕΦΑ, πάλι θα βγείς και θα λες ότι είσαι καλύτερος. Θα βρείς μια δικαιολογία του στυλ "εσύ πήρες ένα τρόπαιο αλλά εμείς οι βάζελοι κάναμε πχ 5 πορείες, άρα πλησιάσαμε πιο πολλά τρόπαια άρα ήμαστε ίσοι ή και καλύτεροι"

Και ξέρεις γιατί θα πείς τέτοιες αρχιδιές???? Γιατί ήσουν και θα είσαι πούστης !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom