Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Όσον αφορά την ομάδα μας, γιατί έχω συγχιστεί με το παπάρι που έρχεται και λέει σε μέρα που έπαιζα μέσα στην Ιταλία σα να είμαι γηπεδούχος και γαμούσα μέχρι το 60 τη Γιούβε, πως ο βάζελος είναι ευρωπαική ομάδα και καλύτερος.

Ε με το που το άκουσα σκίστηκε η αρχιδοραφή μου και κατρακύλησαν τα αρχίδια μου.

Δε μπορώ να ακούω μαλακίες. Έρχεται τώρα ποιος ο Χαραυγιακός να μας μιλήσει για Ευρώπη. Το "5ετές" πλάνο....

Που την τελευταία 10ετία οι τελευταίες παρουσίες στο Τσουλου ήταν 5άρες αμάζευτες.

Τέλος πάντων...

Ο Μήτρογλου έχει παχύνει και δεν είναι ο ίδιος. Δυστυχώς δεν τον βλέπω να φτιάχνει για φέτος. Είναι τελείως άλλος παίκτης. Πάλι καλά που τον ε΄χιε δώσει ο Βαγγέλας και τσεπώσαμε τα λεφτά. Βέβαια χθες κράαγε μπάλες στα πλάγια και την έσπαγε και άνοιγε ωραία σε άλλες πλευρές. Αλλά τι να το κάνεις? Επιθετικός είναι όχι 10άρι να μοιράζει και να ανοίγει παιχνίδι. Που δεν το άνοιξε και ιδιαίτερα απλά την κράταγε λίγο παραπάνω.

Το κακό με τον Μήτρογλου είναι ότι δεν είναι πια επικίνδινος. Το ξέρει ότι το έχει χάσει και εκείνος και αυτό είναι χειρότερος. Όποτε πια έχει την μπάλα δεν περιμένω να κάνει παπάδες.

Παλιά πυροβόλαγε και γαμούσε τον κώλο του πούστη του DIMITRS που έβριζα πιο πάνω.

Αν ο Μπενίτεζ είναι οκ με την Ατλέτικο, τότε θα πετάμε φωτίες. Αρκεί να δέσει με την ομάδα γρήγορα γιατί δεν έχει παίξει και καθόλου

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παίζει να είναι και η μεγαλύτερη φαιδρότητα που έχει γίνει ποτέ σε φανέλα ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μην ξεχνάς όμως ότι εμείς τους ρίξαμε καντήλια  :priest: :priest: :priest: ,για να αποσύρουν την άθλια φανέλα...όπως και με την "μπύρα 13".... :crazy: :tooth: :tooth: :tooth:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μην λες μαλακιες και εσυ,τι υπαλληλος,σιγα μην επηρεαζεται κανεις απο τις παπαριες που γραφουμε εδω μεσα.Απλα ειναι καμμενος ο χριστιδης οπως και εσυ και εγω και ολοι οσοι ειμαστε φανατισμενοι.
Αλλα ο χριστιδης ειναι ενα κλικ πανω απο ολους.Ισοβαθμει μαλλον με τον αντζελο που δεν πιστευει με τιποτα οτι παιχτης του ολυμπιακου,η παραγοντας,η οπαδος,μπορει να εχει φαει ξυλο. :grin:

Πολυ σωστος ο Μαστερ!!!
Μπορει να  μην μπαινω πολυ καιρο στο σαιτ, αλλα εχω αρκετο ελευθερο χρονο, και διαβασα αρκετα ποστ και ειδικα αυτα που ασχολουντε με το ποδοσφαιρο
Μην φανατιζεστε τοσο παιδια ,το μπου ειναι ωραιο σαιτ αλλα καλος η κακως αποτελει "ταμπου" και απευθυνετε σε μικρη μεριδα ανθρωπων Μην εχετε αυταπατες δεν προκειτε να μπει ποτε στο σαιτ κανενας Μαρινακης ,Μελισσανιδης,Σαββιδης,Αλαφουζος να διαβασει αυτα που γραφετε, ουτε προκειτε να παρουν ιδεες ο καραππαπας με τον θεωδοριδη για τις επομενες δηλωσεις τους.
Μην παρασυρεστε και μην προσπαθητε να βγαλετε την καταπιεση που εχετε στο σπιτι εδω στο σαιτ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε μην λες μαλακιες και εσυ,τι υπαλληλος,σιγα μην επηρεαζεται κανεις απο τις παπαριες που γραφουμε εδω μεσα.Απλα ειναι καμμενος ο χριστιδης οπως και εσυ και εγω και ολοι οσοι ειμαστε φανατισμενοι.
Αλλα ο χριστιδης ειναι ενα κλικ πανω απο ολους.Ισοβαθμει μαλλον με τον αντζελο που δεν πιστευει με τιποτα οτι παιχτης του ολυμπιακου,η παραγοντας,η οπαδος,μπορει να εχει φαει ξυλο. :grin:

δηλαδη πιστευεις οτι ειναι απλως ΚΟΤΑ χωρις ανωτερα βια  :think:

υγ. καμια σχεση με αντζελο

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στην Παρεα !
Θα ηθελα να γραψω και να συζητησουμε λιγο τις εντυπωσεις μου απο το χτεσινο ματς, αλλα και την μεχρι τωρα πορεια του Ολυμπιακου σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Μου αρεσε πολυ χτες ο Ολυμπιακος ,αλλα εχω παρατηρηση ενα πολυ σημαντικο προβλημα στην ομαδα
Η ομαδα παιζει εξαιρετικα οταν αμυνεται οπως στα 2 ματς με Γιουβε και σε αυτο με Αθλετικο
αλλα εχει τρομερο προβλημα στην δημιουργια.
Ολα τα χαφ που χρησιμοποιει ο Μιτσελ εχουν αμυντικους προσανατολισμους (εκτος Τσορι) με αποτελεσμα η ομαδα να υστερει πολυ στο δημιουργικο κομματι
Ολοι ξεραμε οτι τα Ματς με Γιουβε και Αθλετικο ειναι δυσκολα και οτι ο μονος τροπος να κερδισεις κατι ειναι να παιξεις "κλεφτοπολεμο" Ο Μιτσελ σαν αλλος Ρεχαγκελ εστησε πανεξυπνα την ομαδα και τσιμπισε ηδη 6 ποντακια απο αυτα τα ματς και εχει ακομα ενα στην Ισπανια
Το θεμα ομως ειναι τι γινεται και στην Ελλαδα ...Αυτα που γραφουν οι φυλλαδες περι πουλμαν και αντιποδοσφαιρου δεν ισχυουν
Ολες οι ομαδες ολα αυτα τα χρονια παντα ετσι αντιμετωπιζαν τον Ολυμπιακο
Απλα τα αλλα χρονια ο Ολυμπιακος ειχε την ποιοτητα και τους παικτες και ξεκλειδωνε ευκολα τις κλειστες αμυνες
Σαν γενικο συμπερασμα πιστευω οτι ο Ολυμπιακος χρειαζετε αμεση ενισχυση με παικτες ποιοτητας που μπορουν να βοηθησουν τοσο στα ακρα οσο και στον αξονα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δε θα διαφωνίσω και πολύ μαζί σου.

Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο θέμα της ποιότητας που είπες. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχιε πιο πολλή ποιότητα σε σχέση με παλιά. Απλά οι πληοψηφία των παικτών έιναι αμυντικογενής. Εντινγκά, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς.. Μιλάμε για όλο το κέντρο σχεδόν.

Πρόβλημα στη δημιουργία μπορεί να έχει αλλά δεν είναι τόσο αυτό όσο το τελείωμα των φάσεων. Εκεί όταν έχεις μείνει με έναν επιθετικό ντεφορμέ (Μήτρογλου) και έναν πιτσιρικά που τώρα τον ανέβασες χωρίς εμπειρίες (Διαμαντάκο) δε μπορείς να "παίξεις" με αλλαγές και να δώσεις ανάσες.

Αν τα κόλλαγε ο Μήτρογλου δε θα λέγαμε τίποτα. Γιατί στο Μάλμε είχαμε φάσεις.

Στην Ελλάδα είχαμε φάσεις...αν θυμηθείς τον Αστέρα πχ.. αλλά και η κούραση παίζει ρόλο.

Όσον αφορά την εικόνα της Ευρώπης η άμυνα που στην Ελλάδα δεν πάει καλά στην Ευρώπη είναι πολλή δυνατή ασχέτως των γκολ που δέχθηκε.

Και ενώ στην Ελλάδα δε σκοράρει στην Ευρώπη τα κουμπώνει (3 στην Γιούβε και 3 στην Ατλέτικο).

Η νοοτροπία ορισμένων παικτών για μένα παίζει λίγο ρόλο, η κούραση, αλλά και όταν σαν προτερεότητα έχουν βάλει την Ευρώπη και παίζουν πιο κλειστά, είναι δύσκολο να αλλάξουν τελείως DNA και να παίζουν γιούρια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aυτο που λες παιζει ισως το μεγαλυτερο ρολο ( οπως και σε εμας αυτη την περιοδο) οτι δεν εχεις τον παιχτη και την ποιοτητα στη μεγαλη περιοχη. Επισης η αμυνα σου περυσι μου φαινοταν πιο σφιχτη.Χωρια Μανωλα και Σιοβα και Αβρααμ? Φαινονται οι απουσιες. Οπως και ο Χολεμπας ειναι απουσια που μπροστα μπορουσε να δημιουργησει καταστασεις.

Επισκέπτης
Aυτο που λες παιζει ισως το μεγαλυτερο ρολο ( οπως και σε εμας αυτη την περιοδο) οτι δεν εχεις τον παιχτη και την ποιοτητα στη μεγαλη περιοχη. Επισης η αμυνα σου περυσι μου φαινοταν πιο σφιχτη.Χωρια Μανωλα και Σιοβα και Αβρααμ? Φαινονται οι απουσιες. Οπως και ο Χολεμπας ειναι απουσια που μπροστα μπορουσε να δημιουργησει καταστασεις.

...Πιστεύω πως για το ζήτημα αυτό κρίσιμη θα ήτο η τοποθέτηση του Άρθουρ Μάχεν....

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Hitman Ο Μητρογλου δεν ειναι ντεφορμε
Παντα ετσι επαιζε .....Αν ειδες το προηγουμενο ματς με την Γιουβε στο Φαληρο, μολις εκανε το λαθος ο Μιτσελ και τον εβγαλε το γηπεδο πηρε κληση 30 μοιρων. Απο εκει που δεν ειχε κινδυνεψει καθολου ο Ολυμπιακος βρεθηκε να τρωει την μια επιθεση μετα την αλλη
και αυτο γιατι δεν υπηρχε παικτης μπροστα να κρατηση λιγο την μπαλλα και να ανεβει η ομαδα οπως ακριβως κανει ο Μητρογλου
Δεν ειναι ντεφορμε απλα η ομαδα χρειαζετε αλλον εναν Μητρογλου
Αλλα χρειαζετε και εναν Καμπελ που για μενα η ελλειψη του ειναι ο βασικος λογος που η ομαδα δεν μπορει να δημιουργησει παιχνιδι
Οταν λεω δημιουργια δεν εννοω τις στημενες μπαλες γιατι και χτες τα δυο γκολ απο στημενα προηλθαν
Εννοω να εχει παικτες τυπου Καμπελ Μιραλλα ακομα και Σαμαρη που μπορει να μην ηταν τοσο καλος αμυντικα αλλα μια πασα 40 αρα μπορουσε να βγαλει σε αντιθεση με τους Μανιατη Εντιγκα Μιλιβογεβιτς που παιζουν τωρα που ειναι καλοι μονο αμυντικα

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Για τα Ευρωπαικα παιχνιδια με δυσκολους αντιπαλους ισχυει αυτο που λες αν και πιστευω οτι η απουσια του Χολεμπας καλυφθηκε και με το παραπανω (Μαζουακου)
Το μεγαλο προβλημα ομως του Ολυμπιακου ειναι στην Ελλαδα που δεν καλυφτηκε το κενο του Καμπελ αλλα και οτι δεν πηρε αλλον εναν επιθετικο τυπου Ολαιταν να μπορεσει να τον βαλει μαζι με τον Μητρογλου σε περιπτωση που στραβωσει το ματς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για τα Ευρωπαικα παιχνιδια με δυσκολους αντιπαλους ισχυει αυτο που λες αν και πιστευω οτι η απουσια του Χολεμπας καλυφθηκε και με το παραπανω (Μαζουακου)
Το μεγαλο προβλημα ομως του Ολυμπιακου ειναι στην Ελλαδα που δεν καλυφτηκε το κενο του Καμπελ αλλα και οτι δεν πηρε αλλον εναν επιθετικο τυπου Ολαιταν να μπορεσει να τον βαλει μαζι με τον Μητρογλου σε περιπτωση που στραβωσει το ματς

Ενας παιχτης στυλ Καμπελ η Μιραλας οντως λειπει. ο Ντομινγκεζ μονος τους δε ξερω αν μπορει να ανταποκριθει αμεσα σε ενα τετοιο ρολο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ενας παιχτης στυλ Καμπελ η Μιραλας οντως λειπει. ο Ντομινγκεζ μονος τους δε ξερω αν μπορει να ανταποκριθει αμεσα σε ενα τετοιο ρολο
ο παιχτης που λειπει ειμαι εγω αλλα οσο και να με παρακαλανε δε παω  με τιποτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως νιωθεις που σε χυνω δημοσια? ετσι μπραβο κρυψουυυυυυυυυυυυ
ποσο μαλακας μπορει να εισαι;;
ρε νουμερο νομιζεις ειμαι κανενας καμμενος σαν και σενα;
αποσυνδεθηκα αμεσως και εφυγα...εχω τη ζωη μου ,τα κουμαντα μου ,τις δουλειες μου...τι να κρυφτω;εμενα τα αρχιδια μου ειναι σαν μιας φυλης στην αφρικη που ανεβαινει ο αρχηγος στην καλυβα και τεσσερις κρατανε τα ουμπαλα του για να μη σηκωσουν σκονη...
μαλακα...αμα με ηξερες απο κοντα δεν θα ανοιγες καν την τρυπα που λες στομα να μιλησεις...μπεμπη μπουλη...
νομιζεις ολη μερα καθομαι να ασχολουμαι με τις μαλακιες τις δικες σου η του καθενος εδω;
εχω τη ζωη μου τα νταραβερια μου κλπ κλπ...
τωρα μπορω τωρα μπαινω...
το βραδακι που εσυ ροχαλιζεις σα μαλακας ικανοποιημενος που ''γαμησες'' τον χρηστιδη και τον καθε χρηστιδη στο μπου εγω ειμαι στο νταραβερι...
μαλακα...μικροι μεγαλοι στο καφενειο...ολοι σε ενα μπου μαγκες...
τεσπα π[αμε παρακατω...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
για τον Χολέμπας συμφωνώ με τον φίλο. Ο μαζουακού του ρίχνει στα αυτιά αμυντικά και επιθετικά τον θεωρώ λιγότερο προβλέψιμο και καλύτερο παίκτη.

Όσον αφορά τον Μήτρογλου θα συμφωνήσω. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός. Το ντεφορμάρισμα έχει να κάνει στο τελείωμα. Που παλιά παστέλωνε το ένα μετά το άλλο και σε δύσκολα σουτ. Τώρα όποιο μακρινό σουτ κάνει πάει περιστέρια, και έχει χάσει πάρα πολλά που πέρυσι τα κόλλαγε. Θυμηθείτε και στο μάλμε αλλά και ελλάδα τις ευκαιρίες του.

Για τις πτέρυγες περίμενα με τον Αφελάι να καλύπταμε το κενό του κάμπελ. Δυστυχώς όχι. Δεν με έχει εντυπωσιάσει ο Ολλανδός. Καλός αλλά μέχρι εκεί. (χθές δε μου άρεσε καθόλου).

Τις 40άρες μπαλιές υποτίθεται πως τις βγάζει ο Κασάμι. Σε μορφή σέντρας πιο πολύ παρά κάθετης. Αλλά τις βγάζει

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ειδαμε τον Μανωλα και τον Χολεμπας στην Ιταλια που κανανε μαγκα τον Ταβερνιαρη προχτες  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η γιουβεντους ειναι καφενειο 300 εκατομμυριων....Να παρουνε τον γερο πιρλο να πανε στο ουεφα να παιζουνε με την Αστρα Πλοειστι να περασουν οι δυο καλυτερες ομαδες του ομιλου, ο γαυρος και οι σπανιολες....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον...μιλαω...
εγω κωλοτουμπας δεν ειμαι...ηττες  που ειναι σαν νικες δεν υπαρχουν...χασαμε τελος...τι ειμαστε;μαριμπορ η πρεσβης να πανηγυριζουμε για ηττες...
βεβαια καταλαβαινω πολλα αδερφια οτι παντα γινονται αναγωγες και συγκρισεις με παλιοτερες ενφανισεις η νοοτροπιες οποτε ναι κατω απο αυτο το πρισμα ηταν μια ηττα σαν νικη...
αλλα μην τρελλαθουμε...ξαναλεω ...Χ Α Σ Α Μ Ε ...ΤΕΛΟΣ...
αυτο δεν αλλαζει ,το μονο θετικο ειναι η αποφυγη της διαφορας με την αποκρουση του ΟΛΟΣΩΣΤΟΥ πεναλτυ ...
και τα καραγκιοζιλικια του καραλη οτι δηθεν μπορει και να μην ηταν και λοιπες αρχιδιες του σαλιαρη γιαννακη ειναι για τον πουτσο...
δε μασαμε γιαννακη ,δεν ειμαστε αεΞακια ,δεν τρωμε σανο ,δεν εχουμε αναγκη να μας χρυσωνεις το χαπι...φιδι κολοβο...αυτα καντα αλλου...
εμεις ξερουμε και ποια ομαδα υποστηριζουμε και ποιοι ειμαστε και τι κανουμε...
παμε παρακατω...η διαιτησια δεν μου αρεσε...στο δευτερο και ειδικα μετα το 2-1 σφυραγε καθαρα εδρα...οπως καπως και αυτο που κατηγορειται ο σπαθας απο τους αντικειμενικους...οι οποιοιοι παραδοξως σημερα δεν ειδα να το αναφερουτν παροτι επαιζε μια ελληνικη με μια ιταλικη...
δεν δινονταν φαουλ δικα μας ενω δινονταν ανυπαρκτα στη γιουβε...
το πρωτο γκολ της γιουβε εχει προηγηθει φαουλ υερ μας ενω και στο δευτερο νομιζω (δεν εχω πληρη αποψη μονο φευγαλεα ματια) ειναι οφσαιτ ενας η δυο παιχτες που ανακατευονται αρα συμμετεχουν στη φαση μιας και ειναι μπροστα απο ρομπερτο και διπλα στο μανιατη νομιζω που παει να διωξει...
αυτα και μονο θα αρκουσαν αν το ματς ηταν πουστροομαδα της τριπολης - ολυμπιακος να μιλησουν οι ''αντικειμενικοι'' για σφαγη...
τωρα;μουγκα στη στρουγκα  :jerking:
προσπερναω ηταν απλη αναφορα απαραιτητη για να γινουν καποιες συγκρισεις και οχι επι της ουσιας παραπονο η δικαιολογια...εχουμε πει η διαιτησια ειναι και αυτη μερος του παιχνιδιου και οι διαιτητες ανθρωποι και κανουν λαθη (πολλα η λιγα ) οπως και οι ποαιχτες και οι προπονητες...
η ομαδα εχεις αλλαξει επιπεδο το εχουμε πει ,την υπολογιζουν ΠΛΕΟΝ ολοι στην ευρωπη ,εχει μπει στο κλαμπ των ομαδων που ειναι αμεσως μετα απο τις τρεις τεσσερις κορυφαιες...
οποιος ειναι νοημονας το νοιωθει οποιος ειναι αρρωστος κομπλεξικος και σαπιος συνεχιζει οπως ειναι με αυτα που νοιωθει...κανενα προβλημα....
ΥΓ.μιτσελ μεινε ...εισαι αρχιδατος δε μασας και ταιριαζεις στο DNA ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...
ΥΓ1.μαρινακη....μεινε και γαματους ασαλιωτα οπως ηδη κανεις  :rockon:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom