Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πολλή ζήλια τα βαζέλια. Και δεν είστε και διακριτικοί ρε πούστη μου

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
:S

Συνημμένα

• massimiliano-allegri.jpg
    massimiliano-allegri.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 17
  • C_3_Media_1788432_immagine_ts673_400.jpg
    C_3_Media_1788432_immagine_ts673_400.jpg
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 16

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με τη χθεσινή εμφάνισή του ο ΘΡΥΛΟΣ μας, δικαίωσε όλους όσους λέγαμε ότι έχει ξεφύγει εντελώς από τη μιζέρια της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και αντιμετωπίζει πλέον τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σαν ίσος προς ίσο, χωρίς να καταφεύγει σε καταστροφικές άμυνες και τσουκου-τσούκου μπώλ.
Βέβαια χάσαμε (και αυτό έχει σημασία) αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Μπορούμε ακόμα και το διπλό στη Μαδρίτη να φέρουμε.
Δυστυχώς τέτοια απόδοση ΔΕΝ θα βλέπουμε στα εγχώριο πρωτάθλημα, μέχρι τουλάχιστον να τελειώσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.
@ Χρηστίδη. Δεν νομίζω ότι είναι οφ σαϊντ το δεύτερο γκολ. Οι Ιταλοί απλά άφησαν πίσω τους δικούς μας μετά τη μεταβίβαση του Πίρλο. Για το πρώτο δεν έχω άποψη, πάντως ήταν γκολ για σεμινάριο.

-Σημέρα στις 21.15 ο ΘΡΥΛΟΣ αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο  Champions League του βόλλέϋ αντιμετωπίζοντας την αυστριακή  SK Posojilnica.  Οι ευχές όλων μας στα παιδιά του Καζάζη για τη νίκη.

Λινκ για τον αγώνα :  
Θα μου πείτε ότι την ίδια ώρα γίνονται ματσάρες στο CL του ποδοσφαίρου.
Και λοιπόν? Το ότι παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ εκείνη την ώρα καθιστά αυτόματα κάθε άλλη αγωνιστική δραστηριότητα στερούμενη ενδιαφέροντος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πράσινη φανέλα, χωρίς σήμα ο Ολυμπιακός!

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε -απ’ τους νέους κανονισμούς της CEV- να φορέσει πράσινη φανέλα. Και οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μην υπάρχει σήμα πάνω της!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Χωρίς τον «έφηβο» στο στήθος παρουσιάστηκε το λίμπερο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι νέοι κανονισμοί της CEV επέβαλαν στους λίμπερο όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση, να φορούν πράσινη φανέλα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει αίτημα, με το οποίο ζητούσαν εξαίρεση απ’ τον κανονισμό, κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό απ’ την ομοσπονδία.

Έτσι, στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς για φέτος, κόντρα στην Ποζογίλνιτσα για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν φόρεσε τα κλασσικά «ερυθρόλευκα», αλλά τις μπλε εμφανίσεις, ενώ ο Γιώργος Στεφάνου έπαιξε με πράσινη φανέλα, χωρίς όμως να υπάρχει σε εμφανές σημείο το έμβλημα του συλλόγου του Πειραιά.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.182
Πόντοι
5.916
φίλτατε βονμακούλι η εμφάνιση της ομάδος χθες δεν ήταν κάτι το αξιόλογο, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη από αυτή του πρωταθλήματος!!!!! από το 1ο λεπτό άρχισε το πούλημα της μπάλλας στο κέντρο και δεν μπορούσαμε να την βγάλουμε με την καμμία μπρος το κέντρο και την επίθεση εκτός από 1 φορά που την κατέβασε ο αφελλάι μόνος του. Ευτυχώς που έβαλε το γκόλ ο πίρλο και λίγο χαλαρώσανε!Αν δεν έμπαινε το γκόλ στο 20' θα συνέχιζε το σφυροκόπημα το οποίο προερχόταν καθαρά από την δική μας αδυναμία να κρατήσουμε μπάλλα και όχι από τις ικανότητες του αντιπάλου και αυτό είναι κάτι άσχημο.Το μόνο θετικό που έχει αποκτήσει αυτή η ομάδα από το 1-3 της βρέμης και μετά (τον οκτώβριο του 2007 δηλαδή) είναι το γεγονός ότι έχει αποκτήσει ένα θράσος, μία ψιλοστόφα ευρωπαική που δεν την είχε πριν τη βρέμη...αυτός ο σάαφ πραγματικά άλλαξε τον ρού αυτής της ομάδας που λέγεται ολυμπιακός :2funny:..βλέπεις δηλαδή ότι δεν πάει σαν τον κακόμοιρο για τη σφαγή όπως πήγαινε παλιά, αλλά σου δίνει την εντύπωση χωρίς να είναι καλός ότι μπορεί και να την κάνει τη ζημιά του εκτός καραισκάκη! εντάξει είναι και αυτό μιά πρόοδος.Σίγουρα η πρόοδος μέσα σε 18 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας με όλα τα μέσα θα ήταν μεγαλύτερη αν είχε αφήσει λίγο περισσότερο το πεδίο ελεύθερο στους αντιπάλους του γιατί θα επένδυε με καλύτερο τρόπο σε παίκτες και θα γινόταν σωστότερη δουλειά γενικά...αυτή τη στιγμή ο ολουμπιακός είναι μιά ομάδα με λεγεωνάριους από τους οποίους του χρόνου οι μισοί τουλάχιστον μπορεί να φύγουν, οπότε φτού και από την αρχή..εγώ χαίρομαι ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ που με ένα μικρό μπάτζετ κάνει την προσπάθειά του και όταν βγαίνει στο τσάμπιονς λήγκ κάνει αξιόλογες και πιό καλές εμφανίσεις από εμάς πάντα σε σύγκριση με τα δεδομένα της κάθε ομάδας. Και μάλιστα ο ΑΠΟΕΛ πρόπερσυ πήγε στους 8 με τον τωρινό τρόπο διεξαγωγής και όχι όπως εμείς το 99. Εγώ αδιαθετώ :cheesy: όταν διαβάζω ολυμπιακούς γαυρομάστορες να εκθειάζουν ώς πολύ καλές εμφανίσεις όπως η χθεσινή ή η περσυνή στην μπενφίκα ή στην παρί κλπ..εντάξει δεν παίξαμε και άσχημα ,αλλά δεν παίξαμε και καλά!!!!!!!μή τρελλαθούμε τώρα με όλους τους άμπαλους και κατευθυνόμενους δημοσιογράφους!!!!!!!!ξέρουν και άλλοι από μπάλα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
:2funny:

Συνημμένα

• 1510370_400183846800487_1257889021670884639_n.jpg
    1510370_400183846800487_1257889021670884639_n.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 12

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
@bixterious : Συμφωνώ μ' αυτά που γράφεις. Το γεγονός είναι ότι πλέον κοιτάζουμε στα μάτια τους αντιπάλους μας και πιέζουμε για τη νίκη ακόμα και εκτός.
Για λεγεωνάριους κλπ συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά και αφού αποδίδει και ο Ολυμπιακός κερδίζει σε φήμη και οικονομικά δεν μπορώ να παραπονούμαι.
:billy : Αυτό που αναφέρεις για την πράσινη φανέλα ήταν γνωστό από το καλοκαίρι όταν πέρασαν οι καινούργιοι (παντελώς ηλίθιοι) κανονισμοί. Το να μην βάλουν (και καλά κάνανε) το έμβλημα στην φανέλα ήταν το ελάχιστον που μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορούμε βέβαια να παίζουμε και χωρίς λίμπερο, αλλά ...λίγο χλωμό.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:billy : Αυτό που αναφέρεις για την πράσινη φανέλα ήταν γνωστό από το καλοκαίρι όταν πέρασαν οι καινούργιοι (παντελώς ηλίθιοι) κανονισμοί. Το να μην βάλουν (και καλά κάνανε) το έμβλημα στην φανέλα ήταν το ελάχιστον που μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορούμε βέβαια να παίζουμε και χωρίς λίμπερο, αλλά ...λίγο χλωμό.

Και όσες ομάδες έχουν πράσινο χρώμα,ο λίμπερο θα φοράει κίτρινη φανέλα...
Να μην την φορέσει δηλαδή ο δικός μας,επειδή θυμίζει ΤΟ ΆΕΚ...?  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω φίλε, βάλτε ότι θέλετε. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα άμα φοράγαμε κίτρινα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχετε κόλλημα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...ρε κουφάλες... :grin:
Έλεος να πούμε...ειδικά στο βόλλεϋ...όλοι σχεδόν οι παίχτες,έχουν παίξει και στις 2 ομάδες... :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
Έχετε κόλλημα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...ρε κουφάλες... :grin:
Έλεος να πούμε...ειδικά στο βόλλεϋ...όλοι σχεδόν οι παίχτες,έχουν παίξει και στις 2 ομάδες... :rockon:
όχι ρε συ με το χρωμα έχουμε βγάζουμε καντήλες αλλεργικοί. :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποσο μαλακας μπορει να εισαι;;
ρε νουμερο νομιζεις ειμαι κανενας καμμενος σαν και σενα;
αποσυνδεθηκα αμεσως και εφυγα...εχω τη ζωη μου ,τα κουμαντα μου ,τις δουλειες μου...τι να κρυφτω;εμενα τα αρχιδια μου ειναι σαν μιας φυλης στην αφρικη που ανεβαινει ο αρχηγος στην καλυβα και τεσσερις κρατανε τα ουμπαλα του για να μη σηκωσουν σκονη...
μαλακα...αμα με ηξερες απο κοντα δεν θα ανοιγες καν την τρυπα που λες στομα να μιλησεις...μπεμπη μπουλη...
νομιζεις ολη μερα καθομαι να ασχολουμαι με τις μαλακιες τις δικες σου η του καθενος εδω;
εχω τη ζωη μου τα νταραβερια μου κλπ κλπ...
τωρα μπορω τωρα μπαινω...
το βραδακι που εσυ ροχαλιζεις σα μαλακας ικανοποιημενος που ''γαμησες'' τον χρηστιδη και τον καθε χρηστιδη στο μπου εγω ειμαι στο νταραβερι...
μαλακα...μικροι μεγαλοι στο καφενειο...ολοι σε ενα μπου μαγκες...
τεσπα π[αμε παρακατω...

:2funny: οσο εσυ εχεις νταραβερια νυχτα αλλο τοσο εγω ροχαλιζω νυχτα βλακα πουθεναδη

υ.γ. και τωρα δηλαδη εξηγησες γιατι εκανες την ΚΟΤΑ? ααααααααχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom